Грижа за тялото » Диети » Японската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевших

Японската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевших

Японската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевших. Резултати има!
Има огромен брой различни диети. Но не всички са еднакво ефективни, и са подходящи според показанията. Една от най-популярните и ефективни – японската диета. Това е универсален режим на хранене, който да гарантира резултати в продължение на кратък период от време.
Но толкова ли е просто всичко? За да се постигне зашеметяващо ефект, да се отървете от излишните килограми трябва желание за постигане на целта, а съответно да се поставят някои лишения. Но в случая с японската диета жертва на много по-малко, отколкото при посещение на фитнес зала. Кликнете тук, за да се отървете от наднорменото тегло трябва да спазват режим поне в продължение на една година. Освен правилното хранене, трябва редовно да изложи тялото на физически натоварвания. В крайна сметка, японската диета е най-добрият вариант, за да отслабнете.

Меню японската диета на 14 дни от таблицата

Много важно за постигане на ефект пият пречистена вода. Тя трябва да бъде без газове. Течност помага на организма да се разделят и да усвоят необходимите хранителни вещества, предотвратява отлагането им в мастна тъкан. Освен това, водата запълва стомаха и създава усещане за ситост, съответно намалени количества храна.

Внимание!
В ежедневието, не се прилагат диетични методи, трябва да се консумира достатъчно количество вода. Това гарантира нормален метаболизъм – обмяната на веществата.

Предварително трябва да се закупят продукти, които ще залегнат в диетата на следващите 2 седмици:

 • Филе от риба – тя трябва да е морска риба – 2 кг;
 • Сурови кокоши яйца – 2 дузина;
 • Говеждо месо – антрекот – 1 кг;
 • Кисело мляко. Трябва да се купуват само най-пресните продукти, не си струва да я съхранява;
 • Зеленчуци;
 • Домат с – 1 литър;
 • Лимони – 2 бр.;
 • Зеле – 2 качена;
 • Плодове – 1кг. При това строго забранено да се консумира грозде и банани. Тези плодове са високо калорични и съдържат много захар – захар;
 • Зехтин първото пресоване – 0,5 литра. Това е много полезен продукт, който се препоръчва да се прилагат и в ежедневната си диета;
 • Кафе мляно или на зърна. Продуктът трябва да бъде първи клас – 1 пакетче;
 • Зеленият чай е натурален, без добавки и аромати;
 • Моркови – 2-3 кг;
 • Сирене – до 300 грама.

Всъщност това е целият списък, трябва да бъде разбита на 14 дни. В него малко странно изглежда на кафе, защото много лекари, диетолози твърдят, че този популярната напитка е вредно. В действителност кафето съдържа в състава му има антиоксиданти, които тонизират и дават енергиен заряд. Друг въпрос е по-умерени, разумно използвано, в края на краищата, ако яде всеки път, буркан с мед, проблеми със здравето не се избегне, въпреки че този продукт се счита за полезен.
Следващата стъпка след закупуване на необходимите продукти ще се превърне в правилното им разпределение, изготвяне на хранителен режим. За целта може да използвате тази таблица

