Грижа за тялото » Диети » Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Добър ден, мои добри! Днес искам да ви разкажа за доста оригинален метод за намаляване на теглото. Нарича тази диета "6 венчелистчета" — мненията и резултатите от тази система, започнах да се интересувам. Нека характеристики на отслабване на тази система на хранене. Защо толкова много венчелистчета и като се следват. Както и да чуем мнението на диетолози, момичета и да разгледаме техните резултати.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Че това е за системата

Разработен режим на хранене на шведски специалист-диетолог Анна Юханссон. Популярност сред женското население системата е получил благодарение на ефективност и липса на чувство за глад. Според статистиката, се хвърли от 500 до 800 грама на ден. А това е много!

Принципи на системата:

  • монодиета – употребата на един вид продукти в рамките на деня;
  • разделно хранене – протеини и въглехидрати "не се срещат".

Д-р Анна е разработила специален график за прием на храна. Вие се храните без ограничения, но строго определен вид продукти. Именно в това се крие тайната на ефективно отпадане на тегло. Вие не чувствате глад, така че тялото не "ще направи запаси".

Важно е поредица, в която се провежда диета. Не могат да се отклоняват с графика или перескакивать на друг продукт.

Диета "Шест венчелистчета" — мнения, резултати

За да не бъде голословной, аз проштудировала стотици коментари по система на хранене. Не всички са положителни, но заедно дават обща представа за диета.

Елена : Аз просто седя на нея! В удоволствие! Започна с 70 кг, а тази сутрин везни показа 67! Отидох четвъртия ден, на злаках. Страхотно настроение, слабост, не и главата не ме боли. Чакам не може да чака сутринта, за да се изправи на везни. Достъпни, елементарна меню. Всичко е много вкусно. Аз просто обалдела от резултатите, знаейки своя собствена конституция.

Маринка : Кацнала на такава. В края на деня, от еднообразието е някак тъжно, така че вечерта ядоха няколко мандаринок. Като цяло, добра диета. На корема си отива и на целулита се превръща в по-малко. Жалко, че диетка с краткосрочен ефект. Ако трябва бързо да отслабнете някакво събитие – да, най тя. Изглежда ще отпадно. Но като мине на нормална храна (не пия три гърлото, а просто обичайното меню), след това изхвърлените килограми се върна на своето място. Ами, освен, че целулита е по-малка ще бъде.

Валери : Аз съм постоянно е гладен. Главата се върти, краката памук, съкрушеност, по цялото тяло. В крайна сметка за шест дни аз набра няколко килограма. Не, отхвърли! Повече не искам!

Светлана : Не се вълнувам от диета. Монотонни ястия угнетяват. В протеин на ден е ужасно искам зеленчуци с добавяне на плодове, а в зеленчуци – мясца или риба".

Анастасия : Най-тежката появи първият, рибен ден – постоянно искаше да яде. За няколко дни се откъсна от 800 грама. Сега отиде на петия ден, но теглото си струва.

Оксана : не Ми хареса. За една седмица аз се откъсна половин килограм. Въпреки това, след връщането към нормално хранене вече на третия ден теглото се връща. Това е при това, че аз не обжиралась и се опита да не се яде след 18. Плюс това, аз постоянно се занимавам с фитнес.

Олга : Приключи втори кръг – минус 8 кг! Снимки преди и след смайват въображението. Чувствам се отлично!

Снимки преди и след диета

Снимки похудевших красавици преди и след диета, настояват за действие. Вижте себе си, какъв резултат може да се постигне.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

По мое мнение, неуспешни опити за отслабване при някои дами са свързани с липсата на интегриран подход. Да, трябва Да ограничите приема на бързи въглехидрати (сладки) и мазни.

Само като погледна по-внимателно снимката преди и след това, съм забелязал, че момичетата започнаха да тренират. Много видимо се открояваше на мускулния корсет и намалява мастната слой на почвата. Иначе плосък корем и плячка орехче, така няма да стане. При простото намаляване на теглото кожа droops и се появяват стрии, които фотках аз не съм забелязала.

Така че препоръчвам на диета свържете с физически упражнения. Да, ще мързел, неохота и първоначално ще е трудно. Само, ако искате ТРАЙНО РЕЗУЛТАТ ДИЕТА 6 ВЕНЧЕЛИСТЧЕТА. Вземете своя мързел "за гърлото" и марш в салона.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Които не искат да участват в тълпа от 15 души на малка зала. А аз съм себе си и към тези, препоръчвам програмата Ланы Ши . След това себе си не познавате. Самата купи курс. Само преди 2 месеца и до лятото на попа орехче, и подскачам на корема. Как ви е? Резултатите ще публикувам по-късно.

Затова един ограничение на продукти, отново повтарям мазнини ще отиде никъде. Това не съм на собствения си опит, опит. И разбирам тези, който излиза с диета и само за една седмица отново се пишат излишни килограма. С мен беше същото.

ВСИЧКИ ТАЙНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Препоръка на лекарите

Отзиви на лекарите по-сдържан. Всяка диета – това е шок за организма. Особено за отслабен. Ако имате проблеми със стомаха – забравете за "Шест венчелистчета". Монопитание може да провокира обостряне на гастрит, язва.

