Грижа за тялото » Форми за корекция » Как да премахнете ушите на бедрата в домашни условия: да отслабнете и да се отървете от ушек на краката за по-кратък период

Как да премахнете ушите на бедрата в домашни условия: да отслабнете и да се отървете от ушек на краката за по-кратък период

Как да премахнете ушите на бедрата в домашни условия: да отслабнете и да се отървете от ушек на краката за по-кратък период

Характерни за запечатване и издатини от двете страни на бедрата – това са ненавистные уши, премахване на които е трудно в сила ги коварния място. Невероятно, но дори и момичета без наднормено тегло търсят отговори на въпроса как да премахнете ушите на бедрата в домашни условия, тъй като тяхното наличие разваля цялата налична стройность фигура. Често ушите на бедрата зовутся "брич", тъй като това е дума точно описва външния вид на долната част на торса. Подобно премахване трудно – за това говорят дори и опитни фитнес инструктори и диетолози. Защо?

Работата е там, че мазнините от външната част на бедрата е централната, така че тялото му упорито "не дава на освирепели" упорита девойка, която иска да губят тегло. В резултат на това много просто спря да се бори с тях, а останалите ще продължат да използват неефективни начини за премахване. Има още една малка група жени, борбата с ушите, които завършва на операционната маса – прилагане на пластмаси е най-ефективният и бърз метод за да се отървете от ушек на бедрата.Предоставена финансова възможност не всички, затова в тази статия ще ви обясни как да се отървете от ушек в домашни условия и безопасни за здравето методи.

Какво е излишните мазнини?

Мастните клетки в организма се делят на два вида – сборни и гръб. Спестовните представляват подкожную слой, предпазва човека от външни фактори. Тя доста бързо се сгъсти, което води до набиране на допълнителни набрани килограм, а също така бързо се елиминира в случай на спазване на диета и използването на тренировки. Но има излишните мазнини, накапливаемый в тялото на момичетата през пубертета. Защо момичетата? Защото на мъжете е невъзможно да се срещнете с дадени проблеми.

Резервни мастните клетки се натрупват в тъканите и допринасят за изработването на естроген – хормон, отговарящ за правилното сексуално съзряване.

Моля, обърнете внимание: Ако имате наднормено тегло, премахване на ушите си на бедрата могат да бъдат много по-бързо. На първо място, обемът на бедрата значително намалява, вследствие на отстраняване на натрупване на мастни клетки. Второ, в действителност премахване на натрупване на мазнини може да се наблюдава "безсмислието" архивиране на мастните клетки и ще помогне бързо да се отървем.

След пубертета минава, резервни мастните клетки остават в сила, тъй като организмът ги поставя в по-дълбоките слоеве – в случай на възникване на критична ситуация. В резултат на ушите си на бедрата ще се отстрани в период от нарушение на хормоналния фон. Чакам подобно не трябва да е на същите положителни резултати в намаляването на теглото се постига не винаги. Много по-важно и по-бързо да се отървете от ушек себе си.

Диета от ушек

Диетолози твърдят, че се махне ушите на двете страни чрез диета е почти невъзможно. Разбира се, това не означава, че трябва да се яде в същите количества и същата продукти. Тук е достатъчно просто да се откаже от сладките и мазни. Забранени трябва да бъдат тестени и сладкарски изделия. По време на борбата с уши от двете страни трябва да се консумират повече зеленчуци и дори плодове – количество течности и витамини в това време трябва да се значително увеличи.Представени фактор се оказва ефективен в сила вид на мастни клетки и намаляване на количеството течност е необходимо, когато се берат набирателна мастна слой.

Видео: 10-те принципа на хранене фитнес момичета!

Предоставена диета допринася за премахване на корема и общото намаляване на теглото, тъй като мазнините става по - "насипно състояние" — в комплекс с упражнения да се отървете от него ще бъде по-бързо. В останалата част също прибягват до диета от ушек от двете страни на бедрата е безсмислено – една диета да се отървете от проблемните места просто е невъзможно.

Това е важно: Не трябва да се откажат от картофи и тестени изделия по време на диета по време на борбата с уши. Единственият усъвършенстване на действа – макаронени изделия трябва да се използва като основен продукт (без добавяне на месни или рибни продукти), а картофите само се потопете във вода и без масло.

Упражнения от ушек

Сега трябва да измисля как да се отървете от ушек на бедрата за по-кратък срок. Това е възможно, но само в комплекса:

 • за да издържат по-горе диета;
 • спортува с определена закономерност;
 • използването на помощни средства, сред които включват масажи и маски.

Представените начини да се използват в комплекс, но по-голямо внимание се обръща именно на упражнения.

Старание и ефективни упражнения

Целият комплекс от упражнения срещу ушек на бедрата могат да бъдат разделени на две групи – старание и весели. Разбира се, най-ефективни са старание – упражнения, насочени към застрашено от прекомерна експлоатация точно отстрани на бедрото на мускулите, които се нагряват и допринасят за изгарянето на резервни мастните клетки.

