Грижа за тялото » Диети » Диета "Пушинка" за отслабване: преглед, меню, резултатите и ефективността

Диета "Пушинка" за отслабване: преглед, меню, резултатите и ефективността

Ако трябва да обработва много килограми, това може да помогне диета "Пушинка". Спазването на предложената диета, за час и половина-три месеца наистина да загубят до 35 кг от наднорменото тегло.

Диета

Диета "Пушинка" - какво е това?

Да придобият идеална фигура мечтаят много жени. Има много начини за постигане на добри резултати. Но основният и най-ефективен остава диета. Интернет буквално прегорели нашумевшая веднъж диета "Пушинка".

Режим на хранене при нея се основава на перловке. Той е разработен не от професионален лекар, така че и предизвика опасения досега. Но, въпреки това, на диета е ефикасен инструмент за отслабване.

Помислете, какво са принципи на хранене:

 • сол трябва да бъдат изключени от продукти, напълно;
 • през целия ден трябва да се пият повече течности (обикновена или минерална негазированную вода);
 • монодиета предполага много ограничен брой продукти — това са зеле, немазна риба, кисело мляко и най-важното, ечемик, а от напитки е разрешено чай без добавка на захар.

На диета седят до три месеца, в зависимост от поставените цели.

Диета

Кой е измислил диета?

Режим на хранене е измислено момиче на име Ирина, която имаше големи проблеми с наднорменото тегло.

Тя разпределят 48 диетични дни на три месеца:

 • 20 дни през първия месец;
 • 21 ден — във втория месец;
 • и само 7 дни в третия.

Заслужава да се отбележи, че авторът на диетата е алергия към плодове. Така че те са в менюто и не са налице. Въпреки това, тези, които може и обича да ги има, също така е препоръчително да ги включите в храната, като по този начин разнообразив диета и обогатяване на тялото по това време на важни витамини и микроелементи.

Меню

Диета

Основното ястие на масата в продължение на това време - перловку - се приготвя по специален рецепта.

От вечерта 100 грама зърнени храни се накисват и на следващата сутрин получават 4 пъти повече ечемик. Тя трябва да ври в продължение на 30 минути, без подправки, сол и захар. Може само да се добави малко парче масло. Овесена каша е разделено на пет части. Основната част от дневната дажба е готов.

Помислете за проба меню диета "Пушинка" на ден.

Закуска се състои от зърнени храни и обезмаслено кисело мляко.

По-нататък на закуска се яде порция овесена каша.

На обяд към нея се добавя печена или варена риба.

Следобедна закуска се състои от зърнени храни с добавянето зеле (последно може да се яде толкова, колкото иска).

Диета

За вечеря - още едно питие от ечемик.

По всяко време може да се пие още една чаша чай.

Препоръки

Диета се отнася към низкокалорийным. Така че, въпреки бързо и много желаната загуба на тегло, то може да доведе до негативни последици за здравето. За да се избегне това трябва да се ръководи от следните препоръки.

 1. На ден трябва выпиваться не по-малко от един и половина литра вода, в противен случай може да се наблюдава обезводняване.
 2. Някои предпочитат да компенсира липсващите в храната витамини специални комплекси.
 3. Спазвайте режим на хранене и яжте пет пъти на ден.
 4. Правете спорт: плуват далеч, бягай или да ходиш на фитнес зала и фитнес.
 5. Не си струва радикално променят своя режим на хранене, веднага седнал на диета. "Пушинка" се отнася към категорията на радикални методи на отслабване. Затова към нея трябва да се подготвите тялото си предварително. Например, снизьте поне 7-10 дни на приема на калории, възползвай се от чиста вода. Тогава тялото ви ще бъде по-лесно да прехвърлиш шок, и на диета "Пушинка" ще бъде без негативни последствия. Трябва да се има предвид, че тя не е подходяща за всички. Така че, ако ще се усети неразположение, трябва да преминете към нормалната храна.

Диета

Предимства

Много отпразнува ефективност, която е на диета "Пушинка". Прегледи и резултатите може да видите в множество форуми, където коментари често са придружени от много красноречивыми снимки, направени преди и след отслабване. Ето какви са някои от предимствата на този режим.

 1. Диетата е добре балансирана.
 2. От глад едва ли ще се измъчва, тъй като почти всички продукти са сытными.
 3. Всички продукти са богати на витамини и микроелементи. Например, ечемик допринася за изработването на колаген, благодарение на което кожата става еластична и добре поддържан външен вид. Освен това той добре повлиява система-ЧРЕВНИ, поради което отпадъците и токсините се изхвърлят от организма много по-бързо. Кисело мляко, от своя страна, възстановява микрофлору в червата, зеле насища тялото с витамини, минерали и, разбира се, фибри, а рибата съдържа много полезни мазнини и аминокиселини.
 4. Вече за първата седмица на диета организма се изчиства страхотно от slagging.

Чай, кафе и газирани напитки при диета не пият. Вместо това просто чиста вода ще помогне на тялото да бъде в добра форма и с успех да се движат в този труден режим.

Недостатъци

Диета

Специалистите отбелязват редица недостатъци на предложената диета. Сред тях са:

 • скудость режима на хранене, когато организма недополучает необходими за него полезни вещестав и микроелементи;
 • издържат на този режим е много трудно, вероятността от прекъсване;
 • загуба на голямо количество килограми за кратък период от време също се отнася до недостатъците, тъй като тялото преминава през това време най-силният стрес;
 • могат да се появят стрии на кожата, и тя ще започне обвисать — единственият ефикасен начин за борба с това са спортни занимания;
 • също така трябва да знаете, че организмът се разделя с мастни натрупвания в най-последно място, а на първо отива на мускулна маса; така че само физически натоварвания могат да се разбърква на мастните натрупвания и да ги принуди да напуснат тялото.

"Пушинка" може да повлияе неблагоприятно върху здравето, особено в този случай, ако то вече е оборено някакви заболявания. Например, при диабет или авитаминози тя е изключително не е желателно, в противен случай може да влошат състоянието.

Резултати

Ако все пак успеят успешно просидеть на диета, а след това за три месеца ще забравите за десетки килограма наднормено тегло. Разбира се, всеки организъм има своите особености, и в загуба на килограми, това не може да не се отрази. Въпреки това средният резултат, който дава на диета "Пушинка" (коментари потвърждават това)— от 30 до 35 кг.

Следва да се отбележи, че най-голямата загуба на тегло тъкмо в първите дни. Тогава всеки ден ще загубят кг. По-нататък резултатът ще се подобри, но вече не толкова бързо. Затова трябва да се подготвят именно към тези особености и не се разстрои, ако загубата на тегло, за известно време ще спре.

Характеристики

Това, което диета "Пушинка" дава много добри резултати, се потвърждават от двете жени седи на нея, така и на специалисти, а също така и фитнес треньори. Въпреки това, последните посочват и недостатъците на този режим, които предвиждат, според тях, е, че общо 4 продукта за такъв дълъг период от време за опазване на здравето - много малко. Така че това, че едно момиче в продължение на диета периодично да се върне към обичайния си на хранене, може би дори да помогна на нея да спаси здравето.

Тя уверява, че загубените килограми не се върнаха. Въпреки това специалистите казват обратното: мазнините ще се върне с голяма степен на вероятност, тъй като бързо отслабване носи в себе си точно такава опасност.

Заключение

По този начин конструирано диета "Пушинка". Меню, правила и строги, но ефикасни. Но преди да решите да опитате тази диета, не забравяйте да се консултирате с диетолог, а в процеса на нейното спазване е необходимо постоянно да се грижи за своето самочувствием.