Грижа за тялото » Диети » Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Да се отървем от излишните килограми не е толкова лесно, как да ги вкара. Проблемите на затлъстяването в тези дни да заемат водеща позиция сред всички видове заболявания. Точно така, затлъстяването се счита за заболяване, въпреки че много хора не предават този стойности и дори живеят с това тегло.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Но с течение на времето, освен от затлъстяване, имат различни по-сериозни заболявания, като :

 • сърдечно-съдови заболявания;
 • заболявания, ЧРЕВНИ;
 • проблемите с циркулацията на кръвта.

И това са само едни от първите системи на човека, които страдат при появата на наднормено тегло. За решаване на проблема за затлъстяването, всеки човек прибягва към един или друг видове и начини за решаване на проблема. Както е известно, съществуват много различни начини, методи, технологии, чрез които е възможно да се постигне положителен ефект, за да се отървем от излишните килограми. Сред многото начини за отслабване е да се осигури на диета, която така и се нарича : "на Диета 3 дни: ориз, пиле и зеленчуци". Именно за нея kampaniyaigra цялата истина на този материал.

Предимства на диета

Сама по себе си думата диета се казва, че човек за постигане на желания резултат е необходимо да се прибегне до употреба само нискокалорични храни. При това не е изключено този фактор, че човек по време на спазване ще усетите чувство на глад и отпадналост на силите. Но тези фактори са от съществено значение за постигане в крайна сметка положителен резултат.

Предимство на тази диета е нейната простота и липсата на нужда да се хранят само с растителни продукти. Лесна диета"3 Дни" причината е в това, че храни като ориз, зеленчуци и пилешко месо са включени в дневния хранителен прием. Сега всичко, което е необходимо за спазване на диета — това се разделят на данните съставки и ги ядат отделно според честотата.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Второто предимство на тази диета е, че човек не трябва да забравят вкуса на месото, дори и пилешко. Повечето хора, които се скитаха на хранителна диета, като ядете само зеленчуци, не са успели да издържат и няколко седмици, докато тези, които выдерживал и е постигал целите си, след определено време отново опитът с наднормено тегло. "Диета 3 дни: ориз, пиле и зеленчуци" предвижда употребата на основни съставки, в които така се нуждае човешкото тяло, затова са вредни за организма почти липсва, ако не се вземат под внимание противопоказанията.

Предимство на "диета 3 дни" се счита също и този момент, че човек не е необходимо изпитвам чувство на глад, тъй като характеристика на методи е да се консумират храни с интервали не повече от 2,5 часа.

Затова може да се каже, че с помощта на такава диета човек има намаляване на теглото и по този начин не се полага при това усилие. Ефективността на тази диета е доказана не само от специалисти-диетолози, но и за самите жени, испытавшими методика на себе си.

"Диета за 3 дни" се класифицира в два варианта :

1) Предвижда употребата на основни съставки по следната технология :

 • в първите три дни трябва да се яде ориз;
 • вторите три дни се консумират месо, пилешко;
 • последните три дни ям зеленчуци.

2) Вторият вариант е подобен на първия, само единствената разлика се смята за употреба вместо зеленчуци, плодове под формата на ябълки. По какъв начин работи девятидневная диета, научаваме по-нататък.

Как работи девятидневная диета

Принцип на работа девятидневного начин на отслабване се основава не само върху намаляване на употребата на плътни храни. Преди всичко, този метод е насочен към елиминирането от организма на натрупаните в продължение на много години шлаки и токсични вещества. Но отделянето на тези компоненти се случва през първия етап.

Такъв състав на диета също така позволява да се отърве тялото от излишните количества течност, което допринася за ориз. Важно е да спазвате диета в такава последователност, каквато е представена в заглавието. Защото тази последователност позволява да се поддържа технология за отслабване.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Пиенето на протеин като пилешко, дава възможност за обогатяване на организма с протеини и предотвратяване по този начин премахване на мускулните влакна. В резултат на това се наблюдава процеса на изгаряне на мазнините в човешкото тяло.

На третия етап, по време на консумация на ябълки или зеленчуци, се наблюдава прочистване на червата, отделянето на разградени на мастните молекули, както и за фиксиране на резултата. Зеленчуци и плодове, богати на съдържание на фибри, което е толкова необходимо за стимулиране на функциониране на червата, да го очисти, както и нормализиране на обмяната на веществата.

Затова се съмняват в ефективността на този метод на отслабване не е възможно, а за правилата девятидневной диета, може да разберете от следващата глава.

