Грижа за тялото » Форми за корекция » Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Има много начини да се отървете той излишни килограми. Един от най-ефективните носене на колан за отслабване на корема. В съчетание с диета и занимания със спорт, тя позволява бързо да се почисти тялото, спасява от затлъстяване, подобрява общото самочувствие. Положителни отзиви лекари за него убеждават много пълни хора да изберат именно този метод за намаляване на теглото и придобиване на колана за отслабване.

Този продукт е удобен и практичен за употреба. То е добре да се монтира на стомаха и действа автоматично по индивидуално подбрана програма. Производители произвеждат различни модели на специални зони. Всеки има свой принцип на действие, но всички имат висок коефициент на полезно действие. В тази статия можете да прочетете за видове и модели колани за отслабване, за особеностите на тяхното използване и очаквания ефект.

Видове поясных продукти за отслабване

Разработчиците на средства за худеющих предлагат различни възможности за изгарянето на мастните натрупвания на корема. Всеки от тях има свои собствени характеристики. Хората, които се опитаха да носят различни изделия, оставят аргументированные отзиви за тях.

Вид на продуктаФункционални характеристикиКоментари
Колан с термични ефектВлиза в обхвата на традиционните неопреновых изделия. Механизъм на действие се състои в създаването на парен ефект. Произведени от сверхплотного текстил, не пропускающего въздух. Материал създава сауна ефект, което допринася за богата потению, расплавлению на подкожни мазнини. Физически упражнения засилват действието на колан.1) пояс добър, тъй като може да се носи по всяко време на деня (у дома и на работното място);

2) незабележим под дрехите;

3) е ефективен при спазването на строги диети, ограничаващи броя на консумираните калории и тренирате;

4), обилно изпотяване предизвиква неприятни усещания. Кожата е раздразнена и сърбеж.

Колан с виброэффектом (масаж)Произвежда механична енергия, която стимулира обмяната на веществата в тъканите. Не води до изпотяване, да не се обезводни организма. При използването му не е задължително да извършва физически упражнения. Това е продукт за мързеливите. При носенето му на стомаха възниква усещането, че нищо не се случва, и линията на талията става все по-очерченной.1) помага за затягане на кожата на корема и от двете страни, не им дава обвисать, образува гънки;

2) добри в борбата с портокаловата кора;

3) изисква се придържаме към някаква диета.

Електрически колан за изгаряне на мазнини (миостимулятор)

 

Не се нуждае от худеющего висока физическа активност. Действа от електрически ток. Мазнината се разделя на еднакви точечными импулси. Активира мускулна тъкан, която трябва да се свие.1) ефектът настъпва при продължителна употреба и при спазване на строга диета;

2) не дава обвисать кожата след напускането на излишни килограми.

Данните видове поясных уреди, предназначен за жените и мъжете на различна възраст. Всеки от худеющих избира своя пояс и да носи го по препоръка на лекар. Въпреки гъвкавост, някои видове зони може да бъде противопоказан един от хората и ефективни за други.

Внимание! Самостоятелно да придобива и носи продукт с различен начин на действие може да бъде опасно.

Набор от колани за отслабване

Производство на колани за отслабване са ангажирани в много фирми. Те произвеждат продукти, които са с различен ефект. Някои фирми са се доказали с най-добрата ръка благодарение на производството на висококачествени продукти.

Най-търсени на пазара са колан за отслабване със следните имена:

 • Вулкан;
 • Вибротон;
 • Body belt$
 • АТБ Эраунд.

Жалбата се постига с тегло добродетели и резултат, който възниква, след като ги използвате.

Препоръчваме видео: Храни филм и колан за отслабване . Как да губят излишните мазнини, а не вода?

Vulkan Classic

Класически вариант колан Вулкан има термрэффектом и микроскопични масаж на кожата покрива. Той има три слоя структура:

 • лицева част – неврон с добавка на ликра;
 • средният слой – неопреновый ("отпусната каучук");
 • страна, прилепнали към тялото, кърпа термосель.

Такава структура на продукта създава отлична топлоизолация. Излишните мазнини се изгарят чрез повишаване на температурата в една област, където върху корицата на колана. Микромассаж насърчава свободното движение на въздуха. Кожата под материал диша. Действие на колана Вулкан подобрява кръвообращението, води кожата в оптимално прекрасно състояние на мастните натрупвания напускат "местообитания". Коремът става плосък, а талията открива ясен контур. Производителите на колани Вулкан съветват да ги използвате по всяко време на събуждането часа (10-12 ч.).Те гарантират, че за този период на кожни покровах не възникне дразнене, няма да се появят обриви, пъпки от лак пот. Модел Vulkan Classic може да се прилага на хора на различни възрасти и пол. Към ефекта на изгаряне на мазнини се добавя възможност изделия лечение на заболявания на гърба, намаляват риска от появата на болки в кръста, поддържа гръбначния стълб.

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване

Вибротон

Вибротон – една от най-реномирани световни марки. Компанията пуска масажен вибропояс за отслабване, който оказва меко, щадящее действие върху проблемните места. Уредът работи на ниски електромагнитни вълни. Те ефективно, но деликатно водят в движение на мастните натрупвания, предизвиквайки активира обменните процеси в епидермиса и други тъкани в човешкото тяло. В зона Вибротон монтирани няколко моторчиков. Те стартират процедура за масаж, дълбоко действие върху мускулите. Епитела и подкожная маса тонизируются. Натиснете става плосък и еластична.Този модел е един от най-удобни и практични за използване в домашни условия. Тя работи в ръчен или автоматичен режим, притежава 5-те нива на интензивност. Препоръчва се от лекари и производители на Вибротона сесия за носене на колан – дневно 10-30 минути. Прилагането на модела е необходимо да се комбинират със спортни натоварвания, фитнес, активни физически действия. В период на отслабване с помощта на този на продукта е важно да се придържате към разумна диета: не преяждат и не ям вредни храни.

