Грижа за тялото » Целулит » Ваксини от целулита - срещу цена, в домашни условия

Ваксини от целулита - срещу цена, в домашни условия

Ваксини се от целулита, се считат за един от най-ефективните методи за отстраняване на даден проблем. За да се постигнат добри резултати, е нужно да се обърнете към квалифициран козметик, който ще вземе правилния състав за провеждане на мезотерапия.

Видове и състав

По вид на въздействието на ваксини, от целулита може да се различават. Козметика отделят 2 основни разновидности на данни инжекции – алопатични и хомеопатични. Изберете конкретен вид процедура и състав на препарата може единствено специалист въз основа на клиничната картина и характеристиките на тялото на пациентката.

Данните видове инжекции имат някои особености:

 1. Хомеопатичните ваксини – съставът им се основава единствено на растителни вещества. Благодарение на провеждане на тази процедура може съществено да се ускори обмяната на веществата, подобряване на състоянието на епитела в проблемните зони. Освен това, данните инжекции успешно се справят с мастни натрупвания.

Хомеопатичните ваксини, най-добре е да се прилага за предотвратяване на появата на "портокалова кора". Също така те помагат да се справят с целулита 1-2 етап.

 1. Алопатични инжекции – в състава им са синтетични съставки, липолитики и витамини. Благодарение на този ваксини, активират процесите на кръвообращението, подобряват ток лимфата и оказват стимулиращо въздействие върху обмяната на веществата. С помощта на тази процедура успява да разруши мастните натрупвания в проблемните зони и да попълните епитела полезни елементи, което значително подобряване на състоянието му.

Тези вещества са идеални за лечение на сложни форми на целулит. Също така те могат да се прилагат и профилактично.

В отделни ситуации козметика сами произвеждат лекарства с оглед на проблеми на пациентката.

Освен крайния състав за инжектиране, допълнително се използват такива вещества:

 1. Карнитин – представлява производно на витамин В и омега-3 полиненаситени мастни киселини. Основната задача на този вещества е унищожаването на мастната фибри в подкожном слой. За сметка на това успява да намали обемите в проблемните зони.
 2. Натурални екстракти, настойки и екстракт от лечебни растения. Всички тези вещества допринасят за разрушаването на мастните клетки и осигуряват намаляване на симптомите на целулит.
 3. Колаген. Това е много полезно вещество, което повишава еластичността на дермата и осигурява нейната гостилница.
 4. Хиалуроновата киселина. Чрез прилагането на този елемент може да се постигне овлажняване на кожата и видимо изглаждане на проблемните зони на тялото.
 5. Витамини и антиоксиданти. С тяхна помощ е възможно да се ускори отделянето на токсични вещества и примеси от проблемните сайтове. Освен това, елементите на данните са засилване на кръвообращението и подобряване на ток лимфата.

Противопоказания

Въпреки очевидната полза, тази процедура има доста противопоказания. Защото, преди да започнете да я провеждане на задължително трябва да получите съвет от специалист.

Така че, на основните противопоказаниям включват следното:

 • заболявания на кожата;
 • образуването на тумори;
 • камъни заболяване;
 • фебрилно състояние;
 • недостатъчност на бъбреците;
 • 3 триместър на бременността;
 • всички патология на фазата на обостряне;
 • проблеми със съсирване на кръвта;
 • прилагането на антикоагуланти – гепарина, кумаринов и т.н.

Странични реакции

Преминаване на курс на такива от антицелулитни терапии може да доведе до появата на негативни последици за здравето.

Основните странични ефекти процедури включват следното:

 • появата на покраснений на кожата;
 • образуването на синини;
 • следи от убождания;
 • болка в областта на пункция;
 • виене на свят;
 • студени тръпки.

За да се сведе до минимум вероятността от появата на странични ефекти, в следните дни след извършване на инжекции, е строго забранено да извършва всякакви козметични процедури.

След сеанса не си струва да правите масаж и посещение на спортни тренировки в продължение на 2-3 дни.

Видео: Препоръка на диетолог

Как протича процедурата

Преди извършване на процедурата задължително трябва да се консултира лекар. Специалист да прецени състоянието на жените и установи, възможни противопоказания. Освен това, вашият лекар трябва да първичен преглед.

Ако се наблюдава склонност към алергични реакции, възниква необходимостта от извършване на проби за чувствителност на организма. Това ще помогне да изключва заплаха за възникване на алергия към използваните препарати.

За да обезболить третираните участъци от кожата, се използват специални кремове, които притежават анестезирующим ефект. Въпреки това в някои случаи лекарите съветват да се откажат от прилагане на упойка. Това ще помогне да получите по-бързи и забележими резултати.

След дезинфекция на кожата покрива козметик, се преминава към изпълнение на инжектиране в областта на локализация на целулит и мастни натрупвания.

Ваксини се правят ръчно с помощта на спринцовка с много тънка игла.

Ваксини от целулита - срещу цена, в домашни условия Вижте как да премахнем стриите по кожата .