Правила девятидневной диета

Придържането към диета, важно е да знаете основни правила, които позволяват да се направи процесът на отслабване на още по-ефективно. Така че, основните правила на този начин на отслабване, се считат за следните фактори :

 1. Забранено е да се консумират сол. Както е известно, солта — това е враг на човека е номер 1, който е постоянно с нас и да се отървете от него, вече не е възможно. Ако се откаже от употребата на сол не се получава, то може да опитате вместо соев сос.
 2. Пилешко месо трябва да се готви без кожи, тъй като в нея се съдържа много мазнини и токсини. Готвене на месото може да е чрез варене или печене във фурната.
 3. По време на диета трябва да го забравиш за своите вредни навици и най-вече за употреба на алкохол.
 4. Ориз за употреба се препоръчва да се използва длиннозерновой, тъй като именно в него се съдържат голям запас от полезни съставки.
 5. През целия процес На отслабване е важно да се съобразят с пиене на течност в количество от 2 литра на ден. И това трябва да бъде пречистена минерална вода, но изобщо не е за чай, кафе и сладки напитки. Водата трябва да се консумира в продължение на целия ден на малки глътки. Пие глътка вода не се препоръчва, тъй като това води до появата на отечностей. Особено не се препоръчва да се пие вода преди лягане, тъй като иде, ще се появят на подпухналостта на краката и ръцете.
 6. Забранено е да се консумират и захар, който също допринася за отлагането и натрупването на мастни прослоек, както и забавяне на функциониране на червата. Вместо захар може да се яде мед, но не повече от 3 супени лъжици на ден.
 7. Не трябва да се консумират храни масла от растителен и животински произход.
 8. Ако се обърне по 10-20 минути дневно гимнастическим упражнения, след това ефективност и скорост да се отървем от излишните килограми ще се ускори два пъти.

Спазването на данни прости правила позволява да се реши проблема с наднорменото тегло. Какво представлява девятидневная диета и от какви етапи се състои, помислете нататък.

Етапи на

Притежаването на информация за основните правила на девятидневной диета, е важно да разберете, какво представлява този метод на отслабване. Тя се състои от три основни фази, които се редуват един след друг в неопределен размер.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Така че, тези етапи обуславливаются следните действия :

1) първият етап трябва да започне употребата на ориз, варени формата. При тази технология на готвене, е следната :

 • в чаша необходимо да въведете ориз и се налива вода;
 • оставя в такова състояние на 8-10 часа;
 • след уреждане на зърнени култури във водата, тя трябва да се оттича, и ориза се налива вряла вода;
 • сега трябва да сварете ориза, докато омекне.

След този продукт може да се консумира храна, при това, без да се добавят в него сол. Дадено количество от продукта трябва да бъдат разделени на две равни порции и се яде по време на целия ден. Е забранено да се яде ориз и други продукти по-късно от 19 часа. Яжте ориз е необходимо в продължение на първите три дни.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

2) след три дни трябва да се яде месо от пиле в варени или печени във фурната формата. Не е препоръчително при използване на месо от старата кокошка, а по-добре да си купя малко тегло до 1,5 кг., Една варена кокошка трябва да бъде разделена на пет порции, които се използват в продължение на целия ден. Всички три дни трябва да се яде по едно пиле, но не повече от това.

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

3) Заключителни три дни трябва да се яде зеленчуци, пресни или варени формата или ябълки. В ден на очаквания брой ядат зеленчуци или ябълки трябва да бъде не по-малко от 1,5 кг. зеленчуци се препоръчва да се консумират моркови, карфиол, цвекло, а също и разнообразни салати с прилагането на различни съставки. Не се препоръчва да се яде пържени картофи, банани и грозде.

Коментари

Препоръки за хранене и най-разнообразни, но най-често те са положителни. Някои такава диета изглежда интересно, а други, напротив, се хранят на втория ден. Важно е да се знае, че за постигане на положителен резултат е необходимо да се държа на диета поне месец.

Мария, 36 години : "От продукти девятидневной диета предпочитам салати и пиле, а яде ориз — аз просто не мога да си представя как е възможно това. Аз не опитах по този начин, но моята приятелка отслабна за 2 седмици на 4 кг. И намаляване на теглото започва само по-близо до края на втората седмица. Сега запланировала за себе си да опитате да отидете на диета и отпишусь за нейната ефикасност."

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки

Снежана, на 25 години : "Стягат талията и махнете няколко килограма отгоре ми помогна девятидневная диета. За нея научих от интернет, след което реших в името на интерес, опитайте. Купуват различни лекарства вида хранителни добавки, няма особено желание, а тук е толкова прост начин и най-важното, не изисква допълнителни разходи. В крайна сметка за 3 седмици отслабнах с 3 кг, но повече просто вече няма допълнителни данни да отслабнете. Така че съм благодарна на този метод, за това, което той има. Започнете беше много трудно, но само за първите 9 дни, а след като вече е по-лесно, така че не спирайте на средата."

Диета 3 дни ориз пиле зеленчуци: препоръки