Не може да губят тегло по време на бременност. Просто ме учудва младите дами, които изведнъж си спомни за фигурата в този период. По време на света дете вие трябва да имате пълно хранене без стресови ситуации и забрани. Ето родите – тогава худейте.

Същността на диета

Преминаваме към най – забавната част- добри чудо диета за лепесткам. Между другото, защо точно лепестковая? Може би, добър маркетингов ход – по-добре да запомни марката. Въпреки това, от психологическа гледна точка, всеки оторванный листа – това е една малка победа над теглото. Така че ви съветвам да изрежете от хартия эдакую лайка или цветик-шестицветик. По силата на своите творчески възможности. Всеки лист е монодиета на ден.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Повече за ежедневните ястия разказах в статията за меню за всеки ден за диета 6 венчелистчета . Сега правя един бърз преглед на самата система. Допуска се използването на малко количество сол, неострых подправки и билки.

Ден първи – рибка

Можете да се консумира риба в неограничени количества (не 5-10 кг, разбира се). Тялото ви се подготвя за намаляване на теглото. Така че насыщайте го полезни Омега-3 мастни киселини. Варени, задушени или печени – изборът е ваш. Забранено е само пържени. Можете да използвате подправки, лимонов сок, свежа трева.

Затова купувайте любимата си рибка и яжте. Между другото, за вида на постна риба за диета прочетете в статията ми " Каква риба може да се яде при намаляване на теглото ".

Ден втори – зеленчукова

Преминаваме към следващия етап. Разнообразят менюто супи, салатиками, шейкове или запеченными плодове. Фибрите ще осигури не само чувство за ситост, но и ще освободи червата от остатъците от храна. Захар и въглехидрати от тях се усвоява бавно. Така тялото ви ще губите енергия за преработка на зеленчуци.

Позволено е да се яде повече от 1-1,5 кг на всякакви зеленчуци. А за да се наблюдава рязък спад на ястия, се получи полезен приятел – прости кухненски тежести.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Трети ден – пиле

Месо, птиче месо без мазнини и кожа винаги присъства в системи за захранване. Полезен протеин съдържа:

  • аминокиселини;
  • витамини от група В;
  • калий;
  • фосфор;
  • магнезий;
  • желязо.

Тялото се чувства липсата на въглехидрати, така че ще замине да ги търси в мастните пласт. Протеините, за да бъдат посветени за укрепване на мускулите.

Най-просто рецепта — вземете средната пиле, отдаване под наем на кожата, отвариваете, приправляете подправки. Споделете пилешко месо на няколко части. Бульон, за предпочитане е да се яде в първата половина на деня, а месото в рамките на деня.

Четвърти ден – злаковый

В този период трябва да се осигури на тялото, не само на зърнени храни, но и трици. Това усложни на храносмилане, а оттам ще създаде условия за допълнително разхода на енергия. Зърнени храни дълго време дават усещане за ситост и им е много трудно да преяждат.

Така че, освен gruels, включваме в диетата трици, зърнени култури, хляб, семена, покълнали зърна, елда и ръж. Ето тези ястия са длъжни да бъдат в четвъртия ден на бюрото си. Зърнени храни препоръчва се накисва за една нощ, а вече след това заври.

Вари на ден вашето меню. Ако сутрин овесена каша, на обяд и вечеря яжте елда или ориз с кълнове. Използвайте подправки и пресни билки за даване на вкус ястие.

Ден пети – пита сирене

Нашата задача – попълване на запасите от калций и протеини. Дори и най-меката монодиета "отмива" минерални компоненти в нашето тяло. Важно е в този период да изберете истински продукти, не заместители. В този ден яжте извара, до 5% мазнини, мляко не повече от 2,5% съдържание на мазнини. Може да се пие кефир, кисело мляко, кисело мляко и други млечни продукти.

Диета 6 венчелистчета - прегледи и резултатите със снимки преди и след

Ден шести – плодов

Той не по-малко важен от предишните пет. Последният етап ще осигури на организма сложни въглехидрати и витамини. Това е последната "почистване" на червата. Ябълки, портокали, ягоди, вие трябва старателно премислени последния ден. Ако имате алергия към нещо – не си струва да го включват в основното меню. За да няма подарък под формата на акне по тялото или заплывших очите.

В този ден разделете плодове, сладки и не много. Първите се яде в първата половина на деня, когато вие губите енергия (сладки ябълки, круши или сливи). Но по-сладко-сладко яжте във втората половина на деня (киви, сливи, малини, портокал, къпина и други) — има вече вечер.

Сурови или печени плодове са длъжни да бъде на масата. Използвайте канела за ароматизиране. Добре дошли на пресни сокове без добавена захар. Плодови сокове трябва да се разреди с вода в съотношение 1:1.

Целият комплекс е сложна система монодиет. Така че не може да ги редувате по своему. Да се излезе от диетата трябва да стане постепенно.

По време на спазването на лепестковой диета се въздържат от употребата на захар, шоколад, консерванти и хляб. Така резултатът се запази дълго време

Ето още по тази диета в предаването "Нашето здраве":

Това е всичко, моите любими читатели! Ще ви хареса статията ми? След това споделете я с вашите приятели в социалните сета. И не забравяйте да се абонирате за новини на моя блог. До среща!

С уважение, Олга Sologub