ДниЗакускаОбядВечеря
1Кафе без захар и мляко. Варени яйца – 2 броя,Варено зеле с растително маслоДоматен сок – 1 чаша. Варено или риба на скара – 200 гр.
2Ръжен хляб – 1 филийка.
Кафе без захар и мляко.
Варена или печена риба с растително масло и варено зеле – 200 гр.Варено говеждо месо – 100 гр.... Кисело мляко – 1 чаена чаша.
3Ръжен хляб или сладка бисквита – 1 парче. Кафе без захар и мляко.Зеленчуци, пържени в олио. По броя на ограничения няма.Варено говеждо месо – 200 гр... Варени яйца – 2 бр. сурово Зеле с растително масло.
4Моркови със сок от лимон – 1 бр.Варено или риба на скара – 200 гр.... Доматен сок – 1 чаша.Плодове всякакви – 200 гр.
5Моркови със сок от лимон – 1 бр.Варено или риба на скара – 200 гр.... Доматен сок – 1 чашаПлодове всякакви – 200 гр.
6Кафе без захар и млякоВарено пилешко филе – 500гр... Салата от моркови и зеле, подправена със зехтин.Моркови – 1 бр...
Варени яйца – 2 бр.
7Зелен чай. Варено говеждо месо без сол – 200 гр.Варено или риба на скара – 200 гр... Варени яйца – 2 бр.Моркови с масло – 1 бр...
Кисело мляко – 1 чаена чаша.
8Кафе без захар и мляко.Варено пиле – 500 гр.... Салата от моркови и зеле, подправена със зехтин.Варени яйца – 2 бр...
Моркови с масло – 1 бр.
9Моркови с лимонов сок – 1 бр.Варено или риба на скара – 200 гр.Доматен сок – 1 чаша Плодове – 200 гр.
10Кафе без захар и мляко. Сирене – 50 гр.Моркови със зехтин – 3 бр... Варено яйце.Плодове – 200 гр.
11Ръжен хляб – 1 филийка,
Кафе без захар и мляко.
Кафе без захар и мляко. Зеленчуци, пържени в олио. По броя на ограничения няма.Варено говеждо месо – 200 гр....
Варени яйца – 2 бр.
Салата от прясно зеле с добавянето на зехтин.
12Ръжен хляб – 1 филийка,
Кафе без захар и мляко.
Варено или риба на скара – 200 гр, Салата от прясно зеле с добавянето на зехтин.Варено говеждо месо – 100 гр....
Кисело мляко – 1 чаена чаша.
13Кафе без захар и мляко.Варени яйца – 2 броя,
Доматен сок – 1 чаша.
Варено или риба на скара – 200 гр.
14Кафе без захар и мляко.Варено или риба на скара – 200 гр.... Салата от прясно зеле с добавянето на зехтин.Варено говеждо месо – 200 гр....
Кисело мляко – 1 чаена чаша.

Резултати и отзиви за японската 14-дневната диета със снимка

Както вече бе споменато, в полза на японската диета е дълго запазване на резултата. Но не бива да се смята, че след 14 дни стриктно спазване на хранителен режим ще се отпуснете напълно и да има всичко подред в неограничени количества.

За поддържането на теглото и да го върне на предишното си ниво след японската диета трябва да се придържат към правилната графика на хранене. По-добре има много път, но на малки порции, не се препоръчва плътно яде след 18.00 часа. За да утоли глада през нощта трябва да се пие чаша кисело мляко, вода , натурален сок, да се ядат плодове ли зеленчуци. Тези прости съвета, които ще засили ефекта на японската диета и приблизят желан резултат – формирането на стройно, подтянутого физика.
Много от тях са скептични към диета, но описаният по-горе японската система на хранене наистина ви позволява да се отървете от излишните килограми, за това свидетелстват снимки "преди" и "след".
Японската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевшихЯпонската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевших

Японската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевшихЯпонската диета: меню на 14 дни от таблицата. Снимка, прегледи и резултатите похудевших
Също за ефективността на японската диета свидетелстват за обратна връзка:

 1. Мария на 28 години. Някак незабелязано набра достатъчно много излишни килограми, които стават грозно стърчи изпод дрехите. Дълго време не можех да изберете подходящият метод за справяне с излишни килограма, най-накрая се спря на японската диета и не съжалявам за това. Резултатът стана видимо още след първия път, след това през време на скинула още и така 4 пъти. Сега аз отново стройняшка.
 2. Анатолий Гарвани 45 години. Последно време започнах да забелязвам, че значително се увеличава в теглото. Това е при сегашната екология много опасно, да и възраст започва да се усеща. Твърдо решен да се бори с наднорменото тегло и как-след това веднага се качват на японската диета. Тя ми хареса сбалансированностью хранене. Почти нищо не си отказываешь, но яжте само полезна храна. Вече след първия сеанс скинул 7 кг. и мисля, че това не е граница, важното е стриктно да се спазват препоръките.
 3. Вероника Резервацията 49 години. За жени на всяка възраст, важното е да изглежда добре, но проклетите килограми като гъби растат на чертежа. Да се борят с тях с помощта на физически натоварвания няма физически сили, а и желание. Остават само диета. Взе на въоръжение японска. След две седмици везни показват само минус 4 килограма. Грешу само на себе си, тъй като на няколко пъти ядох шоколад. Следващия цикъл ще се придържат стриктно към режима.
 4. Антон 27 години. Сидячая работа и срещи с приятели в заведения са си свършили работата, и буквално ме расперло, вкара повече от 30 килограма. Стана трудно да се ходи, се появява задух. Реши да върне предишната си форма, но за спорт, просто няма време. на помощ дойде на японската диета. Тя луксозен дължи на простотата и на ниска цена. Но след преминаването на 2-седмичен курс доволен от резултата. Почти без да се напряга скинул 6 килограм – това е заявен резултат. Това е много добра новина, сега ще се опитам да се поддържат и развиват успех.
 5. Каролина е на 22 години. Аз никога не страда от наднормено тегло, всички ме в моята фигура устройваше, но някак обадих се на мен в един местен медиен проект. Всичко е добре. Но само една камера гледам мазнини, и на мен ми беше поставено условие бързо сгъна 3-4 килограма. Започна конвулсивни търсене на подходящи методи спря на японската диета. В резултат – аз съм състезател на медия проект!

Какви качества трябва да притежава и какво се разбира човек, за да постигне желания резултат:

 • Да бъде здрав и балансиран;
 • Решителни;
 • Търпеливи;
 • Притежава сила на волята ;

Японската диета – погрешни схващания
Думата "японска" неизменно се свързва с ориз, екзотични морски дарове, соев сос, различните пикантни подправки и, разбира се, суши. Но веднага трябва да ви предупредя, че става въпрос за диета, като техника, а не за характеристиките на специалитети от Страната на изгряващото слънце. Така че повечето продукти в японската диета, добре познати на всеки може да ги купи от всеки магазин или супермаркет. Още един плюс на тази диетична техники е малка цена – около 100 USD.
Често срещано погрешно схващане е на мнение, че японската диета за 2 седмици напълно ще елиминира проблема с теглото. При строго спазване на методика човек отказва се от 6-8 кг. И това е чудесен показател, който не оказва отрицателно влияние върху здравето.

Внимание!
Остра загуба на тегло води до различни промени в организма. Основно това се случва на физиологичен ниво, се случва обостряне на хронични заболявания, може би тежката проява на ВСД (Вегето съдова дистония не е заболяване, а симптом, който дава свидетелство за неправилен начин на живот), момичетата, жените могат да бъдат хормонални смущения. Нормална загуба на тегло е 3-4 кг на седмица, ако този процент достига 10 кг, трябва да внимавам внезапно влошаване на благосъстоянието.

Предимства на японската диета

Защо от огромно количество хранителни методики трябва да да изберете именно японската диета? За това има няколко обективни причини:

 • Оптимална цена – това е реална възможност да убие два заека с един куршум: за да отслабнете и да спестите пари;
 • Японската диета – мек метод за отслабване без странични ефекти;
 • Няма твърди вкус ограничения, лицето продължава да се консумират обичайните продукти;
 • Неутрална за физиологични процеси на японската диета позволява задържане на ефект в рамките на дълъг период от време;
 • Ограничавайте трябва само няколко пъти годишно.

Трябва да се помни, че диета е режим на хранене, тя трябва да се придържат в рамките на определен период от време. Не е необходимо постоянно да се съобразят с хранителни ограничения, трябва да се придържат стриктно към препоръките на специалистите. Японската диета не е изключение. Тук не може самостоятелно да промени продукти и самият режим на хранене.