Грижа за тялото » Диети » Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

В последно време набира популярност бъч диета.Това са системи, а , позволяваща бързо намаляване на теглото и дълго задържане на получения ефект.

Диета белтъчини углеводное ивици ще ви помогне да се отървете от мазнините, а не мускулите и води ите. Това ненанася вреди на здравето.

Не забравяйте — отслабване трябва да бъде бавно, а не бързо, защото са се образували гънки на тялото си за един ден,така че да се отървем от тях не може да бъде мигновен.

Масово тази диета началото се прилагат сравнително отскоро. С започна както e eip пользовали изключително спортисти за поддържане на себе си в добра физическа форма.

Диета има специални курс на оу , позволяващис безплатна 'ью хранене , за да увеличите или намалите размера на чистата мускулна маса в определени места на тялото ( зада се избавите от излишните мазнини ли бозапазване на маса) .

За обычн те л юдей , подготвена опростена версия на диета белтъчини углеводное ивици , което позволява ефективно и безопасно намаляване на теглото .

За сновн о принцип диета белтъчини углеводное ивици — това редуване в менюто дни, когато преобладаваупотребата на протеини, иливъглехидрати за постигане на отслабване.

Така, тялото е разделил с резерв от мазнини,нуждаот изразходване на гликоген, който се съдържа в мускулите, черния дроб. Това сзо е възможно принамаляванена количеството на въглехидрати в храната. След това тялото започва да произвежда енергия от своите мастни запаси и мастните "депо", изчерпат преди.

Но, продължителният дефицит на въглехидрати, тялото ви ще се търсят и други източници за попълване с енергия. В избягване на това — н а 3-ти ден на диета,увеличете в диетата количество въглехидрати. Но, за дновременно, трябва данамаликоличеството напротеини в дневното меню, за да дневната калорийност остава в необходимите граници . През това време тялото не разполагат с време, за да се разбере какво се случва с него и по инерция буд ги произвеждат енергия, с помощта на мастните запаси.

В рамките на товавреме на запасите от гликоген в черния дроб, мускулите растат . За възстановяване на правото на нивата на гликоген нужда от няколко дни. Ето защо, на 4-ия ден започват дасе консумиратвъглехидрати (но по-малко e количеството, отколкото на 3-ти ден).

Протеин — углеводная диета — схема

Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

Протеин — углеводная диета — схема


В рамките на първата двойка лекари я в тялото поступа ю т протеини (строительны ти материал за организма) и по-малко въглехидрати . В това време се случва активен разход на гликоген , както и малка част от запасите мазнини.

3 ден — въглехидрати на ден ( това е необходимо за попълванена запасите от гликоген) . Това е тялото, с объркани и той функционира в нормален режим. Ядем минимално количество протеин и максимален брой на въглехидрати.

На 4-ти ден ядем белтъчини -углеводнуюхрана — това ще ви помогне да се нормализира процеса на обмяната на веществата . Но, все пак ядем повече въглехидрати, отколкото протеини.

След това, отново на курс и се случва постепенно разход на мазнини офибри .

Дневната норма калории според диета — 1200 ккал за жените и 1400 ккал за мъже, при това, се нуждаят отзанимания със спорт.

Продължителност на д иет и протеин-углеводно e ивици — не по-малкоот четири седмици. Ва жн а многообразието количества и дни 4- м — 28, 32 и т.н .

Да спазвате диета може да се дълго време –докато не се постигне заветните цифри в баланса.

Ако искате да отслабнете с пет — петнадесет кг — спазвайте диета два — три месеца .

Б елково-углеводно e чередовани e — меню

Белковы ия ден

Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

Протеин-углеводное ивици меню

В рамките на първите два дни на диета трябва да се консумират повече протеини. Очакваме необходимото ви количество протеини по формулата: 3 * на желаното тегло (в кг). При това, към оличество въглехидрати минимално (те трябва само да влязат в състава на белтъчни храни) — не повече от 25 г. на ден. Количество мазнини в продължение на целия период на диета е неизменно и е равно на 25 грама.

Дневната калоричност на диетата — 1200 — 1500 ккал.

Какви са протеините могат да се консумират:

 • постно месо,

 • немазна риба,

 • немазна птица,

 • не-мазни млечни продукти.

От диетата изключва:

— Храни, които съдържат много въглехидрати.

Диета:

Закуска м: ядем двеста грама обезмаслено сирене а, уелнес въ ожно с добавянето на кориц и, пием чай без захар .

2- ра закуска: омлет с добавянето на морски дарове.

За злини м: варена рибата и огуречком.

Перекусываем: выпиваем чаша кефир или кисело мляко .

При жина ти: варено пилешко месо или варено говеждо месо (ядем не повече от двеста грама) .

За една нощ: пием чаша кисело мляко.

Въглехидрати на ден

До оличество консумирани въглехидрати – очакваме по формули д : 4 умножете на желаното тегло ( в кг) .

