Грижа за тялото » Форми за корекция » Как да премахнете мазнините, с ръце и рамене в домашни условия, ефективните упражнения за отслабване под мишниците

Как да премахнете мазнините, с ръце и рамене в домашни условия, ефективните упражнения за отслабване под мишниците

Как да премахнете мазнините, с ръце и рамене в домашни условия, ефективните упражнения за отслабване под мишниците

"Здравей" понякога на шега се нарича обвисшую мускулатура и мазнини в ръцете си. И не е чудно, че проблемът на мастните натрупвания и дряблых мускулите ясно се вижда в специалния жесте. Най-често мазнините в ръцете се проявява при жени в зряла възраст, или които са отбелязани след раждането теглото на младите мамочек. Но ако майките подкачают ръце с помощта на непрестанно да се грижи за своите чадах, то тогава останалата част ще трябва да пот, решаване на проблем като се премахне мазнини с ръце и раменете бързо.

С напредване на възрастта проблемът обвисания в областта на бицепс, става все заметней. Мастните натрупвания също не са благоприятни. Връщане на кожата еластичност и тонус на мускулите да могат активните тренировки и диета. В необятността на интернет днес могат да се срещнат много реклама, която обещава на няколко дни се стягат мускули, премахване на мазнини с помощта на уникален уред. Ето обещания да вярваме не може да бъде, по своята същност, тялото ви просто не може за няколко дни да се възстанови мускулния тонус и изгаряне на мазнините. Има само един полезен уред – миостимулятор.Но само като допълнително средство към физическо натоварване и е една от диети описани по-долу.

Упражнения за укрепване на ръцете

За кратък период спра ръцете си, да се отървем от мазнините са необходими, насочени упражнения. Най-добре е да се обърнете към фитнес треньор, той ще вземе комплекс упражнения и научи правилно да ги изпълнява. Занимания с треньор най-идеалният вариант, но не всички имат достатъчно финанси и време за посещение на фитнес зала, отличен заместител ще станат домашни тренировки. Най-бърз резултат се постига с помощта на комплекс от упражнения за горната част на тялото.

Борбата с мастни натрупвания за красиви ръце, изящната линия на подмишниците, без излишно мастния слой включва в себе си две направления:

  • Укрепване на мускулите е необходимо за поддържане на тонус, да се избавите от мастните натрупвания
  • И придаващи обем – рельефность нужда от опъната кожа, при наемането на излишните мазнини. Кожата не се възстановява старите размери, така че упражненията за мускулен обем ще помогне на "затегна" кожата на ръцете в областта на предмишниците, на раменете, а също и подмишниците.

За това и се прилагат два вида упражнения. Бърз резултат е възможно само при ежедневни тренировки у дома или в спортното зала. При физически усилия мастния слой активно се използва като гориво, мазнините буквално се топи, а раменния пояс-силен.

№1 Отжимание

По време на занятията са задължителни лицеви опори това упражнение помага за укрепване на раменете, мишниците, бицепс, за да ги поддържат в добра форма. Това упражнение може да се изпълнява навсякъде: у дома, на открито или в спортното зала. Неговата универсалност е трудно предизвикателство — отжимание може да се извърши от пода, пейки, турника. Положителен резултат зависи от правилната техника на изпълнение на упражненията. Разчитат трябва да бъде на равна повърхност. Поставете ръце на ширината на раменете дланите успоредно на тялото, краката леко разделени, корпус права. Лег се случва на вдишване, издишване ръцете распрямляются.

Препоръчваме видео: Как да се научим ОТЖИМАТЬСЯ? 5 Стъпки!

№2 Въртене

Упражнение на въртене е най-добре да изпълнят с помощта на въже. "Прыгалка" любима детска игра, но малко хора знаят, че това е прекрасен треньор, стягане на различни мускулни групи. Участват такива мускули на ръцете, краката, бедрата, гърба. Не бива да се забравя такъв ползите подскача като укрепването на сърдечния мускул. Техника упражнения на въртене на въже се състои в правилното поставяне на краката и синхрон. Подскачащи — приземяващ се случва на чорапи, с редуващи се директно и обратно въртене.

№3 Махи

Техника на изпълнение на упражнението "махи ръце" може да се случва или едновременно, или един по един. Краката са на ширината на раменете. И в това упражнение си заслужава да включи "ножица". Дясната ръка напред и нагоре, лявата назад и надолу, на един замах, след това ръцете са успоредни на пода на нивото на раменете и перекрещивание пред себе си. Този вид натоварване, бързо и лесно се освобождава от мазнините в областта на подмишниците.

№ 4 упражнения с гири

В зависимост от поднимаемого тегло, това упражнение може да бъде насочено както за релеф, изгарянето на мастните натрупвания, укрепване на тонуса на мускулатурата. Малки гири малки тежести, идеални за придаване на обем, тежки гири използват за силови натоварвания.

Препоръчваме видео: Упражнения за Ръце с Гири.

Работа с гири включва широк спектър от упражнения:

  • Стои на краката на ширината на раменете ръце, приведен в лактите, да усилие можете да вдигане на ръцете нагоре
  • Заседание – рамо с гири се огъват в лакътя
  • Накланя с изпънати ръце
  • Поза бегач в началото – леко согнутая в лакътя ръка с гири се отклонява назад, не распрямляясь, се връща в първоначалното си положение

Ето най-често срещаните ефективни упражнения за премахване на мазнини под мишниците с помощта на тренировка с гири.

