Грижа за тялото » Диети » Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Днес искам да говоря за японската диета "за" и "против" като светила на медицината, така и постоянни потребители на този метод за отслабване за 7 дни!

Само преди няколко години стана известна японска диета за европейците, изобретател на което е д-р Виолета, проф. известнейшей японската клиника "Яэкс". Защо днес толкова много се говори в ход около този си начин на хранене, което привлича худеющих хора в този комплекс храни, които трябва да се консумират не по-малко от 7 дни?

Преди да изхвърлите месото и тортики с хладилник, трябва да разберете за предимствата и недостатъците на този комплекс хранене.

Плюсове на японската диета в продължение на 7 дни:

 • Колкото повече е теглото, толкова значителни отслабване на организма. По време на диета можете да отслабнете до 7 кг за една седмица.
 • Тялото бързо се адаптира към новия начин на хранене, менюто японската диета не е сложно и е доста обичайно за всеки.
 • Същността на японската диета е не само в лишаване на организма от няколко килограма, но това е и чудесен вариант за нормализиране на обмяната на вещества и промени към по-добро хранителни навици.
 • Стабилен резултат, който е изгубил-повече не се връща!

Минуси:

 • Твърде нискокалорична диета всеки ден, това може да причини слабост, изтощение на организма, нарушена координация, сънливост и загуба на съзнание. Затова диетолозите не съветват да седнете върху нея за повече от 7 дни в годината. Да, Да, повече не трябва. Красотата е красота, а здравето е на първо място!
 • Наличието на огромен списък с противопоказания, това е и проблем със стомаха, сърце, съдове, черния дроб, високо кръвно налягане. Кафе всеки ден, не всеки организъм може да издържи.
 • НЯМА диета, на японски бременни и кърмещи, има риск от загуба на мляко и липсата на витамини за развивающего на плода.
 • И най-основното, е три хранения на ден при диета, това е при условие, че всички водещи лекари и специалисти по хранене съветват да се храните 5 пъти на ден, но на малки порции.

Изход

Тази японска диета за 7 дни е предназначена повече за хората, които се опитват да губят огромно количество от килограм, и досега те не са успели. Седмица време, и стабилен удовлетворенный резултат. Но във всички случаи, преди да отидете на нестандартни начин на хранене, трябва да се консултира със специалист.

Строго меню японска диета за една седмица. Пристъпваме към намаляване на теглото

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

За по-добър ефект, преди да започнете такова хранене диетолозите съветват да се подготви организма, за това трябва да се в продължение на пет дни се опитват да ядат храна са напълно без сол, да се премахне от менюто си сладки, пушени храни, алкохол и прекарват постене ден на кефире . Това вече ще лишаване от омразните сантиметра дебел.

Японската диета 7 дни напълно балансирани, подробно изчислява от специалисти за отчитане на всички нужди на тялото, така че да го изпълнява строго необходимо, по предписание.

Забележка. Не може да се замени продукти подобни и промяна на дните на места, тогава резултатите ще бъдат по-ниски желания.

Препоръчва се да пиете много течности през целия ден, повече от два литра, за предпочитане без газ и подсладители. След събуждане и всеки път два часа преди ядене трябва да се пие чаша обикновена пречистена течност, а след като вече яде други храни.

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Ако в първите дни на приема на храна според менюто в японската протеинова диета ще липсва на наситеността на организма, специалистите съветват да се прибегне до малко хитростям:

 1. По време на прием на храна, трябва внимателно да дъвчат храни, това ще допринесе за ефективното усвояване и смилане на храна, също ще спомогне за намаляване на калории диета на 12 %. От ранна възраст децата са научени да не се бърза по време на хранене, това е най-добрия вариант да се запазят бодрост на духа и стройность на тялото.
 2. Ако чувството на глад не напуска, то може да се пие чаша вода, често чувството на жажда провокира организма да приема излишни храни, а само достатъчно насищане на диета от чисти и без газове течност.
 3. Че да не преяждаме, храните трябва да се поставят в малки бели тарелочки, които визуално скъсяват пространство за добавки, продукти и увеличават чувството на сытности. Не се препоръчва да се яде по време на гледане на телевизия и говори по телефона. Не не преяждаме, сосредотачивайте внимание само на нужното количество на приемане на продуктите.
 4. След няколко дни тялото ви ще свикне с този начин на хранене, в стомаха се свие в обема и чувство за насищане ще дойде по-бързо. Японците съветват има в пригоршнях, казвайки, че това е напълно достатъчно, за да утоли глада си. Ето защо те всички худенькие и подтянутые. Нека и ние да не изоставаме!
 5. Напред към красив и стройному тяло!