Видео: Почистваме брич

Комплекс усърдни занимания се състои от следните упражнения:

 • Клекове – започвайте деня си с коремни преси, които помагат за намаляване на теглото и премахване на ушек на бедрата. Тук е основният стои необходимостта от спазването на техника клекове – изправен гръб, краката са на ширината на раменете, плавно се спуска камерата надолу с вытягиванием ръце напред. Петата по време на приседа не се откъснат от пода.
 • Клекове с выпадом – това упражнение е най-ефективен, за да се отървем от ушек на двете страни. Направете широка крачка напред и крауч, не вдигате крака от пода.
 • Махи рита – възползвайте се облегалка на стол или стена. Обопритесь ръце на стола или на повърхността на стени и направете махи крак напред или встрани. Това упражнение е ефективно, ако се изпълни не по-малко от 20 повторения с всеки крак.
 • Изкачва се на таза от легнало положение – легнете на пода, свийте краката в коленете и повдигнете таза, като едва петата и плешките от пода. Упражнение само изглежда доста лесен за изпълнение, обаче, е ясна спазването дава положителен резултат в сила на максимално превръщане на мускулите от двете страни.
 • Правете усукване – в легнало положение по гръб с топката в ръце направете изкачване на корпуса и сгънати в коленете крака едновременно. В настоящата позиция направете завой на корпуса на рамо.

Ако спазваме правилността на изпълнението, представени от упражнения, може значително премахване на обема на бедрата.

Това е интересно: При спазване на интегрирани мерки на една жена за една седмица успява да се махне до 3 см в размер за една седмица. Показатели значително се увеличава при наличието на наднормено тегло, тъй като в този случай се отбелязва цялостното намаляване на мастната кумулативната слой.

Забавни упражнения

От ушек на бедрата отлично помагат забавни упражнения, където има следните разновидности:

 • фитнес – групови занимания дава бодрост и енергия, отколкото да допринесе за общото намаляване на теглото;
 • в hula-обръч – занимания по музика и помагат за намаляване на обема на талията, както и премахване на уши от двете страни на бедрата;
 • скокове на батут – това е интересно детско очарование помага щам на страничните мускули на бедрата, представени процес и е ефективна трансформация на мастните клетки в мускулна тъкан;
 • разходки на улицата – повечето жени избират именно този незатейливый начин за премахване на ушек на бедрата, защото по време на разходка, може да не е само отстраняване на проблема, но и значително се стягат бедрата (ходене, напрежение на мускулите на бедрата), а за ефективност по време на разходка винаги се качете нагоре.

Забавни упражнения могат не само да помогне в намаляването на теглото и премахване на ушек, но и да се забавляват, така че не трябва да се откажат от тях, особено ако те се провеждат в действителност групови занимания.

Помощни средства

Производителите предлагат на жените от различните домашни фитнес уреди, които се предполага, че премахва ушек на бедрата. Подобно, обикновено не се случва в сила труднодоступности и по-голяма устойчивост на отстраняване.

Що се отнася до останалата част от помощните средства, тук излъчват следните възможни и ефективни методи:

 • Тайна – препоръчително е да използвате етеричните масла цитруса, а също така от глина или мед. Тайна, се извършват само след внимателна подготовка – за началото на кожата гнездо за един в сърцето си, и след това извършва масаж на проблемна зона, и едва след това са използвани състав. Обръщайки се към тях с фолио, се изпращат по едно одеяло на час. В края на времето, се изпращат в банята и се повтаря подготвителната манипулация. Препоръчително е да използвате тайна веднага след интензивни тренировки.
 • Масаж – тук се препоръчва да се провежда масаж в домашни условия или в мрежа от експерти. Сред най-ефективните от ушек на бедрата са лимфен дренаж, вакуум или меден масаж. Правилната техника позволява да се отървете от излишните мазнини, ушек на бедрата, а също и целулит, стрии и други недостатъци на кожната покривка.

Видео: Намаляване на обема на краката и почистваме целулита

Представени действия, извършени в рамките само на един месец, дава огромна възможност да се отървете от проблемите напълно. Единственият усъвършенстване в по въпроса, действа факт задължителен редовно изпълнение на физически упражнения, спазване на диета и други манипулации за предпазване от повторна образование ушек на бедрата. Макар резервни мастните клетки основно се формират през пубертета, вероятността да се сблъскате отново с проблема се увеличава в пъти при липса на спазване на препоръките.Особено тук трябва да спазвате диета и да не се върне към обичайния за бързо фуду и други висококалорични храни. От тях по-горе става ясно, че напусне уши не е толкова трудно. Три основни правила, упражнения, диета и помощни средства – да си вършат работата бързо и ефективно. Но трябва да се отбележи, че физическите упражнения се препоръчва да се направи при липса на излишните килограми – тогава уши устраняться много по-бързо.