Разрешените въглехидрати са:

 • ф рукты,

 • зеленчуци,

 • зърнени храни,

 • малко количество шоколад,

 • малко количество сладко.

Дневната калорийност — 1200 — 1500 ккал .

Б елков използват минимално количество (1,5 г), но последно при д м храната трябва да има протеини (мляко, извара, сирене, кисело мляко).

Мазнини ядем тридесет грама на ден.

Забранени продукти:

— съдържащи голямо количествовъглехидрати (сладки,мучное и други подобни).

Диета:

Закуска м: овесена каша или ядат мюсли с мляко.

2- ра закуска: всякакви плодове.

За злини м: спагети с морски дарове или макарони с доматен сос, или кафяв ориз с месо, зеленчукова салата, филийка ръжен хляб.

Перекусываем: выпиваем чаша кисело мляко и с добавяне на мед, или ядем плодове.


При жина ям месо ли бориба, зелена салата, хляб

За една нощ: пием ряженк имате ли бо кисело мляко.

Протеин-въглехидрати на ден

Дневната калоричност на диетата не трябва да бъде по-висока от 1200 – 1500 ккал .

Диетата на този ден трябва да бъдат балансирани та .

Закуска м: cheesecakes или овесени ядки съссушени плодове.

2- ра закуска: выпиваем чаша кисело мляко а, ядемпарче сирене или ябълка .

За злини м: овесена каша ли бо фиде ю с месо, или ориз с пара риба, ядем р жаной хляб.

Перекусываем:ябълки и извара, или выпиваем чаша кисело мляко с мед.

При жин м:месо и салата от зеленчуци, ли бояичницей с домати и сирене, хляб ти с трици.

За една нощ: пием ряженк имате ли бо пиене на кисело мляко.

Питейна режим: до два литра вода на ден в продължение на целия период на диета , също така, може да се пие натурални прясно изцедени сокове, чай, по —рядко - неразтворимо кафе.

Протеин — углеводное ивици — резултати

 • премахване на натрупвания на мазнини ;

 • намаляване на мускулната маса;

 • при получаването на прилична физическа форма;

 • липсата на усещане за глад, слабост;

 • отлично настроение по време на диета ;

 • стойк та резултат;

 • липсата на п обочных явления.

Бъч — мнения

Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

Бъч — мнения

Някой от худеющих намали теглото на четири, някой от осем килограма . Но, етосъбраха съгласни, ч е диета белтъчини углеводное ивици ефективна. Спазвайки я, хората да се чувстват комфортно и не срываются с диета , че защото тялото ви получаванеобходимите вещества.

Някои хора не го харесват , че е нужно дългода се съобразят с определенн та схеми при хранене. Други от същите. Напротив, харесва, и те спазват тази диета дълго време .

Меню при диета, според коментарите на разположение , той просто разнообразно.

Говорят Негативно за диетата жените, които не могат правилно да се изчисли съдържание на калории. Повече от 30% не се постигат резултати.

Съвет за диета на рач и диетолог а:

Диета не ще да работи за повече от един месец, тя заплата от малко при затлъстяване, но в съчетание с физически натоварвания, тя е ефективна .

Диетата се понася добре . Но му е трудно да се спазва, не е като умения за здравословно хранене. Понякога, хората в въглехидратни дни неконтролируемо започват да ядат шоколад, булк и, а в протеинови дни яде топено сирене — това е грешно!Трябва да се избегне "готова" и консервирана храна.

Освен това, трябва дасте сигурни в здравето, преди да започнете спазването на диета. Ако направите всичко правилно и ще се придържаме към данните препоръки, а след това резултатът ще се чака, а Вашият външен вид ще се промени в много по-добро.

Ирина: първото усещане при спазване на диета белтъчини -углеводноеивици — необичайни усещания в стомаха. Очевидно, СЧ започва да работи по нов начин. З а 1,5 месеца отслабнах с девет килограма. Т алия се превърна в по-малки по обем . Но, аз не забывала за спорт.

Лена: аз направих за себе си след раждането на второто дете. След това п еребрал амного диети, е и платени програми , се е опитал самостоятелно съставяне на диета — резултат не е имало. И ето попаднах на диета белтъчини углеводное ивици и започна да я спазват — за два месеца почистват в тората, брадичка, намалява значително корема , отслабнах с 10 кг!

Ицо: аз се превърна в дебелото черво , т. к. не може да присъства на спортна зала. Стана търсите за диета за отслабване и е намерил диета белтъчини -углеводноеивици.Соблюдала я месец и схуднула на шест килограм.Опитайте — и тя ще ви помогне!

Карина: аз при ръст 160 см тежала 64 кг. Това за мен е много. I n ерепробовала много диети, но се спря на тази. В края на краищата, тя не е най-строги ограничения. Аз, в углеводны тиден яде каша с мед , в углеводно -протеинов ден — кушала cheesecakes с м д къща. И се пълнеше до 45 кг. Така че диета препоръчвам, тя е супер!

