Грижа за тялото » Отслабване » Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи

Стройна, затягане на стандартите на фигурата винаги е на мода. За да имате перфектна форма изобщо не е задължително да посещават скъпи фитнес центрове, да се ползват услугите на индивидуални треньор или настройте графика си с групови занимания, може да направите ефективен комплекс от упражнения напълно безплатно у дома. Редовни упражнения в най-скоро време ще донесе своите плодове под формата на изгарянето на мастните натрупвания, накачивании мускулите, придобиване и еластична кожа, което спестява време и пари.

Фитнес у дома — видео упражнения за отслабване, за начинаещи

Значително удобство за начинаещи ще ви преглед на фитнес уроци за отслабване. От многото възможности видео клипове на упражнения можете да изберете за себе си най-оптимално, като се започне от нивото на вашата физическа подготовка и началното тегло. Повечето видео упражнения презентуют или професионални фитнес инструктори, или любители, достигнали невероятни резултати, като фитнес зала у дома.

За постигане на максимален резултат за кратко време да се отдаде на фитнес у дома всеки ден и силно. При изпълнение на упражнения е необходимо да се спазва правилната техника и да следи дишането си. Професионални инструктори препоръчват се задържат няколко секунди в момент връх на физическото натоварване при изпълнение на всяко упражнение, а именно, че позволява изпомпване на тренируемую мускул.

За начинаещи се препоръчва, когато урок фитнес у дома постепенно увеличаване на натоварването, избягване на переутомлений и разкъсване на мускулите. Всяко упражнение от комплекса по-добре първо 10 пъти в 3 серии, постепенно се увеличава броят на повторенията до 20-25. Средно дневен дом фитнес, трябва да заемат не по-малко от половин час за отслабване. Преди началото на изпълнение на директно комплекс от упражнения трябва да се правят пятиминутную тренировка в произволна форма (обрати глава, торс, ходене на място, накланя на страна, махи ръцете и краката).Правилно изпълнение на предницата, започвайки с горната част на корпуса, постепенно достигане на бедрата, седалището и прасците.

Видео уроци за жени

Фитнес у дома — видео уроци за отслабване за жени:

Видео уроци за мъже

Видео — фитнес за отслабване за дома:

Представени фитнес упражнения за отслабване мъжете вкъщи не се нуждаят от снаряди, с изключение на въжета. Може да допълни този комплекс правенето на упражнения с отягощением (гири) или с эспандером.

Фитнес за отслабване къщи — фото уроци

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи
Много хора, които искат да губят тегло, по-приятно да изпълнява фитнес у дома под расслабленную или ритмична музика, настраивающую за изпълнение на интензивни физически натоварвания. В този случай на помощ идват фото уроци по фитнес, които можете да изпълнявате всеки ден в домашни условия. Важното е условията на всеки комплекс от упражнения за ефективно отслабване – ежедневно и качественото му изпълнение.

Сутрешната тренировка

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи
Фитнес у дома за отслабване — утринна тренировка:

 • Загряване в каквато и да е форма в рамките на 5 минути (писти, махи, завои).
 • Клякам. Краката на ширината на раменете, ръцете изпънати пред себе си. Приседаем, без да вдигате краката си от пода, гърбът трябва да бъде равна. Коленете трябва да са под ъгъл 90 градуса от пода. Извършваме 20 пъти в 3 серии.
 • Лицеви опори. Изходна позиция – акцент в легнало положение. Сгибаем лактите, нагибая корпус към пода, гърбът трябва да бъде равна. Допускат се лицеви опори на колене.
 • Усукване. Легнете по гръб, стъпалата уперев в пода, коленете, ръцете зад главата си. Плавно повишаване на корпуса, като плешките от пода, да се върнете в началната позиция.
 • Планк. Легнете на корема, ръцете свивате в лактите под ъгъл 90 градуса, като се съсредоточи върху чорапи, гърба е прав. Задържате в това положение 30-60 секунди, върнете се в изходна позиция.
 • Стречинг. В каквато и да е форма в рамките на 5-10 минути. Растягиваем тяло, крайници.

Всяко упражнение трябва да се изпълнява по 20 пъти в 3 серии. Преследването на фитнес всяка сутрин у дома може за месец да отслабнете 5 кг, преобразява фигурата, подобряване на здравето и повишаване на жизненост.

Урок за начинаещи

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи
Как да отслабнете бързо момичето в домашни условия — урок за начинаещи трябва да бъде насочена към всички групи на мускулите на проблемните зони (прасците, бедрата, хълбоците, корема). Преди започване на фитнес е необходимо да се направи у дома лека тренировка: обрати на шията на двете страни, поднимание раменете нагоре и надолу по склоновете на корпуса в страна, клекове, кръгови поклащам бедра. Разогревшиеся мускули ще бъде по-ефикасно изпомпване.

