Грижа за тялото » Форми за корекция » Как да отслабна в бедрата си в домашни условия, бързо отслабване в краката и бедрата

Как да отслабна в бедрата си в домашни условия, бързо отслабване в краката и бедрата

Как да отслабна в бедрата си в домашни условия, бързо отслабване в краката и бедрата

Много от младите момичета и жени се интересуват от въпроса, как да отслабна в бедрата. Отслабнете в зоната на бедрата е много често срещан проблем и основната цел за жени и млади момичета. За да се намали бедрата трябва да положат много усилия и търпение, защото именно това място е много проблематично. В областта На бедрата се отлага голямо количество мазнини, а за да ги изгори, трябва много да работим над себе си и да преразгледа своя режим на хранене. Повечето жени и млади момичета не са доволни обеми на своите бедрата и желаят да отслабнете в тази зона.

Доста често, слабата половина от обществото седи на диети, доволни гладно дни, за да отслабнете, но сантиметри видимо си отиват от гърдите и кръста, но не с горната част на бедрата. Това зависи от индивидуалния изграждане на тялото, а също и лошо, неправилно хранене и неизпълнение на елементарни физически упражнения и натоварвания. Повечето жени и млади момичета не са изпълнени обеми на своите бедрата. Различни диети водят до депрессивному състояние, загуба на нервна криза, а също така и на депресия.На щанда с диета води до това, че наднорменото тегло не изчезва, а напротив се увеличава с висока скорост и се прекратява много по-големи, а бедрата са все по-широко.

Голям брой момичета, които са недоволни от бедрата си, се записва в салона, за да отслабнете и веднага започват тежки упражнения и правят много големи натоварвания. Но след две седмици на такива товари, когато вече е забележим резултат на отслабване, почти всички се отпуснете и се вливат тялото си отново. За да сантиметри не се връщат, трябва психически да се настроите за доста дълъг процес и редовни физически натоварвания, които не само ще отслабнете, но и като цяло да се включим цялото тяло.

По принцип, за да отслабнете в областта на бедрата, трябва:

 • Балансирано хранене;
 • Изпълнението на различни физически натоварвания;
 • Посещение на масажиста.

Как да отслабна в бедрата с помощта на промяна на храна

За да се намали обемът на бедрата и намаляване на теглото трябва да е правилно и балансирано хранене. Трябва да се направи определен режим на хранене и честотата на прием на хранене.

Моля, обърнете внимание: Трябва да се помни, че бързо и рязко не може да отслабнете, тъй като това може доста зле да се отрази неблагоприятно на състоянието на здравето, както и от състоянието на косата и кожата. Храната трябва да бъде по този начин, за да сантиметри излизали от проблемните зони постепенно.

Смята се, че на бедрото – това е най-проблемните организма за допълнително забавяне на мазнини от представители на женския пол. Мастния слой и целулита в ляжках и попе – това са вашите оставащи въглехидрати, които са там отложились. Диетолозите смятат, че за подтянутой и стройна фигура трябва да се прави, на първо място, промяната в храненето и похудением.

За да отслабнете и да се намали обемът на бедрата, в диетата трябва да се изключат тези храни:

 • Храна, която включва в себе си много мазнини;
 • Храна, която е в състава на нишесте;
 • Яйца;
 • Тестени храни (сладкиши, бял хляб, пици, тестени изделия);
 • Продукти, които имат голямо количество захар в състава (бонбони);
 • Алкохолни и слабоалкогольные напитки.

За да промените обема на бедрата трябва да се яде на малки порции, често и в определено време. Продуктите трябва да бъдат варени и съдържат малко количество мазнини. Млечни продукти като кисело мляко, мътеница, мляко, трябва да се избират с минимален или нулев процент на мазнини — това ще допринесе за намаляване на теглото.

Препоръчваме видео: КРАКАТА и БЕДРАТА ще ИЗГОРИ! Упражнения У Дома!

По време на диетата трябва да се помни, че на ден трябва да се консумира не по-малко от 1200 ккал за подкрепа на нормален метаболизъм. Трябва да се яде много плодове и зеленчуци, които съдържат голямо количество фибри, което е добре изчиства червата от различни токсини и добре се отразява на отслабване. Също така в плодовете и зеленчуците се съдържа голямо количество минерали и витамини, които са много полезни за всеки човек и спомагат за намаляване на теглото. Ананас и грейпфрут са много добри жиросжигателями и незаменими в процеса на отслабване.Такива плодове като банани и грозде не бива да се яде в големи количества, защото те пречат да отслабнете.

Трябва да се яде храна, която съдържа голямо количество протеини. Например:

 • Месото нежирных видове;
 • Риба;
 • Морски дарове.

За да отслабнете, важно е да се консумират на ден по 2 литра вода, препоръчва се с лимон или вар. Течност, извежда от организма на различни отпадни продукти и токсини, също така ускорява процеса на жиросжигания в организма, влияе положително върху състоянието на кожата покрива и подобрява растежа на косата.