Важно: започнете тренировка с гири голямо тегло не може веднага, в противен случай може да осуети или разтегнете мускулите.

№5 Повдигане на рамената

Укрепване на мускулите с помощта на пръти, само може да се налага в присъствието на специално спортно оборудване, момичета най-добре е да се прибегне до помощта на треньор. Той изберат правилно натоварването и подстрахует при изпълнението. Повдигане на щанга намалява мастния слой в областта на подмишниците.

№6 Упражнения със стол

Стол може да се намери във всяка къща, той ще бъде прекрасно тренажером за укрепване на ръцете, подмишниците, раменете. Техника на изпълнение: исус отведе ръце зад гърба си, обхватываются ъгли на стола, се извършват., изм.

Препоръчваме видео: Упражнения за отслабване на ръцете с эспандером

№7 сесии с экспандером

Известен дори и в съветско време треньор экспандер и днес остава един от най-ефикасни тренируя ръцете, раменете, мишниците. Техника на изпълнение на упражненията с экспандером не зависи от вида. Можете да използвате кутия модели или модерен экспандер-пеперуда. Този универсален устройство ще помогне за укрепване на ръцете, гърба, а също и раменете. За да се намали мастната слой на пръстите на подходящ малък экспандер-пръстен.

Практически съвет: Допълнително с упражнения може да се използва уред миомтимулятор. Неговата работа се основава на предаването на електрически импулси към кожата. Устройство качествено повишава еластичността, стимулира процеса на изгаряне на мазнините в областта на ръцете, подмишниците, както и горната част на ръцете.

В Съветския Съюз са използвали миостимуляцию при восстановительном лечение след травми. Но уреда не е в състояние напълно да замени физически упражнения и диета. Защо да използвате устройството трябва да е само като допълнение към основния курс на отслабване.

Плуване

Повечето методики срещу наднорменото тегло включва задължително посещение на басейна. Общи ползи за организма е да се отървете от мастните натрупвания, с допълнително натоварване на всички мускулни групи. Както е известно плътността на водата се различава от плътността на въздуха, което създава усилие при всяко движение, насърчаване на изгарянето на метаболизма на мазнините в тялото.

За тези, които могат да плуват, по-лесно просто да си купите билет за посещение на басейна и редовно 3 пъти в седмицата да плувам бруст или кролем. Останалите по-добре да се запишат за треньор, под чието ръководство да се учат да плуват. Ако просто плуват скучно, може да се посети група водната аеробика. Там, под музика може да бъде не по-малко ползотворно, да губят мазнини и да стегнете мускулите.

Диетично хранене

Невъзможно намаляване на мастния слой, не чрез промяна на диетата си, защото в повечето случаи именно неправилното хранене води до наднорменото натрупване на мазнини и слабост на кожата. Основният принцип на всяка диета се изключи преяждането. За тази диета е разделена на 5-6 хранения, а също така ограничава до общата маса на консумираните храни, съдържащи мазнини. Минус дробного меню, се превръща в чувство на глад в първите дни. Но след известно време, отпусната на стомаха се свива и чувство на глад изчезва.Малки порции богати на витамини и минерали храна, най-лесно се решават как бързо премахване на мазнините с ръце и подмишниците в домашни условия, а също така допринасят за бързото метаболизма. Намалява натоварването на стомаха и подобрява работата на вътрешните органи, който изтича на мастния слой.

Храни, богати на фибри още една важна съставка на диета при намаляване на теглото. В различни храни, присъстват два вида фибри:

  • Инстантно тип на фибри допринася за нормалното функциониране на всички клетки и процеси в тялото и се съдържа в месестата плодове и зеленчуци, злаках и бобови растения
  • Неразтворими фибри нормализира общия метаболизъм, стимулира перисталтиката на червата, активира процеса на изгаряне на мазнините. Тя се съдържа в кората на плодове и зеленчуци, както и зърнени пълнозърнесто

Препоръчваме видео: Храна за отслабване. Как да съставим меню за един ден?

Плюсове и минуси на разпространените диети за отслабване

Поддържането на диета трябва да осигури по-бързо да се отървем от мастния натрупвания в областта на ръцете. Диета е универсална, лечебна, или индивидуална. Изберете режим на хранене е най-добре с помощта на лекар диетолог. Разгледа всички изследвания, лекарят ще ви посъветва за подходящо хранене, за да се отървем от мазнините, като се позовава на състоянието на здравето на пациента

Моля, обърнете внимание: Гипохолестериновая диета – универсално средство за отслабване, с пълен отказ от употребата на мазнини, канцерогени, бързи въглехидрати. Основният плюс, позволява да я използвате практически при всякакви състояния на организма. Както и гарантирано намалява дебелината на метаболизма на мазнините в тялото. Минуси – не най-бързият резултат на изгаряне на мастния слой, времето, прекарано в приготвяне на храна. Гипосолевое хранене се основава почти на същите принципи, най-важното в него наравно с мазнини, намаляване на количеството на консумираната сол при готвене и готови ястия.

Индивидуална диета за да се отървем от излишните мазнини задължително се подбират диетолог, на базата на цялостно проучване и резултатите от анализите. Всеки може да изглежда перфектно, дори на 40 или 50 години да се грижат за здравето си, което е особено важно за жени. В съвременното общество жените завод на семейства и да раждат след 30 години, затова им е толкова важно за запазване на красотата и здравето, за да изглеждате неустоимо млада майка и съпруга.