Грижа за тялото » Преса » Упражнения за средната преса у дома, как да се изпомпва средни кубчета коремните мускули в домашни условия

Упражнения за средната преса у дома, как да се изпомпва средни кубчета коремните мускули в домашни условия

Упражнения за средната преса у дома, как да се изпомпва средни кубчета коремните мускули в домашни условия

Помпена средни мускулите преса изисква особено задълбочен подход. Почти всички, които прекарват тренировка у дома, знаят упражнения за работа с долния и горния отдел на стомаха. Но рядко някой се мисли за средната част на тази област. Упражнения за средната пресата в домашни условия доста разнообразни, но тъй като изберете определен комплекс ще бъде лесно.

Трябва да се отработи основни пози и основите, за да може в бъдеще да се предотврати перетренированность на тялото и специфични области. Средната част е директен мускули често остава без внимание, но този подход е в основата е болен, ако е необходимо да се създаде чудесен силует. За по-голяма ефективност е по-добре да комбинирате тренировка на различни мускулни в същия комплекс, което ще позволи гъвкави подходи към проблема. Също така, можете да нагрузить всяка група е максимално достъпна за домашни условия начин.Как да се изпомпва средни кубчета преса до необходимото състояние преса на мъжете и жените, правилно и ефективно, може да научите от следната статия. Правилно избрания комплекс ще позволи да научите повече за тялото си и да приложат някаква тежест в определена област.

Повдигане на торса

Това е упражнение за транспортирането на директен коремните си мускули, се нарича повдигане на торса с скольжением. Трябва да се направи на специален мат. Упражнение за средния отдел позволява да се образуват плосък корем при жените и мъжете, като едновременно средната част на корема. ИП: легнете по гръб, ръцете се изтегля над главата си нагоре. краката са сгънати в колянната става, а краката притиснати към пода. Тялото се издига до колене така, че да докосне с върховете на пръстите на ръцете на пода. В задните части се движи напред на няколко сантиметра. Нататък върнете се в ИП.

Важно! Изпълнение на упражнение с ускорени темпове, ще можете активно да изгаря мазнини по корема. Бол размеренные и внимателен движение ще ви помогнат в оформянето на релефа на корема.

Crunch V-образни

Това упражнение е отлично прокачает средна част. Извършват черга, капитан – на избор. ИП: легнете на гърба си. Ръцете се изтегля нагоре над главата си. Краката се извади. Започнете бавно едновременно повдигане на краката и тялото, така че тялото образовало буквата V. Мнозина наричат това упражнение "перочинным ножиком", тъй като трябва да се оформи буквално половина при изпълнение на движението. На върха На задерживаетесь в секунда, максимално напрягане на мускулите на корема, след което се върнете в ИП. Пуснете напълно корпус и крака не може да се запази в областта на корема, напрежение.Упражнение не се изпълнява струи или по-бързи темпове, така че тялото не раскачивалось.

Препоръчваме видео: Красиви женски натиснете правилно.

Тяга с дъмбели нагоре

Това упражнение е за корема в по-голяма степен прокачивает горната и средната част на корема на перитонеума. С изключение на подложка се изисква пратката или с гира с тегло над 3 кг., ИП: легнете по гръб, краката ми се огъват коленете. В ръцете вземете гири и извади ги перпендикулярно на тялото. Започнете отидете нагоре, повдигане на половината от корпуса над пода. На върха задръжте за няколко секунди, след което върнете се в ИП.

Моля, обърнете внимание: Ръцете трябва да са прави и стремежа нагоре. Усилие се създава средна част на мускулите на корема, а не врата и колан през скута. Внимателно следете за работата на тялото и корема, корректируйте по време на изпълнение на движението.

Вертикални усукване

Това упражнение укрепва среден преса, да привлича в работата на страничните мускули на корема. Направи гимнастическом мат. ИП: легнете по гръб, сложи ръце под главата си в задната част на главата. Краката повдигнете нагоре вертикално. Натиснете стегнете и повдигнете корпуса нагоре, като едновременно с краката напред. След това се върнете в изходна позиция. Следете положението на краката в процеса на изпълнение на упражнения за корема. Тяхното вертикално положение осигурява работа със собственото си тегло. Неправилната позиция ще намали натоварването на коремните си мускули и ще намали ефективността на упражнението няколко пъти.

Използването на лактите, краката поднимание

Това упражнение е за корема цел нагрузить долната и средната част на мускулите на пресата. За извършване на необходим фитнес мат или мат. ИП: легнете на постелката. Тялото се повиши съвсем малко, позовавайки се на лактите. Нататък вдигнете краката си успоредно на повърхността на пода. Започнете изкачване на краката до перпендикулярного съотношението между бедрата и корема.

Моля, обърнете внимание: Извършване на упражнението, не се отпуснете напълно. Изисква се запазване на напрежение в областта на корема. Затова краката са изцяло разочарова невъзможно. Също така имайте предвид, че натоварването в средната част на корема изисква координация. Не може да се разклати от страна в страна. Така че лактите е необходимо да се създаде "силна" опорна точка.

Този комплекс упражнения за средната част на преса за момичета и млади момчета ще са еднакво добри. По-тренированным може да се наложи по-сложни програми за по прокачке на мускулите на корема. Можете също да използвате утяжелители в случаите, когато това е възможно.