Грижа за тялото » Диети » Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Диета Долината 7 дни отзиви и резултати е различна. По-голямата част от положителните. Това не е изненадващо. Выдержавшие си остават доволни. Но не всички, с ръка на сърцето, оказва се, да се поддържа без никакви корекции. По силата на това онези, които имат сила на волята.

Как се появи кефирная диета от Долината

Кефирная диета Долината на разработена от нея като психотерапевт. А известната руска певица я прави популярна. Преследва диета на Лариса Долина две цели: да отслабнете, почистване на червата и се разтоварвам по този начин тялото. Превърнал се в известна диета долината 7 дни прегледи и резултатите даде много скоро. Популярността му не закъсня. По-голямата част от жените са постигнали желания.

Особености на диета

Диета Долината на кефире 7 дни, при изпълнение на всички прости изисквания, помага загуби за 7 дни 7 кг, а за няколко седмици — около 9 кг.

Основният елемент диета на Лариса Долина е кисело мляко. Той нормализира чревната микрофлора, извежда токсините, почиства червата. Като се има предвид, че този млечен продукт съдържа съвсем малко калории , диета на Лариса Долина на кефире гарантира постепенното намаляване на теглото. Тя намалява риска от отрицателни прояви на загуба на излишни килограма за по-кратък срок: на бръчки, гънки на кожата.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Но не мисля, че кефирная диета на Лариса Долина проста. Да се хранят диетически 7 дни, или 14 — лесно. Трябва да има за това сила на волята и твърдо желание да отслабнете. Освен това, диетата, Лариса Долина на кефире изглежда трудна тези, които не обичат млечни продукти. Защото на ден трябва да се консумира от 500 мл кисело мляко.

Правилата на диета

И така, основните аспекти, спазването на които изисква кефирная диета на Лариса Долина, както следва:

  1. Консумирането на всяка храна се прекратява вечер след 18-00.
  2. В рамките на няколко дни пиене на вода не трябва да надвишава 500 мл. Повече броя ще се забави изгарянето на мазнини .
  3. Преди всяко хранене се препоръчва пиенето на билков инфузия.
  4. За това, за допълнително почистване на червата в рамките на диета, се препоръчва използването на клизма или слабително лекарства.
  5. Брой хранения за деня трябва да е 5 или 6 пъти. По този начин, трябва да яде приблизително на всеки няколко часа. Това ще намали чувството на глад, и няма да даде възможност той да се развива.
  6. От продукти е разрешено яденето на плодове в прясно и изсушено формата.
  7. Естествено елиминира цялата сладкиши, мучное.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Но да се започне диета Долината 7 дни препоръчва се с обработка на деня. Това положително се отразява в рамките на диета.

Плюсове и минуси

Диета Долината на 2 седмици, както и всяка друга, е надарен своите безспорни предимства и не е лишена от недостатъци.

Един от положителните моменти, които дава диетата на Долината за бързо отслабване е фактът, че малки, но консумирани през кратки интервали от време хранене, допринасят за нейното бързо усваиванию.

По същата причина, се свежда до минимум усещането за глад. Вече е на първо място, се наблюдава намаляване на телесното тегло. Освен това, диетата Долината 7 дни осигурява добро почистване на червата и нормализиране на работата си, което води до добро самочувствию.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Има и малки минуси. Диета Долината се основава на доста строги принципи. Резултатът ще бъде много приятен, но за да го постигнем трябва да работим усилено.

Кефирная диета, както и всяка друга, е стрес за организма, излезте от зоната си на комфорт. Ако има място, проблеми със здравето, с храносмилателни тракт, а след това не са изключени неприятни усещания в стомаха. За облекчаване на преминаването на диета в този случай се договаря постене ден преди хранене и меки изход от нея, с преминаването към обичайния начин на живот и хранене.

Млади жени, испробовавшие на себе си, че е диета на Лариса Долина, ревюта започват с това, че излишните килограми си отиват много по-бързо. Някои казват дискомфорт в корема. Въпреки това, кефирная диета Долината отменя възможни неприятни усещания, чувство за лекота и здрави пречистен червата. А това вече води до добро самочувствию и подмладяване на кожата.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Ако диетата Долината трябва да е на най-горещото време на годината, или има още някаква причина, за подобряване на потреблението на организма от повишено количество течност (например, интензивни често спортувате), а след това половин литър вода може да бъде достатъчно. Всички оценки и резултати от диета с Долината по този повод поддържат необходимостта от корекция на диета в подобен случай.

