Грижа за тялото » Преса » Упражнение под Наем за пресата, как да върти педалите във въздуха, за отслабване на корема

Упражнение под Наем за пресата, как да върти педалите във въздуха, за отслабване на корема

Упражнение под Наем за пресата, как да върти педалите във въздуха, за отслабване на корема

Упражнение под наем за пресата, познато на почти всеки, още от самото детство. В училище и в урока по физическо възпитание са постигнали всичко. Да и е трудно да излезе по-ефективна застрашено от прекомерна експлоатация коремна област, веднага в няколко посоки. Достойнствата на този упражнения тегло: не трябва да закупите специален инвентар или на разходка в специални зали. Пусни може това движение всеки, независимо от нивото на подготовка.

Освен това, работата се извършва от собствената си тежест, а защото други аксесоари в процес на изпълнение, също не са необходими – достатъчно е да се обърне въображаеми педали-малко от 15 минути на ден.. Друг голям плюс – продължителността на изпълнение. Достатъчно е буквално четвърт час усукване въображаеми на педалите, за да получите най-добрите резултати. Разрешават по в процеса не само преките, но и косите мускули на корема. Така че целият процес е преминал в най-голяма полза за вас, трябва да знаете как се изпълнява това упражнение.Именно правилното изпълнение, както и познаване на множество нюанси дава отлични резултати за корема в най-кратки срокове. Преди началото на овладяване на сложни елементи, трябва да се мине подготвително обучение в базовата позиция.

Приемаме основна позиция

Упражнение "Велосипед" дава отлични резултати, ако не само за изпълнението, но и основно положение се правят правилно. ИП: легнете на пода или на мат, така че кръста е максимално срещу до повърхността. Ръцете свързвам в замъка и да намерят зад главата си, като лактите в противоположни посоки. Мускулите на врата се отпуснат максимално. В изпълнение на упражнението "Велосипед" те не вземат участие. Краката вдигнете под прав ъгъл спрямо тялото. На пищяла се разположат успоредни на пода. Корема максимално да се смуче, така, че мускулите на корема са прави, доколкото е възможно.Това означава, че базовата позиция, от която се изпълнява на "Велосипед". Ползи упражнения под наем, в легнало положение по гръб, за отслабване е безценен, тъй като тя позволява да се проучи всички външни мускули, коремна област, при това действа и на мастната слой. Но за да ефектът се яви по-бързо – направете паралел и фитнес-комплекси по същата посока.

Изпълнението на упражнения за начинаещи

За да се разбере как правилно да правите упражнение под наем в пресата, трябва да се научите как да правя основни движения за начинаещи. Започнете да "върти педали", като оставя гърба прижатой към пода. Ако се изпълнява правилно, можете да контролирате свиване на мускулите. Напрежението в основно трябва да се усети в коремна област и в областта на бедрата (от външната страна).

Важно! Бързо изпълнение обикновено води до неправилна амплитуда. В резултат на неправилна техника зареди друга група мускули и може да доведе до травмированию лумбалния отдел.

Упражнение под наем правете, за да не повдигне долната част на гърба от пода, не извие гърба. Вратът и лицето трябва да бъдат спокойни. Ако е необходимо, можете да си представите, че в пресата е тухла – това помага да се концентрира върху прорабатываемой област.

Препоръчваме видео: Упражнение "Велосипед": 2 варианта на изпълнение

Дори при липса на началното обучение на това упражнение може да се изпълнява няколко пъти в седмицата. В един подход включва десет оборота на краката. Постепенно, по малко пристрастяване може да брой до двадесет оборота. Да се започне с две подходи, а след това увеличи техния брой до 4-5. На първо време може да бъде много трудно. Някои треньор препоръчват при първите опити да се поставят широки крака на пода. Но по-добре да се опита да запази краката си навесу. За начинаещи, като се улесни, може да повиши долните крайници до ъгъл от 60 градуса. Това малко ще намали натоварването с преса.Колкото по краката са разположени – толкова повече "натоварена" прес. Натоварването трябва да се повиши постепенно. Амплитудата на усукване, въртене на педалите трябва да се извършва за сметка на три – това е пълен "кръг педал" във въздуха. Когато основен вариант за начинаещи овладял, може да премине към допълнителни упражнения за по-напреднали потребители.