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване

Body belt

Модел колан Body belt е аналогична на неопреновому продукт Вулкан. Тя има ефект на сауна и массажирует кожата. За разлика от популярния Вулкан Body belt произвеждат по размер. Големи мъжки бижута могат да се носят хора, чийто растеж над 180 см, а на тегло — от 80 кг. Колан Body belt над своите колеги. Това им дава възможност да заснемете по-голяма област на гръбначния стълб, корема, отстрани. Този продукт е за худеющих има превъзходно лечебно-терапевтичен ефект. Обаче той има един отрицателен момент: може да го носите само на дрехи.Той не е специален слой, предохраняющего кожата от образуване на раздразнение.

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване

ABC Эраунд

Зона ABC Эраунд – вибрираща треньор. Той има комплексно действие. Благодарение на електро-стимулация може да се тренират всички мускули на пресата. Уредът е снабден с 6 програми с регулатор на интензивността на натоварването. Може да упражни масаж, тонизиране, отводняване, укрепване на ханша, бедрата и др. е подходящ за поддържане на крепостта на мускулите на корема, гърба.

Колан за отслабване на корема и отстрани: как да изберете вибропояс за изгаряне на мазнини

Колан за отслабване

В съчетание с фитнес устройството все още бол ефективно. В занимания по фитнес, спортен зала е достатъчно да се носят уред за 10-15 минути в продължение на няколко сесии се получи елегантна фигура и се задържа няколко излишни килограма. Минитренажеры със специални дюзи и самият колан съставляват комплекта. Те са предназначени за използване в крайниците и тези части на тялото, с които има проблеми.

Внимание! Закупуване на някаква модел поясных изделия за похудия, важно е да се увереным в качеството и сигурността на уреда.

Като избират колан за отслабване

Преди закупуване на всеки уред трябва да се получи изчерпателна информация за неговото действие. За да изберете подходящо устройство, се вземат предвид следните моменти:

 • препоръки на експерти;
 • мнението на хора, използвали го;
 • ефективността на действие и оптимално възможен резултат;
 • сигурността на обекта за кожата, на вътрешните органи и общото благополучие на човека;
 • продължителността на носене на устройството;
 • необходимостта от спазването на диети, да ходят на фитнес;
 • цената.

Всичко това се отразява върху избора на потребителите и нужен продукт на пазара.

 • Какъв колан за отслабване е най-ефективно, може да кажете и мнения на потребителите. Най-доброто устройство е това, което, според мнението на хора, бързо се избавя от излишните килограми и помага за поддържане на здравето.
 • Експерти не е еднозначно положителен отговор на въпроса за ефективността на уреда за отслабване на корема. Един колан за намаляване на теглото не са достатъчни. За да се засили мастните клетки, трябва да работи в тялото като енергийна програма. Едновременното увеличаване на разхода на енергия и как да я в ограничени количества е предпоставка, за да се включи в мастните депа.

Този баласт се натрупва, е уплътнена и с голяма трудност се разделя. За отслабване, освен колан, трябва да се хранят правилно и да се опита трудна физически натоварвания. В съчетание на тези условия може да се постигне желания резултат. Така че избора на колан, трябва да бъде готов за мисли, че без диета и туризъм в салона се превърне в тънък няма да стане.

 • За да изберете зона, трябва да се обърне внимание на материалите, от които е направен.
 • в неопреновых зони често горния текстилен слой се отдалечава от гумен. Самото продукт издава миризма на гумите на автомобила, оставя черни следи и бебето в ръцете си. В качеството прорезиненном този продукт не трябва да бъде;
 • компоненти за закрепване (лепкава лента) трябва да бъдат пристрочены към основния материал;
 • размери на обекта трябва да съответства на параметрите на талията.
 • Закупуване на вибриращ масажор, проверяват мобилност на електроди. За въздействие върху мускулите на корема е по-дълбоко, уреда трябва да бъде функция на движение на източника на ток.
 • Според коментарите на потребителите, по-добре да изберете продукт с дюзи под формата на пальчиков. Ако на устройство "на колела", те могат да се изготвя в себе си кожата, да причиняват болка.
 • Въпрос на цените за мнозина е определящ преди да изберете колан за отслабване. Модел тип Вулкан класик – най-евтини — от 17 USD. Малко по-скъпи Вибротон. Неговата цена — от 34 USD. Электростимуляторы-пеперуди от различни производители, се оценяват на 200 и повече лева при достигане на цифри с много нули.

Внимание! Колко правилно избрано устройство, ще се покаже на първа тренировка в залата на спортното или обикновена разходка в парка. При закупуване на продукта е важно да получите гаранционна карта към него.

Практическо използване на устройството

В мерките за безопасност на електрически колан не трябва да се докосва с мокри ръце и се носят в мокро тяло. Това спестява от поражението электротоком. Слагам колан на голо тяло, не се препоръчва. Обичайната оборудване – х/б майк, продукт за отслабване, отгоре облекло за фитнес.

Препоръчваме видео: Ab Gymnic — Миостимулятор, колан за отслабване

Ако в процеса на тренировка се зачервява кожата, кръвта рязко нарастване на кръвта към лицето, възниква усещане за недостиг на въздух, тахикардия, занимания с уред продължават и по-нататък той се опитва да не се използва. След практикуване на физически упражнения е задължително да вземат душ и се намазва кожата на корема, сметана или масло. Колана за отслабване е отлично средство да се приведе в ред фигура, добра работа на вътрешните органи и премахване на мастни натрупвания.