Как да се предпазим от появата на стрии при бременност? Съвети тук .

И за тази цел може да се прилага и специално устройство – мезоинжектор. Обикновено за обработка на големи площи се използва хардуерния метод.

С помощта на уреда успява по-точно регулиране на дълбочината и честотата на въвеждане на лекарства. Много жени отбелязват, че прилагането на мезоинжектора позволява значително намаляване на болковите усещания, които се случват по време на процедурата.

Общата продължителност на сеанс варира от 30 минути до 1 час.

В заключение, като цяло, се представят мезодренаж или капилляромезотерапию.

Това е дъщерно дружество на техники, които ускоряват отделянето на разпадни продукти на мастните клетки. Освен това, те допринасят за подобряване на състоянието на съдовите стени и осигуряват надеждна защита от свободните радикали.

След завършване на пълния курс на терапия може да се постигне редица положителни промени:

 • премахване на появата на целулит;
 • да се постигне ефект на липосукция – специални инжекции допринасят за значително намаляване на мастните натрупвания;
 • възстановяване на микроциркулацията и изтичането на лимфа – това е надеждна превенция на рецидив;
 • за предотвратяване на появата на разширени вени;
 • да се справят с отечностью и тежест в долните крайници;
 • да се постигне ефектът на лифтинг на лицето – благодарение на това кожата става по-гладка, еластична и подтянутой;
 • да се справят с отпуснатост на кожата и изглаждане на бръчките.

Как правилно да правите снимки от целулита в домашни условия

Специалистите не съветват да се извършва процедурата за себе си, тъй като резултатът ще бъде по осезаемо. Освен това, при домашния извършване на инжекции се увеличава заплахата от появата на нежелани странични ефекти.

Ако няма възможност да се обърнат към професионален козметик, трябва да се подготвят:

 • домашен мезороллер,
 • антисептично средство,
 • обезболяващо лекарство,
 • еластин,
 • колаген и хиалуронова киселина.

За самостоятелно провеждане на процедури трябва да се следват по насоки:

 1. За почистване на кожата и избършете я с разтвор на лидокаин, за да се постигне обезболяващ ефект.
 2. Обработва глава мезороллера медицински спирт.
 3. Нанесете върху кожата хиалуронова киселина.
 4. Обработва гърба, хълбока и външната повърхност на бедрата, извършващи движението отгоре надолу. Вътрешната част на бедрата, лекувани с дъното нагоре, а на корема – по спирала.
 5. Във всяка посока трябва да се направят по 10 движения. При това не е препоръчително да се правят прекалено силно натискане.

След извършване на домашно процедури забранено да посещават сауна, слънчеви бани или плуване. Ползват мезороллером се разрешава не по-често от 1 път в седмицата. При този курс трябва да включва не по-малко от 5 процедури.

Спазването на изброените правила позволява свеждане до минимум на вероятността от появата на странични ефекти. Благодарение на провеждане на процедурата успява подобряване на обмяната на веществата, изглаждане на повърхността на кожата, намаляване появата на целулит.

Рехабилитация

След извършване на тази процедура има риск от появата на незначителни странични ефекти, които се проявяват под формата на възникване на подпухналостта, зачервяване, увеличаване или намаляване на чувствителността в областта на инжектиране. Доста рядко процедура води до головокружениям. Такива симптоми могат да се задържат в продължение на 7-14 дни.

За да се ускори процеса на възстановяване, трябва да се придържат към прости правила:да

 • в първия ден забранено убивам място на изпълнение на инжекции;
 • в продължение на 2-3 дни не може да изпълнява антицелулитен масаж;
 • за 2 седмици си струва да се откажат от посещение на басейни, сауни, бани и плуване във водни обекти.

Освен това, експертите не съветват да се прилага върху обработваните парцели козметични средства. Също така е много важно да се пази кожата от въздействието на ултравиолетовите лъчи.

Ваксини от целулита - срещу цена, в домашни условия Научете има ли стрии на корема при мъжете .

Как да премахнем стриите попе? Прочетете нататък .

Помага ли пипер кръпка от целулита? Натискайте повече .

Средната стойност на

Цената на курса терапия зависи от броя на сесиите. Също така голямо значение има вид и брой на използваните лекарствени средства. За да разберете точната цена, си струва да получите консултация с козметик. Вече след първоначалното разглеждане на специалист може да се определи, какви компоненти са необходими за ефективен терапия.

Средната цена на ваксини от целулита е 2000-84 USD за 1 сесия.

Пълен курс терапия може да ви струва около 667 USD. Върху крайната цена се отразява и наличието на допълнителни услуги.

Инжектиране на въвеждането на лекарствени средства е ефективен метод за борба с целулита. С помощта на тази процедура се справям с мастни натрупвания и значително подобряване на състоянието на кожата. При това много е важно да се разгледат всички възможни противопоказания за прилагането на този метод и се наблюдава реакцията на организма.

Снимки: Преди и след