"Напреднало" ниво на

Завъртете педалите трябва максимално бавно, като подконтрольную натоварването на мускулните групи. Когато коляното на десния крак се приближава до гърдите си, трябва да започнете да правите усукване на диагоналите, опитвайки се да докосне лакътя на лявата ръка на коляното. След това бавно се върнете в ИП. Нататък вече лакът на дясната си ръка се опита да се докоснат до коляното на левия крак.

Практически съвет: В процес на изпълнение сконцентрируйте внимание на мускулите на пресата. Вие трябва да чувствате тяхната работа, съкращение и отпускане. Паралелно уверете се, че гърба не прогибалась, а котлети остава плътно прижатой към пода

Още един необходим за ефективността на протест – правилното дишане е в процес на изпълнение усложненного упражнения под наем. При извиване се прави издишване, а при завръщането си в ИП – вдишване. От бавен процес – все повече грундирани коремните си мускули. Този вариант ще изработи максимално не само преките на мускулите на корема, но и косите. Това ще направи талията тънка.

Основни грешки

Има няколко често срещани грешки, които правят упражнение под наем за пресата най-малко неефективно, а понякога и вредни за здравето на опорно-двигателния апарат.В отделни случаи, когато се стигна и до тесни точки нерв в лумбалната-крестцовом отдел.

  • Помагат повиши с усилие ръце, корпуса не може да бъде.
  • Не може да лактите.
  • При промяна на разпоредбите на краката, таза не трябва да се разклати.
  • В процеса на изпълнение на упражнение под наем трябва да е работил на мускули, а не на издръжливост.

Ръцете са въведени строго зад главата си и расправлены лакти в противоположни посоки. При повдигане на корпуса и извиване от тази позиция се изкачи по такъв начин, че да не лакът и рамо се проточи напред. Задействовав ръце, може да се нарани шията, което е неприемливо. Работи само натиснете и мускулите му. Върти точно се намира на повърхността. В противен случай натоварването на съобщение се свежда почти до нула, както и резултатите не влияят върху целевите мускулите.

Увеличена скорост и броят на повторенията намалява участието в процеса на мускулите на корема поради инерцията. Така че набързо може само да намали ефективността. Внимавай за тези нюанси, и упражнение под наем ще бъдат изпълнени с най-голяма полза за вас, че на първо място ще се отрази върху мускулите на корема.

Допълнителни съвети

Ако желаете да получите плосък корем, а след това изпълнението на един наем ще бъде малко. Тялото бързо се адаптира към монотонен товари. Необходимо е разнообразяване на тренировка други видове упражнения, които ще ви помогнат да се включи не само корема, но и на съседни отдели. Също така трябва да се има предвид, че за отслабване е необходимо аеробика и интервал кардионагрузки. Те са жиросжигающими комплекси, които ще помогнат да тялото е в нормално състояние и да получите това, към което се стремите – към плоскому стомаха и красива талия.

Важно! Обърнете вниманието си към правилното хранене. По-добре да дадете предпочитание на дробна схема на прием на храна. За час и половина до упражняване на пресата под наем и в час, след като не трябва да се прилагат прием на хранене. Ако много силно искаш има – хитрост на тялото или ябълка или чаша вода.

Ако се съди по коментарите на практикуването на това упражнение за коремните мускули, а след това може с увереност да се каже, че реални резултати имам само тези, които са следвали препоръките. Това упражнение изисква систематичности, постоянство и търпение. Натоварване наращиваются постепенно. По-добре график на занятията – през ден е напълно възможно да се направи това упражнение. Ако сутринта по някаква причина не можете да правите упражнения за мускулите на корема под наем, а след тренировка е напълно възможно да се прехвърлят за втората половина на деня.