Фитнес упражнения момиче за бързо отслабване в домашни условия:

 • Фитнес за подтянутых ръцете на дома: "падни на колене, ръцете се оправям. Да правят лицеви опори на пода, опитвайки се да запази гърба си плоска.
 • Фитнес за отслабване на бедрата у дома: Краката на ширината на раменете. Бавно треперя, согиная коленете така, че между тях и пода формира ъгъл от 90 градуса. Остана за няколко секунди в това положение, да се върне в първоначалното си.
 • Фитнес за хармония на краката у дома: Легнете на лявата страна, свити на левия крак в коляното и издигайки я напред. На десния крайник да се оправям, бавно вдигам я нагоре, се задържат в най-високата точка, бавно спуснете надолу.
 • Фитнес за плосък корем у дома: Легнете по гръб, ръцете поставяне на главата, краката выпрямив. Повдигане на прави крака под ъгъл от 45 градуса правя упражнението "ножици", отпадане на левия крак, повдигане на десния, без да докосвате пода, след това се сменя крака. Колкото по-бързо направи махи краката, толкова по-добре накачивается прес.
 • Фитнес за гъвкавост на гърба на къщата: Легнете на гърба си, свити колене и протегна ръце. Ритмично повдигнете таза колкото е възможно по-горе, запомнящ се за няколко секунди в най-високата точка.

Всяко упражнение от комплекса трябва да се извършват по 10-15 пъти в три подхода дневно дома.

Тренировка за отслабване след раждане

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи
Фитнес у дома за отслабване след раждане трябва да започне по-късно месец и половина след раждането на бебето по естествен път и по-късно два месеца и половина след цезарово сечение. В периода на кърмене занимания по фитнес и изобщо не се препоръчват. Младите майки трябва да увеличавате натоварването постепенно. За начало си струва да се увеличи продължителността на ежедневните разходки с количка, след 2-3 седмици може да се премине към леко загряване, а след това и до по-интензивни тренировки.

Комплекс упражнения за отслабване след раждане у дома:

 • Легнете по гръб, коленете, стъпалата управляват в пода, дланите към корема. Издиша силно смуче, корем и се задържат на 5 секунди. Направи бавно вдишайте и се върнете в изходна позиция.
 • Легнете по гръб, коленете, стъпалата управляват в пода, дланите към корема. На издишване повдигнете таза, изваждане на корема и стягане на бедрата си, като едновременно с повдигане на глава и стиснал брадичката към гърдите. На вдишване се върнете бавно в изходно положение.
 • Легнете на пода, краката да се съберат, да се огъват коленете. Ръцете се изтегля покрай тялото с дланите надолу. Извади краката напред, сомкнув и двете в скута си, със силата на свиване на 10 пъти пръстите на долните крайници. Върнете се в изходна позиция.
 • Легнете на корема. Акцент на тялото – на лактите, под корема се поставя възглавница. На издишване, за да провеждате движение на таза напред. На вдишване се върнете в първоначална позиция.

За отслабване след раждане трябва да направите дома си, всяко упражнение 10-15 пъти, за предпочитане в рамките на 2-3 подход.

Програма за корема

Фитнес у дома видео упражнения за отслабване за начинаещи
Фитнес уроци за отслабване у дома — програма за корема:

 • Легнете на гърба, пръстите на ръцете кръстосани зад главата, краката се оправям. Вдигам камерата, като лопатка и выпрямленные краката си от пода, опитвайки се да се кърмят докосне коленете си. Върнете се в изходна позиция.
 • Легнете по гръб, краката ми се огъват коленете, пръстите на ръцете кръстосани зад главата си, выпрямив лактите. Да правите вдигания на корпуса, така че лакът на лявата си ръка да докосне коляното на десния крак. Върнете се в изходно положение, повторете упражнение десния лакът и коленкой на левия си крак.
 • Легнете на гърба си, като държите ръцете зад главата, краката выпрямленными. Вдигам выпрямленные краката нагоре, че между тях и пода образува ъгъл от 45 градуса. На върха държат краката си във въздуха за няколко секунди, се върнете в изходна позиция.
 • Легнете по гръб, ръцете раскинуть в страна, на краката да се оправям. Не бързаше да вдигне выпрямленные краката си така, че да са перпендикулярни на пода. Да се задържат за няколко секунди, бавно се върнете в изходна позиция.
 • Легнете по гръб, выпряв долните крайници и разпространява и в двете страни на ръцете. Прави краката максимално повдигнете нагоре, за накланяне на техните наляво, да се върне в положение перпендикулярное тялото, след това се наклони надясно, без да докосва пода.

Всяко упражнение е този комплекс за отслабване трябва да се извършват по 10-15 пъти в три подхода. Колкото по-интензивно ще бъде натоварването, толкова по-бързо ще си отиде на мазнини от корема и отстрани, накачается прес, талия ще стане видимо по-тънък.