Грижа за тялото » Диети » Извара диета

Извара диета

Ако ще се съчетават основен продукт е с други хора, може да издържи от 7 до 14 дни диетично меню и в резултат на това да се отървем от по-голямо количество излишни килограми. Можете да изберете всеки вариант на диета за комфортна за тялото продукти или да се редуват различни видове творожных диети. Най-популярни се считат следните:

  • Творожно-ябълчена киселина
  • Творожно-бананова
  • Диета на яйцата и изварата
  • Творожно-кефирная
  • Творожно-плодови

Ако сте решили да подобри тялото и в плановете ви не влиза намаляването на теглото, е препоръчително да изберете домашно сирене. Той има по-голяма масленост и до тялото си с важни елементи.

Но за да губят излишните килограми, но при това да не навреди на тяхното здраве, трябва да се избират извара средно съдържание на мазнини. В този случай вие ще получите оптимално количество протеин и мазнини за правилното функциониране на вътрешните органи, но при това да намали теглото си.

Диета на изварата 3 дни

Извара диета

Захар не трябва да се консумират по време на диета

Ако сте спрели своя избор на продължителността на извара диета само 3 дни, вашата диета ще се състои от 5 основни хранения. На ден ви се разрешава да се яде от 300 до 800 грама извара в зависимост от вашето тегло и начин на живот. Ако посвети времето си на физически натоварвания, може да увеличи дозата до максимум 1 кг.

Това количество трябва да се разделят по равно на основните хранения. Също така може да добавите в диетата си кисело мляко, минимум 2 чаши на ден, но не повече от 1 литър. Не забравяйте, че захар и сол и са противопоказни за всички дни, и за да не теглото на бъбреците, си струва да се контролира количеството пиене на течности. Това може да бъде вода, минералка без газ, билков чай или отвара от шипки.

Извара диета за 7 дни

Извара диета

От извара може да се направи готвене

Имате много смела цел? Какво, за отслабване с 10 кг за една седмица ще трябва да се придържат към ясни препоръки, но нищо не е невъзможно в този не. Извара диета с продължителност една седмица и повече ще се различава от тридневната варианта факта, че вашето меню трябва да се разнообрази малко.

В диетата си трябва да се появи пиле или риба, може също да се допълни с плодове.

Рибата и месото трябва да се вари или се пече. А ето и плодове може да се комбинира с крема сирене или направи прясно изцедени сокове. Но не забравяйте, че ако целта ви е да отслабнете, тогава си струва да избират неподсладени плодове.

Също така имате възможност да експериментирате с ястия. Може да се използва обикновен сирене, извара с добавка на малко количество сушени плодове, разрешени от извара на фурна. Сутрин и вечер си струва да се пие кисело мляко, е добре да се отразява на цялата система, на храносмилането.

Що се отнася до течностите, това количество трябва да бъде не по-малко от 1,5 л на ден, и че именно на напитки можете да се предпочете, това е вече твоя работа. Но не забравяйте, че ако това е чай, а след това захарта в него се добавят не си струва, а при приготвяне на компот или отвара от шипка е позволено добавете към тях малко мед или да го замени малка шепа стафиди.

Творожно-бананова диета

Извара диета

Бананите са с високо съдържание на калории е много

Ако сте избрали тази творожную диета за отслабване, трябва да се яде сирене и, разбира се, банани.

Нейната продължителност обикновено е около 3-7 дни. Имате две възможности да планират тези дни. Могат да се редуват бананови дни с творожными или разделяне на дневната норма и се консумира извара и банани всеки ден.

Норма извара 800 г. И тъй като бананите са много с високо съдържание на калории, не си струва да яде по 2 броя на ден, въпреки че ако ви е много трудно да се пренасят диета, бананите помагат да се справят с чувството на глад. И този вариант може да се превърне в любимата си диета. До края на седмицата може да се задържа от 4 до 5 килограма наднормено тегло.

Резултати и препоръки за диета с извара

Извара диета

Вместо мляко може да се използва кисело мляко

На всички форуми, посветени на правилното хранене и намаляване на теглото, отзиви за извара диета в основата на най-положителни. Много ми харесва творожно-слонова повече, отколкото на бананова, благодарение на това, че в нея се губи по-голяма тежест. Особеност на тази хранителна диета е, че тя почти не се придружава с усещане за глад или, ако това се случи, тя е достатъчно терпимое.

Защото творожную диета се препоръчва от много, които тепърва започват да се приспадат наднорменото тегло. Също така, тази диета не е придружен от голяма отпадналост. Някои худеющие споделят своите варианти на меню за извара диета или успешни рецепти, благодарение на които те са в състояние да губят тегло. Те заместват кисело мляко ряженкой или кисело мляко.

За приготвяне на печива много съветват да се използват ниско съдържание на мазнини извара, но при това си позволяват да добавите малко захар. Също така може да се върти от сирене с различна масленост по време на седмицата на диета. Но не забравяйте, преди да започне да отслабнете с помощта на диета, си струва да се консултирате с вашия лекар.