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Изход от японската бессолевой диета

Как ли не се опитаха и да изпълнява всички предписания на експерти, грешен изход от диети може да доведе до слаби резултати, и всички изхвърлените килограми могат да вмиг се върне. Че това да не попречи, трябва окончателно фиксиране на получените в процеса на отслабване на тегло, така че не се препоръчват след седем дни на строг хранителен режим отидете на цялата храна наведнъж и яжте го на големи порции.За пълна адаптация на организма е желателно месец се придържате към някои елементи на японската диета, яжте много плодове, пия много течности, по-малко сладки и пикантни, за да не се злоупотребява пушени меса и солени ястия.

Може би тялото Ви, така ще свикне с правилното хранене , че всички последващото време не трябва да се притеснява от излишните килограми и сантиметри на талията.

Адаптивен период се нарича още — японската диета 13-14 дни. Според таблицата, трябва да се редуват меню деветия ден на петия, 10-4, 11-3, 12-2, 13 1.

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Популярни отзиви на японската диета лекарите и потребителите на подобен начин на хранене.

Ако правилно се подготвя до началото на провеждане на диета, тогава и резултатите ще бъдат успокояващо. Ето, например, пише Елена с града Краснодароа.

 • Преди започване на курс за отслабване аз проконсультировалась с диетолог, този предписал рецепта ми с изменение на тялото ми, и аз строго придерживалась го 7 дни, след бавно излизаше от диетата в продължение на три седмици. Отслабнах аз на 6 кг, това е за мен е напълно достатъчно. Сега аз и да продължи да се придържаме към някои особености на японското хранене и не съжалявам, че отидох на този риск. Моята стройна фигура и отлично настроение.

А ето Катерина с град М. е решила този въпрос драстично, вследствие на което резултатите са плачеными. Нека го чуем:

 • Аз опитах японска диета за седем дни, без специални подготовок, села и всички. Искаше на принципа "днес и веднага" загуби 10 кг. Ме яде достатъчно за шест дни, се появи ужасна умора, повръщане, продължаващо чувство на глад. Да, аз загубих 5 кг, те към мен не са се върнали, но ето стомаха през това време съм мамино окончателно. Два месеца лечение в болница и все още не всички, слава богу. Може да е в следствие на неприемане на организма ми този начин на хранене, аз не знам. Едно нещо е сигурно, не може самостоятелно да вземе такова фундаментално решение.Само с диетолог или друг специалист. Аз съм много разстроена, ми японската диета донесе само вреда!

Ето такива докосва коментари. Важно е да се следи за тяхното хранене, се опитайте да не преяждаме, да яде през нощта в продължение на три часа преди лягане, пиенето на много течности, за да не се злоупотребява хлебобулочными изделия, бонбони, както и пушени меса, мазни храни, храна за бързо приготвяне, полуфабрикатами и т.н. Нашият организъм не е готов за такива катаклизми. Всичко трябва да бъде с мярка, по малко, и тогава няма да има излишни килограм и изтощително диети.

Японската диета в продължение на 7 дни за отслабване, меню, коментари и резултати

Японската диета като кардинал промяна във външния вид

Днес японската система на хранене — това е само здравословна и балансирана храна , където основен източник на сложни въглехидрати в храната е от кафяв ориз, пресни плодове и зеленчуци насищане на тялото с необходимите витамини, минерали и фибри. Само малки порции, и няма никакви перееданий.

Всички експерименти с тялото трябва да се извършва под надсмотром лекар.

Бъдете здрави и красиви, нека Вашият вътрешен глас не забравя да Ви говори всяка сутрин: "Ти си най-чаровна и привлекателна!", повярвайте, тогава и няма да възникнат причини да отида на диетолог и си гладувам.

Видео за японска диета