Юлия: аз се дължи на стрес по време на работа се възстановява до 90 кг ! А аз бях само на 25 години! Аз перепробовала много диети — теса помагали за кратко , но теглото се връща обратно! Започнете да спазвате диета б елково-углеводное ивици, я ме посъветва една приятелка, и за 6 месеца се откъсна от 30 (!) килограм . Диета хареса факта, че не трябва да сеогр аничивать себе си в размер на e употребляемой храна. И г лавное – при спазване на диета е отишъл само мазнини, а не вода!

Дана: аз от детството пышечка! Това за мен толкова не ми хареса и бях решила да отслабвам — отидох на фитнес и треньор посъветва ме да спазвате диета белтъчини углеводное ивици. Р езультат обрадовал — в края на краищата, аз загубих вече е 10 кг ! Б уду продължават да губят тегло!

Марина, аз съм от семейство пълни хора, винаги ми е не ми харесваше и аз съм вече с детството ограничивала себе си в храната, за да не стане подобна на роднини. Вероятно няма такавадиета,която аз не соблюдала.Но те са вредни за организма, но това не може да се каже за диета белтъчини углеводное ивици, затова се спрях на нея . Въпреки ограничението на мен най-размер на порции, аз не чувстват глад! Д иета ми помогна да отслабна с 10 кг и се обучават правилно се хранят.Четири месеца вече аз ям строго по разписание ( занормализиране обмяната на веществата ), пия много вода, много спя дълго гуляю пеша,снижаю тегло, и, при това, добре се чувствам! Тази диета не се забавя метаболизма, за разлика от други .

Алекс: като лекар, мога да кажа за това , че диета е построена правилно, правилно се редуватпротеини и въглехидрати.Но при неговото спазване, за отслабване, важно е да се правят физически упражнения. След края на спазването на диета, в избягването на забавянежиросжигания, веднъж седмично правете углеводную зареждане.

Защо диета белтъчини углеводное ивици ефективен?

Защото е възможно бързо да се махне от тялото на излишнататечност, а в комбинация с тренировките – усилено изгаряне на мазнини, особено по време на протеинови дни.

Диетата е съставена разумно — в края на краищата,въглехидратиден необходим за прилив насвежи сили,за да не се сблъскватспроблеми протеиновидиети (виене на свят, кетоза, лошоeнастроение, нежеланиенещода се направи).

Препоръки при соблюдени ю диета белтъчини углеводно e ивици

 • Не може стриктно разделени продукти на белтъчни и въглехидратни. В края на краищата много храни съдържат и двете неща . Просто п ри намаляване на теглото е нужно на протеинови дни да следите броя на n отребляемых калории. Включително и в диетата на п родукт и ниско съдържание на мазнини: ниско съдържание на мазнини извара, нежирную риба , нетлъсто месо. Внимателно планирайте диетата, изчисляване надневната доза протеин в ниско съдържание на въглехидрати дни.

 • За да се разбере , колко храна вкл а ть в диетата — използвайте таблици от калорични продукти, където се съдържанието на белтъчини, мазнини, въглехидрати.

 • В въглехидратни ден не се брои калории, просто яжтепродукти, които съдържат въглехидрати (зърнени храни, зеленчуци, зърнени храни, макарони от твърди сортове пшеница).

 • По време на белтъчини-въглехидрати дни опитайте се да ядете храни с ниски мгликемичен индекс на ом . Може сутрин, има храна, съдържаща въглехидрати , за ден – белтъчини — углеводную храна , а вечер – само храна, богата на протеини .

 • План за диета диета е необходима, така, че в него влизаха: определена порци азб елков, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали, необходими за нормалната жизнена дейност на организма на човека .

Предимствата, недостатъците, противопоказания бъч диета

Бъч диета - менюта, схема, отзиви, предимства и недостатъци -

Предимствата, недостатъците, противопоказания бъч диета

Предимства:

 • автомобилът може да ускори обмяната на веществата,

 • висок физически тонус,

 • диетата е изградена по такъв начин, че не дава на организма да използва мускулите за да се осигури на организма енергия,

 • висок психически тонус, защото не са лишени от любимите си храни, но просто планирате диетата си и поемат определ e нные продукти в определ e нные лекари.

 • Ефективността на диетата е 100 %.

 • Избор на продукти, дневна калории, честота при д mov храна зависи от пол и възраст и , личнинаклонности .

Недостатъци:

 • с корость намаляване на теглото е по-малко , отколкото при класическата диети и хапчета за отслабване. Т. к. по време на дни низкоуглеводных тялото превключва на икономичен режим на обмяната на веществата , следователно, по време на высокоуглеводных дни много хранителни вещества отива в мазнини.

 • Висок риск от развитие на гастрит, язва, стомашно-чревни разстройства.

 • Диети притрудно се адаптират индивидуално, защото тя е сложно да ти режим.

Противопоказания:

Ако в а се в точност, за да спазвате диета и да се придържат към всички те рекомендаци та — в резултат на вас скоро ще зарадва, а и на външен вид ще се промени къмпо-добро .