Грижа за тялото » Преса » Женската преса - упражнения за изпомпване на красива женствена корем

Женската преса - упражнения за изпомпване на красива женствена корем

Женската преса - упражнения за изпомпване на красива женствена корем

Коя е проблемната зона притеснява почти всички жени и момичета? Правилно – област на корема. Всеки представител на нежния пол иска да получи красиви женски прес. И това не е толкова трудно, ако покаже постоянство и търпение. Има няколко методики, специални спортни снаряди, аксесоари, оборудване, които ще ви помогнат в това. Но най-естествен подход – използването на базови упражнения от нижеприведенного списъка, с които разполагаме, може да се стопят корема представителки на женския пол.

Съществува определен комплекс от упражнения за жени преса, валиден за тази зона най-добре от останалите. Достатъчно 1,5 месеца, за занимания, за да корем, придобити подтянутую форма. Предназначена програмата на шест седмици. При спазване на редовността и последователност може отново буквално шамар женски преса, без получаване на неприятни странични ефекти от страна на перетружденного на организма. Необходимо да се започне с основите, дори ако преди това сте се занимавали със спорт или бяха други видове тренировъчни комплекси за отслабване и получаване на привлекателна форма.

Седмица №1

Първата прорабатывает косите, долните и прави мускулите женски корема на първоначалното ниво най-прости движения. В този период най-важното да разбере правилното движение и оценят характеристиките на всяко упражнение е за мускулите на женската преса.

Директни мускулите

Упражнения за директни мускули, които се правят от легнало положение. Коленете са леко свити колене и ръце, за да запази главата си. За сметка На "едно, две три" повдигнете върха на корпуса, а на "четири" — спуснете. Така правят в четири серии по десет пъти всеки. Следете така, като правите упражнението за мускулите на женската преса. Вратът не трябва да се напрягам "помага" на тялото. В противен случай натоварването на корема си отиде номинална на шиен отдел и на раменете. Цялото напрежение дръжте в областта на мускулите на женската преса и само на своите усилия, за да извършат възстановяване.

Важно! Ако има желание, това упражнение може да се изпълнява с гири, които ще действат като утяжелители.

Косите коремни мускули

За провеждане на тренировка кос мускул женски мускули, трябва да се вземе ИП, като по време на предишното упражнение. Изкачване прилагат също така и по сметка. Но при това насочете камерата не прави, а на левия крак. На четвъртия сметка върнете се в ИП. Нататък е същото, но в друга посока. Се прави упражнението по 10 пъти в 4 групи. Внимавайте за гръбначния стълб. При изпълнение на не се появят неприятни усещания в него. Не трябва на гърба си да бъде прогибов към пода.

Препоръчваме видео: Тънка талия и плосък корем. Наталия Короткова.

Долните мускули

Долните мускули отлично се разрешават по следния упражнение женски преса: VN както и в предишните. Повдигнете торса и краката. Нататък започнете да изпълнява упражнението "Ножици", "Велосипед" или да направи стъпки. Вдигам камерата и краката трябва да е на такава височина, която ще осигури достатъчно напрежение на мускулите на корема.

Следващите седмици

Във втората седмица на женски комплекс от упражнения се повтаря, само в случай, че на първите две движения трябва да се сложи краката на превъзходство, например, на седалката на стола под прав ъгъл. Този подход ще даде допълнителна, макар и малка тежест в пресата. В процеса на провеждане на упражнения, все пак основната тежест да се очертае по корем.

Моля, имайте предвид, че Третото ще е по-сложна. В основния набор от упражнения се добавя един нюанс – за връх на амплитудата на движение е необходимо да се задържат в продължение на 3-5 секунди и максимално в това положение щам прес. Това ще даде възможност по-дълбоко и статично изработи мускули, коремна област.

Четвъртата включва използването на този комплекс в бързо темпо, без почивка, че ще е чудесен жиросжигающий ефект. Мускулната тъкан ще работят по-активно усвояване на кислород и спомага за намаляване на мастната слой при провеждане на упражнения за жени преса.

Пета седмица минава под знака на утяжелителей. Това гири, които е необходимо да се държи за главата. Тегло вземете малък, но забележим, т.е. до 3 кг. За начинаещи достатъчно и 1 кг. Най-тренированным може да се насладите на пятикилограммовыми гири. Шеста включва комбинация от методи трета и пета седмици занимания.

Основни препоръки

Работата за провеждане на стойност не по-рядко от три пъти за една седмица. Започват тренировки с подгряване във формата на малък аеробика. При правенето на окончены, се изисква разтягане проработанных области. Това ще предотврати натрупването на по-големи количества млечна киселина. Като резултат болезнени усещания ще бъдат много по-малко, което ще ви позволи да прекарате една пълноценна шестинедельный курс, без паузи и се помпа до женствена, красива преса, която ще изглежда не по-зле, отколкото при модела от списанието.

Има два вида разминочных упражнения за корема и тялото на жената, които ви позволяват да се отпуснете мускулите на корема:

  • Легнете по корем, с ръце, да се опре на пода. Тялото на повишаване на максималната височина, задрав главата нагоре. Това състояние често се нарича сфинксом.
  • Протегнал ръце в страни, за да легнете по корем, с левия си крак, да се простре към дясната си ръка. След това да смените страна на експозиция.

Това е и целият разминочный комплекс, който ще даде възможност да се простират преките и косите мускули на корема. Този комплекс ще позволи да се отговори на въпроса, как да се изпомпва женствена съобщения само три упражнения, които само леко са различни за движение на потока на времето. Също така обърнете внимание на правилното хранене и режим на почивка и работа.