По време на диета организма се получава в много по-малко количество минерали, витамини и протеини. Въпреки това, продължителността на диета само седмица или две. Полезни микроелементи постъпват с други съставки диета. При разработването на този режим на хранене е записан този аспект. Диетата е разработена с познаване на нуждите на организма на жените от витамини , полезни вещества и калории по време на пости. Освен това, в организма на достатъчно запаси, за да смени дори една седмица глад, без никакви последствия.

Не трябва да се включат кисело мляко диета при тежки заболявания на дебелото черво.

Всеки човек е специален индивидуален за него начин на живот. Така че диета с Долината на отзиви е различно. Някои понасят лесно, на други се налага да тренира на воля. Така че много зависи от всеки човек. От дейността му начин на живот, скоростта на обмяната на веществата и други функции на организма.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Изход с диетично хранене

Немаловажен правилния преход с храната и храненето на обичайно. От това зависи определяне на резултата за отслабване. Тези, които са преминали без услуги за себе си всичко, което препоръчва диета на Лариса Долина, прегледи и резултатите се оставя, свидетелстващи за това, че е лесно да преминете към нормално хранене, без излишни стресове за организма.

Естествено, ако се измъкнем от диета и да продължат да се хранят высококалорийной храна в големи количества, това е храна за няколко дни ще резултати, които даде диета на Лариса Долина 7 дни, за да не. Както и при всяка друга диета. В идеалния случай, след почистване на червата, оптимизиране на работата и възстановяване на организма като цяло, се препоръчва да продължите здравословно отношение на храненето. Да се ограничи употребата на алкохол, тютюнопушенето, мазни, пушени продукти, печене.Препоръчително е да се ядат повече плодове, зеленчуци, които не съдържат много мазнини видове месо и риба, приготвени без пържене начин и пушене.

Ако времето, в което е спазена диета на Лариса Долина 7 кг дойде до края, тогава се препоръчва:

  • се консумират вода в количество не повече от два литра;
  • продължи да се включват в диетата на кисело мляко, плодове, зеленчуци;
  • преди всяко хранене трябва да се пие вода или зелен чай. Това донякъде ще намали чувството на глад и тогава по-малко количество храна ще доведе до быстрейшему насищане.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Освен това обема на храната в стомаха, голяма част от която е вода, ще желудку чувство за пълнене, неговите рецептори в тялото ви ще даде сигнали за това, а отговорът ще бъде сигнал за чувство на ситост.

Тези, които са осъзнали за себе си, че е диета на Лариса Долина, отзиви не съдържат препоръки за посещение предварително диетолог. Въпреки това, идеалният вариант ще консултация с такъв специалист преди да седне на диета. Хората с голямо тегло и по-тежки съпътстващи сердечнососудистыми заболявания и патологиями СЧ е препоръчително. Диета на Лариса Долина 7 кг за една седмица макар и да е полезно за организма, но показва тялото от обичайното му зона на комфорт, което не е препоръчително за пациенти с видими сърдечни патологиями.

Меню за 7 дни на диета с Долината на

Не се препоръчва да се променя нещо или да направи своите корекции.

Диета Долина в детайли:

Чаша неподсладено кафе, не е изключено. 400 гр печени на фурна картофи през останалата част от деня. Сол не се прилага напълно. И половин литър кисело мляко.

Чаша неподсладено кафе. 400 гр нискомаслено сирене. Кисело мляко в същите количества.

Диета на Лариса Долина на 7 дни, 7 кг за една седмица, мнения

Кафе. 400 грама плодове. Кисело мляко в същия размер. Препоръчително е да се изключи парникови плодове с ниско съдържание на витамини. Изключва всяка грозде и банани, като недиетические.

Кафе. Гърди от пиле (400гр). Кисело мляко.

Той е най-труден. Само на чашка кафе и 1,5 литра минерална вода.

Кафе, плодове, однопроцентный кисело мляко – всичко в приложимите по-горе пропорции.

И още един нюанс. Клизма всеки ден ще даде най-добрите резултати. Тя може да се замени слабително. Тук обаче трябва да бъдат внимателни, в малки дози, като се има предвид, че самият режим на хранене няма да помогне на запек. Точно за този момент, който съдържа кефирная диета Долината на 7 дни отзиви се каже, като за неприятните последици.

Диета на Лариса Долина 7 кг за една седмица е вариант на хранителна диета, която е разработена с оглед на всички нужди на тялото. Не се препоръчва да правите в нея корекции, ако имате нужда от обещаните резултати. Кефирная диета Долината на 7 дни положителни отзиви е винаги при спазване на всички аспекти. А тези редки, отрицателни, която е на диета в Долината на коментари и резултати, се дължат на лондонския точни нейните предписания.