Грижа за тялото » Преса » Как да се изпомпва горна преса у дома, упражнения за горните мускули в домашни условия

Как да се изпомпва горна преса у дома, упражнения за горните мускули в домашни условия

Как да се изпомпва горна преса у дома, упражнения за горните мускули в домашни условия

Перлено бял натиснете кубчета желае да има буквално на всеки един, но проблемът е, че не всички разбират, че нараняване на корема също върви по отдели. А защото много може да се похвали разработен средния и долния отдел, а също и малко затронутым горната. Как да се изпомпва горния пресата в домашни условия, резултатите да се проявява възможно най-бързо?

Натиснете на човека се състои от няколко части, а защото и работя по тях да бъдат няколко комплекси за корема. Така трябва да се разбере, че всеки организъм се повлиява индивидуално на тренировка, а защото едни кубчета преса се появяват след няколко подкрепено с тренировки, а на други си отиват месеци на вложените труд и сили и резултатите ще бъдат по-малко забележими. Натиснете на кубчета и тънка талия се постига само чрез усилена работа над определени области.Да се направи тренировка на най-ефективна, може само като се определят точно коя част на коремна област и по какъв начин трябва да се изпомпва. За това се предлагат комплекс упражнения, както за мъже, така и за жените, на различни мускулни групи. За подобряване на ефективността на процеса е необходимо, ще се прилагат различни подходи, снаряди, така че тялото привыкало на товари постепенно.

Няколко съвета за проучване на страничните мускули

Всяка от следното упражнение за "кубчета" на корема трябва да се направи най-малко три подхода. При това броят на повторенията да се увеличи постепенно. Резултатите ще се видят само при условие, че на тренировки се провеждат редовно и правилно. Отделно си струва да се определят, че при наличието на внушенията на мастния слой на корема резултати под формата на кубчета видите малко вероятно да успее в близко бъдеще. За да се постигне желания в такъв случай трябва да са на диета. Преди тренировка не се препоръчва прием на хранене за изпълнение за около 2 часа до занимания.Ако след тренировка организма се нуждае от храна, яжте нар, пийнете вода. Нормална вечеря ще бъде само един час по-късно от края на извършване на комплекса в горния отдел на стомаха.

Практически съвет: Мускулите трябва предварително да се затопли, за които обикновено се използват упражнения с елементи на сърдечно – попрыгать, да се приложи енергично обрати, накланя и така нататък. Най-добре е да изпълняват упражненията през ден-два, за да не перетрудить тялото.

Ако използвате дъмбели просто за по-лесно утяжеления, а за жените се изисква тегло до 1 кг, а за мъже – в 5 кг. По-горе упражнения, до голяма степен работят за разтягане, по време на която се усеща напрежение, но не е болка. По-добре да правят физически упражнения преди ядене в сутрешното време, за да те засили. Всички упражнения са разделени по определени цели. Например, за получаване просто плосък корем е подходящ бързо изпълнение на всички движения. Докато размеренное упражнения в забавен каданс ритъм ще интензивно натоварване на мускулите.

Препоръчваме видео: Упражнение за горната преса с Катя Energy

Основен комплекс от упражнения

Упражнения за горните мускули на пресата в домашни условия ще получите желаните резултати под формата на кубове, ако контролира изпълнението им. Също така си заслужава да се помни за систематичности.

Моля, обърнете внимание: не Забравяйте, че редовността не се равнява на огромен стрес. Заниманията се водят до усещане на леко парене в прорабатываемой област. Само на 10-минутно на комплекса не само за този отдел.

Упражнение # 1

Усукване с огъня. ИП: легнете по гръб, краката му се огъват в коленните стави под ъгъл от 90 градуса спрямо пода. Допълнително повдигане на корпуса, като извършва нормално усукване. За разнообразие може да се правят три различни движения последователно – усукване с едно докосване на десния лакът лявото коляно, след това директно се усуква, а след това с едно докосване на левия лакът дясното коляно.

Упражнение №2

Повдигане на ханша на горния прес. Това е упражнение за бучка в стомаха може да се направи на пода или на пейка. ИП: легнете по гръб, ръцете се заключва корпус от двете страни, създаване на точка за допълнителна опора. Започнете да се вдигне на крака, но плавно и без дерганья.

Упражнение # 3

Упражнение "джобно ножче" в горния натиснете дава отлични резултати. ИП за кубчета в горната част на корема: легнете на пода и се оправям. Нататък се вдигне едновременно ръцете и краката. Краката вдигате по този начин, за да докосне коленете си гръдната кост. Не раскачивайтесь в страна.

Упражнение # 4

Обрати на краката на горния прес. При това упражнение може да се изработи у дома възможно най-ефективно горната преса, заедно с долните. ИП: легнете по гръб, ръцете са върху пода на един ред с колан през скута за по-голяма стабилност положение, крака се повиши. Започнете движението на краката: намалите ги първо надолу, а след това в една страна, след това – в друга. Докосват пода напълно те не трябва да се – оставете разстояние 10-20 см (колкото по-голямо разстояние от пода – толкова по-малко натоварване на пресата).Тези упражнения за кубчета в горния пресата са изключително прости, но дават достатъчно силна тежест в горния отдел на пресата.

Практически съвет: можете Също да се упражнявате и допълнителни упражнения, ако тези, които успешно изпълняват и не получавате вече в резултат на чувство за парене в проработанных тъканите. Как да се изпомпва по-горните кубчета преса, ако основният комплекс не дава резултати? Само като товар за горната част на корема при условие, че нормалното ниво на тренировки.

Допълнителни упражнения за горната част на корема

Допълнителни упражнения за горните мускули на пресата ще се разнообрази и допълни комплекс, който ще изработи желания от вас отдел. Ги включи се препоръчва само в случаите, когато основният комплекс вече стана обичайно и не дава необходимото ниво на натоварване на абдоминальную област.

Препоръчваме видео: Fit100. Обърна горния съобщение

Упражнение # 1

ИП за горен отдел на корема: легнете на пода, свивате в коленете крака под прав ъгъл. Горната част на тялото вдигна над пода с напрежение топ прес. Ръцете дръпне напред. Но усилието да не мускули на врата и раменете, а именно преса. В това положение на замразяване за 5-10 секунди. Правя по 3 серии по 8-15 повторения.

Упражнение №2

ИП за кубчета в горния отдел на стомаха: както и в предишния. Разлика в положение на ръцете, които трябва да се свързвам зад главата си. Прекарват колкото и предишната. С ръцете си на главата си, не се тъпчат, а само да ги държат там, като допълнително утяжелителя.

Упражнение # 3

ИП за бучка в корема си: както и в предишния, но ръцете са кръстосани на гърдите, докосва с пръсти на раменете. Техника на изпълнение е идентична с предишната.

Упражнение # 4

За да направите това упражнение в най-горния пресата в домашни условия, има нужда от наклонена пейка. Ако нямате такава, може да използвате всеки атрибут на живот, който ще даде възможност да се изкриви. Изпълни от 5 до 20 навеждане, в края на които трябва да се задържат в средата на амплитудата на движение на максимално възможно за вас време. Всъщност, това е само част от упражнения за бучка в стомаха, които ще помогнат за решаване на проблема с транспортирането и развитието на мускулите на корема у дома. Да се намери най-правилното и най-доброто упражнение е невъзможно, тъй като с едно движение се постигнат добри резултати, не може да бъде.Също така трябва да се обърне внимание на мастната слой. Ако тя е по-1,5 см, а след това на кубчета топ преса не се появи.