Грижа за тялото » Диети » Диета за мързеливи минус 12 кг за 2 седмици: преглед и резултати.

Диета за мързеливи минус 12 кг за 2 седмици: преглед и резултати.

В преследване на красивата фигура на жената е готова на всякакви, дори и най-странните диети. Вместо да отидете на правилното хранене, красавици търсят в интернет начини да отслабнете с 10 кг за една седмица или да отслабнете 5 кг за три дни без работа. Но възможно ли е това? Има ли диета за мързеливи, и в какво се състои същността й? Има ли някаква ефективност от водната диета за мързеливи?


Диета за мързеливи минус 12 кг за 2 седмици: преглед и резултати. диета за мързеливи

Меню на диетата минус 12 кг.

Този метод за отслабване се смята за един от най-ефективните, защото има имунитет, дори и най-мързеливи хора, обичащи да се хранят добре.


В него можете да върнете максимум 12 кг за 2 седмици при строго спазване на правилата.

Мързелива диета на водата да се радвате на факта, че:

 • Може да има никаква храна;
 • Трапезничать по всяко време на деня и неограничен брой пъти;
 • Сладкиши и други лакомства не се изключват;
 • Обемът на порции неограничен.

Мисля, че след като прочетете това, вече сте готови да започнете диета за най-мързеливите? Но чакайте да се радваме, не всичко е толкова просто!


Правилата на водна диета.

 1. 20 минути преди хранене трябва да се пият 400-500 мл чиста вода. Подходящ филтрирана или бутилирана течност, без газове и добавки. Не може да добавите сок от лимон, кръгчета от краставица и, още повече, захар - само за вкус, хладно vodicka.
 2. След двадцатиминутного почивка можете да закусвам или обядвам. Но по време на хранене не може да пие! Също така е невъзможно да се пие течност в продължение на 2 часа след хранене!

И точно тук се крие уловката. Оказва се, че придържането към диета за мързеливи, за 2 седмици няма да можете да:

 • Има течни супи;
 • Пиенето на кафе или чай с бонбони и бисквити - само празни неподсладени напитки. Вие можете да имате бонбони но след това да се пие от сладост трябва само през 2 часа.
 • Всички напитки се консумират без захар и мляко;
 • Пие чиста вода по време на хранене.

Отначало това не звучи твърде обезсърчително, но само опитайте поне един ден да следвам тази диета!

Защо диетата минус 12 кг за 2 седмици работи?

 • Хранене при худеющего е свързана с очакването и приемането на 400-500 мл вода. И вече не искам да ям локума, знаейки, че преди това трябва да се извърши ритуал, а също и след това да се пие от сладост ще е невъзможно!
 • Чрез пиене на течност в много голяма степен преди на храната си, ние помагаме на себе си да реши, дали наистина искам да има. Жажда и глад - много подобни чувства, и понякога е достатъчно пия и да разберат, че има нещо и не искам.
 • С помощта на вода преди ядене може да не се притеснявате за излишните калории от сок или коктейл - ние просто не нека пием за тях, защото на новопоявилите се на тежест в стомаха!
 • Благодарение на водна диета нормализира работата на стомашно-чревния тракт, нормализира стол, подобрява състоянието на кожата и косата.

Как е правилно да се пие вода?

 • Трябва да се пие "жива водицу" - не преварена и не газирана.
 • Течност при стайна температура от бутилки или филтър е идеален!
 • Пие нужда на малки глътки, докато се наслаждавате на процеса.

Диета за мързеливи минус 12 кг за 2 седмици: преглед и резултати. Диета минус 12 кг за 2 седмици на върха

Моят преглед е на диета за лентяев.

Ленивую на методика за отслабване аз реших да опитам, за да възстановите тези най-2-3 кг, които ми пречат да живеят спокойно. И това е своеобразен експеримент в името на експеримента, а не на резултата.

Параметри в началото на отслабване:

 • Тегло - 53 кг
 • Ръст - 175 см
 • Обемът на корема - 65 виж
Подробно меню на диета (снимки преди и след, не ще - резултатите не се забелязва!)

Ден първи.

След като се събуди, аз се пие 2 чаши филтрирана вода, и повече от половин час, правя своите дела. През това време запаривается овесена каша с плодове и сварено кафе.

Спомням си, че още 2 часа минимум кофейком не ми се насладят и покорно ям овесени ядки.

От овесена каша със сладки плодове искат да пият, но аз смело терплю и чака, нервно погледна към часовника...


Чрез пиене на кафе по-късно дошло време, аз искам за закуска, но разбирам, че за мен това трябва да се пие 400 мл чиста вода, и освен закуска.


Обяд минава толкова унило: вместо супа - елда със зеленчуци и пиле, сухота които изискват поне глътка вода. Но диета за мързеливи това не разрешава, по - толерантен!


След 2 часа чакане аз се пие почти литър вода и чай, като едновременно с готвене и още кафе. След това си спомням, че мляко и бисквити се добавят към него не може, и отново ще забравя за напитка.


След тези забрани нито лека закуска, нито на вечеря вече не искат. Пиене на кисело мляко на вечеря след 2 минути, след две чаши вода, аз избирам да прекрати трапезничать до следващата сутрин.


Ден втори, трети, четвърти като близнаци са подобни на първия. Не, меню на диетата минус 12 кг различава, но принципите остават същите.


 1. На диета аз не съм успял да издържи и една седмица: тя е твърде сложно за човек, който се грижиш за своето здраве и спокойствие.
 2. Никаква полза от метода за мързеливи аз не видях това:
 3. Хранене остава небалансиран и хаотично.
 4. Порции нямат ограничения само на думи, а в действителност не се получава да се яде и половината от това, което вие искате, защото се измива храна не може.
 5. Се случва по-голяма загуба на време: за да обядвам, трябва да се пие вода, засекать време, а след това изчакайте 2 часа, за да се насладят на чай. Освен това, на първо, второ и компот точно не трябва да се разчита, защото по време на хранене не може да пие!
 6. Всички мисли се фокусират върху приемане на храна, така че диета за мързеливи точно не е предназначена за хора, които искат да се премине на интуитивно хранене.

Резултат от диета за най-мързеливите.

Изгубих 1 кг, за 4 дни - а как да не отслабнете, ако почти нищо не ядеш? Но какви: изхвърлени тези килограми? Постоянните мисли за храна, контрол и желание да пие...Това не е точно здравословното хранене!


Освен това този принцип на хранене за всеки ден не е подходящ!

Противопоказания за водна диета.

 1. Заболявания на храносмилателната система;
 2. Проблеми със сърдечно-съдовата система и бъбреците;
 3. Патология на нервната система.
 4. Диета също не е подходяща за бременни жени, поради риска от появата на оток.
 5. И не си струва да спазвате диета за мързеливи след 50 години: идва извличане на соли на калций, натрий и минерали, които в дисбалансе при възрастни жени.

Диета минус 12 кг могат да се съобразяват само за здрави хора често пъти в годината. Голямо количество течност, предвидена в менюто на тази техника може да бъде вредно за работата на органи и системи.


Не забравяйте, преди да седне на всяка диета, помислете за това: трябва ли ви това? Много по-лесно да спазват принципите на правилното хранене, или да отидете на интуитивно хранене, който точно ще изгражда ви фигурата на мечтите си!

Още по темата:

Правилното хранене: митове и реалност.

Интуитивно хранене - най-доброто за жени!