Грижа за тялото » Фитнес » Упражнения за отслабване на корема и отстрани за 3 дни

Упражнения за отслабване на корема и отстрани за 3 дни

Предлагаме ефективен начало на курса — упражнения за отслабване на корема и отстрани за 3 дни. Най-добрите фитнес треньор препоръчват именно тях.

Преди старта

Със сигурност сте разбрали, че за 3 дни не може да премахне мазнини, които се натрупват през годините. Това е физически невъзможно. Но леко выпирающий корема ще се превърне в място, а мускулите перфектно, за да се засили.

Нашият комплекс е подходящ и за по-продължителни тренировки в домашни условия. Ако се научите да изпълнява тези упражнения, а след това след 2 седмици ще видите визуален ефект.

Упражнения за отслабване на корема и отстрани за 3 дни

В допълнение към упражненията, ние винаги препоръчваме свързаните с тях процедури. Без тях резултатът се постига по-бавно, въпреки че реши само ви.

Контрастен душ

Няколко дни след старта използвайте контрастен душ за проблемните зони. Всеки ден при вземане на душ, обливайте корема и ханша първо в гореща вода за минута, а след това леко топла, също за около минута. Опитайте редуване на поне 7 пъти. Когато привыкните, може да се засили контраста и вместо топла вода използват похолоднее. Бъдете внимателни с слабините част – обливайте душ също корем със страни.

Тайна

Приятна процедура, която се грижи за кожата и "растопит" горните слоеве на мазнини. За това, как правилно да прекарате приключи, прочете в друга наша статия . Там има дори рецепти с различни компоненти. Много ефективно.

Утягивающее бельо

И последната крайна мярка, която е необходима, тогава когато продукцията в светлината на вече след 5 минути. Не си мислете, че това е трик. Дори един професионален спортист не винаги може да се похвали с идеално преса.

Някои вечерни рокли, както нарочно е идеално подчертават ненужно. В този случай, както и по-удобен утягивающее бельо.

Но дори ако не възнамерявате да завладее публиката със своята зашеметяваща фигура, тази вечер, ви препоръчваме да се носят утягивающее бельо поне няколко часа на ден. В комбинация с упражнения, студен душ и обертываниями повдигане на бельо дава страхотни резултати. Опитайте.

Упражнения

А сега физическо натоварване. Тези упражнения изпълнявайте с интервал от един ден. Така мускулите ще могат да работят в пълна сила и има време да се възстановява.

 1. Легнете на твърда хоризонтална повърхност, свийте коленете и somknite ръце в замъка зад главата си. На вдишване корпус вдигнете до колене, на издишване – спуснете обратно. По желание силно се излегнете и да се получи директно до коленок, може да падне назад, само усещайки напрежението в областта на корема. Като за начало спри 25 пъти за няколко подходи, с течение на времето броят на смотаняци трябва да се увеличи.
 2. Усукване. Това упражнение е подобно на преса. Седнете: свити колене, ръце пред себе си, на гърба е прав. Да бъдеш в статичном седнало положение, выполите обрат по случая до едно крайно положение и в двете посоки. Ръцете през цялото време са на нивото на гърдите. Основната тежест се пада на долните и косите мускули на корема. Правете по 30 завои надясно и наляво.
 3. Моля, акцент, като при упражнение на прес – хоризонтално, краката къща, ръце, скрити зад главата си. Опитвайки се да приподниматься по минимум, ръка докоснете другата задната част на бедрата. За по-добър резултат от последователно променяйте страна, на всяка от които направете 20 повторения.
 4. Разместитесь на очите, наведете коленете си. Позовавайки се на една ръка, согнутую в лакътя, поставете втора на кръста. Повдигайте тяло нагоре — надолу, като на таза от пода. Като в най-горната точка, замрите за няколко секунди. Най — важното- почувствайте напрежението в корема и от двете страни. Изпълнете по 20 изкачвания на всяка страна.
 5. Количеството на краката във въздуха от лежачей позиция. Легнете на пода, повдигнете краката си нагоре. Водене на корпуса и главата, редуващи се потапяйте краката, при това не докосвайте пода. За това упражнение се дава една минута.
 6. Легнете, вдигнете краката нагоре и плъзнете ръце към краката, леко повдигане на корпуса. Положи усилия и дотроньтесь до петите 30 пъти, след това отпуснете минута. Важно е да се запази крака са прави, не се сгъват в коленете и да не тегли ги към тялото.
 7. Обопритесь на петата и ръцете, въведени зад гърба си, образовывая тялото равна диагонал. Сключен в това време трябва да гледат назад. От тези разпоредби на опашка, за да хвърлят крак нагоре и се стремят към тавана. Не позволявайте попе докосват пода, а тялото и краката дръжте диагонално. Оптималното количество махов на един крак – 20. Ако първо не се окаже толкова изпълни, направете 10.
 8. Легнете, така че да се разчита само на таза и ръцете си — те трябва да бъдат на пода колкото се може по-близо до бедрата. Краката не докосват пода. На вдишване на колене притиснати към тялото, а самият корпус вдигна. На издишване, за да се върнете в изходно положение, като държите краката на теглото. Ако не успее да задържи краката си, опитайте да подходи към табуретке. Това ще помогне да развие баланс.

Допълнителен комплекс

Този курс вече може да се изпълнява всеки ден. Той е простичък.

 • Стоейки прави, поставете краката перпендикулярно на раменете, сложите ръце на кръста и се навеждайте наляво и надясно в продължение на 3 минути.
 • Упритесь се удари в брадичката и направете кръгови движения на таза в рамките на 3 минути.
 • Върти обръч по 30 минути на ден. Добре, ако обръч ще бъде тежко.

Това са експрес упражнения за отслабване на корема и отстрани за 3 дни. Ако имате повече време за себе си, опитайте се да се променям и храна. Ние сме разработили отлична методика за отслабване само за талията и корема .