Грижа за тялото » Отслабване » Диета по група кръв 3 положителна таблица продукти за жени: списък, за отслабване, меню

Диета по група кръв 3 положителна таблица продукти за жени: списък, за отслабване, меню

Всички актуальней се превръща в проблем на правилното хранене. Бързият ритъм на живот, нестандартни продукти, липса на време за приготвяне на домашни ястия – всичко това става причина за проблеми с теглото. Диета за кръвна група 3 положителна таблица продукти за жени, която е доста разнообразна, се превърна в спасение за много хора. Въпреки това, напълно да се наслади на неговото положително влияние върху тялото ви, трябва да знаете нюанси на провеждане.

Малко история

Учени са разпределени в 4 групи от хора в съответствие с класификацията по групи кръв. Освен това, в зависимост от резус-фактор (наличие на антиген в эритроцитах), отделят още два вида: резус-положителни и резус-отрицателни. 3 кръвната група е създадена в резултат на преместване на лицето на планетата, познавались и усваивались нови хранителни продукти.

Диета по група кръв 3 положителна таблица продукти за жени: списък, за отслабване, меню

Именно на това е основана създадена по кръв диета. Нейната особеност е, че на хората от 3 положителна кръвна група за опазване на здравето и нормалното тегло, трябва да се употреба на някои продукти и отказ от други.

При това за отслабване не трябва да забравяме и за други закони на правилното хранене.

Познаване на основните принципи на своята природа ще даде възможност винаги да сте във форма и да не се тревожи за излишни килограми.

Характеристики на хората на 3 групи кръв

Всяка група от хора, отнасящи се към определен тип, има своите биологически особености, наложени от специфичните отличие състава на кръвта.

За кръвна група 3 са характерни следните предимства:

 • бърза адаптация към променящите се условия на външната среда, включително и до промяна в храненето;
 • наличието на силен имунитет и храносмилателната система;
 • има възможност да се хранят смесена диета, т.е. да се консумират различни храни.

Въпреки това, за тези, на които е носител на определено място на кръвта, са характерни и слаби страни, които се проявяват с нарушение на обичайното хранене. Към тях се отнасят следните моменти:

 • чувствителност към въздействието на редките вируси;
 • висока опасност от развитие на заболявания са автоимунни характер;
 • склонност към развитие на диабет от първи тип;
 • склонност към рассеянному склерозу;
 • излагането на хроничната умора.

Спецификата на диета

Диета, въз основа на иммунно-генетичните особености на човешката кръв, се различава по това, че продуктите могат да имат различна калоричност. Спецификата на храненето в това, че потреблението на храна може да бъде различен в зависимост от изискванията на организма на даден човек. Може да ядете толкова, колкото е необходимо. Авторите на тази система на хранене не са си на диета. В края на краищата, принципи, на които да се изгради хранителен режим, съответстват на основните правила на здравословното хранене.

Корените на последните от своя страна се намират в храненето предшественици на човека. Употребата на тези продукти, които ядяха от древните хора, води до стабилизиране на работа на всички системи на организма, възстановяване на нормалната работоспособност. В резултат на това изчезват излишните килограми, а теглото е в съответствие с нормата. При тази диета не те кара да гладуват. Така че да не изпитват стрес на тялото и да причинят прекомерни физически натоварвания. Диета по група кръв 3 е отрицателна в основата си не се различава. Изключение са тези продукти, които се прилагат към индивидуално непереносимым.

Въпреки това, ние трябва да сме подготвени за факта, че храна за 3 положителна кръвна група не веднага даде ясно видим ефект. В края на краищата, за корекция на тялото е необходимо време. Освен това тя може да варира в зависимост от индивидуалните особености на конкретния човек. За някой, достатъчно ще бъде една седмица, за да се почувства резултат. А на някой може да се наложи месеци. Във всеки случай доста бързо човек се чувства прилив на сили, промяна в настроението към по-добро, увеличаване на работната дейност.

Основни принципи

Диета за 3 кръвна група се основава на ясни принципи. Спазването им ще осигури именно този резултат, който се очаква. Към основните принципи са следните моменти, включващи списъка на разрешените продукти:

 • в основата на храната е с ниско съдържание на мазнини месо, заешко, агнешко;
 • позволено е да яде морска риба и яйца;
 • задължително включване в менюто на зърнени и бобови растения;
 • ежедневно в храната трябва да бъде нискомаслено млечни продукти;
 • ако е налице склонност към орехам, можете да изберете орехи;
 • задължително включване в менюто на зеленчуци, плодове, горски плодове;
 • са разрешени за употреба различни подправки, например, хрян, джинджифил и магданоз;
 • за пиене по-добре предпочетете зелен чай, различни сокове, чайове от билки.

Диета за трета кръвна група, основана на употреба на определени продукти, спомага за бързото изгаряне на клетки на мазнини. Излишните килограми постепенно ще си отиде, ако се върнем към биологично необходимата масата на тялото.

Че не може да яде

Диета по група кръв 3 положителна че от таблицата продукти за жени се вижда, изисква ограничаване на някои съставки. Това е задължително правило, и не трябва да го избягвате.

По-специално не може да се използва следната списък на продуктите:

 • месни продукти: конско месо, месо от пиле, гъска, диви птици;
 • риба и морски дарове: баракуда, риба, змиорки, пъстърви, омари, октопод, миди, охлюви, стриди;
 • продукти, произведени и млечни продукти: сирене, в това число и сметана, сладолед;
 • яйца, с изключение на пилето;
 • от варива: нахут, леща, соя, мляко и сирене, боб;
 • фъстъци и производните му, кедрови ядки, кашу, фъстъци, сусам, слънчоглед, тиквени, лешници;
 • от зърнени култури: елда, пшеница;
 • зеленчуци: маслини, домати, репички, тиква;
 • плодове: грант, пъпеш, кокос, райска ябълка;
 • различни видове масла: от фъстъци, кокос, царевица, слънчоглед, рициново, рапично.

Хранене по група кръв сред останалите продукти се забранява да яде храна с добавка на бахар, канела, желатин, ketchups, соев сос.

Допустимо меню

Знаейки продукти, които са разрешени и забранени за консумация по време на диета от групата на кръвта, може да се направи проба меню за една седмица.

Благодарение на това ще бъде по-лесно да се настроите към промяна на хранителния режим.

Като пример може да се следната схема на захранване за трета положителна кръвна група:

Време за храненеПродукти
СутринВарено яйце, месо заек (150 грама), салата от зеленчуци, мляко
ДенБульон на базата на говеждо месо, плодове, билков чай, оризови вафли.
Следобедна закускаМляко, кок.
ВечерРиба, салата от зеленчуци, кисело мляко.

Трябва да се помни за това, че усещането за малкия глад след хранене – това е нормално. В кръвта храна не предвижда преяждане. Така че, е строго забранено. В противен случай това ще се отрази негативно последствие под формата на растянутого на стомаха и постоянно чувство на глад. В случай на необходимост, може да хапнете разрешени плодове. Това ще облекчи състоянието. Постепенно тялото се адаптира към новите условия и ще бъде по-лесно.

Хранене при третата група кръвта се основава на биологичните закони. Ето защо резултат при по-нататъшното спазване на основните принципи остава за дълго. В края на краищата, отслабвам ние сме не заради това, че ограничаваме себе си в нещо, а защото яде и подбираме продукти в съответствие с нуждите на тялото, основани на физиологична природа. Трябва да се помни, че за успеха на всяка диета се основава на три правила: правилно хранене, изпълнима физическо натоварване и емоционален покой.