Важно: За да отслабнете, храната трябва да съдържа ниско количество калории, но в същото време трябва да бъде доста разнообразна. Тялото на човека трябва да получава всички необходими му полезни и хранителни вещества като витамини и минерали.

Ако не спазвате тези препоръки, това може да се отрази зле на здравето, както и външния вид. Правилното и балансирано хранене ще ви помогне значително и много ефективно да се намали обемът на бедрата и по-бързо да отслабнете.

Физически упражнения и натоварвания, за да отслабнете в областта на бедрата

За да се постигне желания резултат за намаляване на теглото е необходимо, освен това, че капка тегло спортуват редовно и да изпълняват различни физически упражнения. Лекарите препоръчват физически натоварвания и упражнения, дори и тези жени, които се обръщат към пластични хирурзи, за да се намали обемът на бедрата и да отслабнете. Такива натоварвания са необходими за възстановяване на мускулната маса. Много по-ефективни и популярни упражнения в домашни условия за отслабване в областта на бедрата са скокове на скалке, ходене пеша по стълбите и по повърхности, които са нередности.Тичат сутрин също е много полезно, тъй като по време на джогинг се изгарят много калории, а това спомага за намаляване на теглото. При такива физически натоварвания и упражнения, мускулите е много активно спортуват и това е добре влияе на отслабване в областта на бедрата и седалището, както и за намаляване на техните количества.

Практически съвет: Кардионагрузки отлично стягат не само проблемните зони, както и на цялото тяло, придават твърдост на бедрата и стройнят краката. Смята се, че тези упражнения трябва да се изпълнява не по-малко от 30 минути на ден и не по-често от 3 пъти в седмицата и тогава ще бъде видимо отслабване.

Възможно е сами да вземете упражнения за отслабване, тъй като има много фото и видео, в които всичко е достъпно се разказва и показва. Има и друг начин за отслабване – фитнес зала. Квалифициран треньор ще бъде отлична програма и ще покаже ефективни упражнения за намаляване на обема на бедрата. Бързо ходене пеша и премахва излишните сантиметри в ханша и ще допринесе за намаляване на теглото, се препоръчва на жени, които са в отпуск по майчинство, в които няма време и възможност да ходят на фитнес зала.

Препоръчваме видео: ТОП 5 на най-добрите упражнения за бедрата и задните части от Д. Усмановой.

Най-ефективни упражнения, за коментари на момичета, за отслабване на бедрата в домашни условия са:

 • Клякам . Краката трябва да се поставят на ширината на раменете. По време на приседа трябва да се отвръща на бедрото, колкото е възможно назад. При това въртене трябва да се държат точно така, както клякам по-дълбоко. При връщане в изходна позиция трябва да се напрягат мускулите на бедрата и краката;
 • Присед с отведением краката е често срещана гледка клекове, само с един допълнителен усложненным елемент. Важното при това упражнение е да се отвръща на крака встрани при връщане към изходната позиция. И при това да запазите гърба си точно, не се навеждайте. Трябва да се повтаря упражнението 15 пъти за всеки крак. Този вид упражнения се отразява добре на отслабване на бедрата.
 • Забележки . Точно на тези упражнения е добре влияят върху вътрешната част на бедрата. Също така помага за предотвратяване появата на целулит. С течение на времето, lunges може да се направи и с леко тегло. При изпълнение на нападки ръце трябва да бъде на кръста, краката на ширината на раменете. Начало на крак трябва да бъде под наклон 90 градуса, а коляното вторичен краката трябва почти да докосват пода. След това трябва да се направи тласък опорен крак и се върнете в изходна позиция. Препоръчително е да се направи 10-15 пъти за всеки крак;
 • Повдигане на ръцете и краката в позиция на тялото в легнало положение . Трябва да легнете на пода с лице надолу, ръцете се извади пред себе си и да ги издигне заедно с крака. Изостават всички ръце и крака толкова силно, колкото е възможно. Препоръчително повторете упражнението 15 пъти. Това упражнение ще помогне на закръглят бедрата и да отслабнете в тази зона.

Масаж за намаляване на обема на бедрата

Много от тях се интересуват въпрос, като бързо отслабване в областта на бедрата и краката за един месец. С помощта на масаж може да отслабнете, да се отървете от излишни сантиметра и целулита в проблемните зони. Най-важното, за да го провежда от квалифициран и обучен специалист. Движенията на масаж трябва да бъдат плавни и разминающими, след това ще има положително влияние на проблемни зони. Също така, ако нямате възможност да ходите на масаж към специалист, можете да правите самостоятелно тяло, което също е добре помага да отслабнете. Той се характеризира с кръгови и плавни движения по външната част на бедрата.По време на тази ръка трябва да бъде согнута в юмрук, и масаж приема да изпълнява кости на пръстите. Отслабнете в областта на ханша е възможно, но за това трябва много да се постараем. Ако комбинирате правилно хранене, упражнения и масаж, да отслабнете, ще бъде в пъти по-лесно.