Грижа за тялото » Отслабване » Отслабване за мързеливите: 3 най-големите тайни

Отслабване за мързеливите: 3 най-големите тайни

Отслабване за мързеливите: 3 най-големите тайни

Добър ви час на деня, моите скъпи читатели! Отслабване за мързеливите – темата е забавна, само на пръв поглед. Човек може да е мързелив само по отношение на външния си вид и здраве, а в други дела да се окаже истински работохолик. В един безкраен поток от дела му само веднъж да се обърне любимия си необходимото внимание.

Затова в тази статия ще се занимае с лесни начини за намаляване на теглото за безвольных, мързеливи и за заети — въпреки липсата на желание или време, те също могат да бъдат тънки и здрави .

Пийте вода — това е ефективно!

Колкото и да са мързеливи или са заети и да не са били, трябва да се пие не по-малко от 1,5-2 литра вода на ден. Всичко, което трябва да направите е да се осигури постоянно присъствие на чиста вода в непосредствена близост до вас (в чантата си, колата, офиса, и, разбира се, в домашни условия) и веднъж на половин час "прикладываться" към нея.

Да се пие достатъчно вода – това е по силите дори на най-обленившимся които искат да губят тегло.

За да започнете деня също за предпочитане с чаша вода, 20 минути преди "сериозни" хранения (обяд и вечеря) половин чаша/чаша живителна течност – свещено дело. И намаляване на апетита и храносмилането решава вашия . Така за ден на ценните 2 литра и наберутся.

 

Прости движения

Днес съм, чисти картофи, и едновременно с това вдигна крак последователно обратно, забавяне на всяка половин минута. Аз съм ленива? Изглежда, да.

Да отида на фитнес ми неохота, а тялото и мускулите се нуждаят от подтянутые – затова трябва да исхитряться.

Кой ви пречи да направите същото? Просто правете упражнения по време на миене на зъбите, гледане на телевизия, само достигайки чакане и т.н. Колко време не губят напразно и колко полза на организма донесете!

Много примери за такива упражнения има в статията "за дома Фитнес за отслабване — най-лесният вариант" — ако ви интересува, заповядайте.

Между другото, видях реклама чудо-средство за бързо отслабване. Обява гласило: "само 1 чаша сутрин минус 2 кг на ден". Вярва също в този някой. В името на интереси е решила да видите — разбира се, бяха помолени да закупите невероятно вълшебен коктейл за отслабване за кръгла сума.

Момчета, ами ние сме същите, макар и мързеливи, но все пак възрастни хора! Защо трябва да разберат: губите по 2 кг за един ден е възможно само при силно отравяне. И, разбира се, не завинаги — как само выздоровеете, тялото си със сигурност ще компенсира. Така че забравете за "няколко килограма за един ден" — нормалния темп на спад на теглото е около килограм на седмица.

Отслабване за мързеливите: 3 най-големите тайни

"Мързел-диета"

С някои още аз съм противник на всякакви диети, и не ви съветвам. Така че ние ще имаме не е диета , а едно име.

Опитайте се хранят по следната схема: хранене на всеки 2-4 часа (т.е. на ден не по-малко от 6 пъти) с обем не повече от една и половина чаши. Един от хранения нека непременно ще плод (абсолютно всеки), втората – кисело мляко или друг млечен напитка, а трети – овесена каша. Останалите по ваше усмотрение, но капацитетът не се превишава!

Между другото, за овесена каша. Мързелива овесена каша — чували за такава? Това е за нас — кой мързел или съвсем веднъж да приготвят здравословна закуска сутрин или на обяд, който можете да вземете със себе си в офиса. Вземете една четвърт чаша овесени ядки (обикновени, не е за бързо приготвяне, но е задължително да са качествени — без люспи), толкова кисело мляко, една трета чаша мляко, и ВСИЧКИ плодове и плодове — около половин чаша. Смесвате всичко в поллтировой банката и оставяте в хладилника за една нощ.

Сутрин може да се яде със студена (според мен — толкова много вкусно), да и се загрява — това е аматьор. В някои рецепти се среща захар — аз да ви го добавят не препоръчвам. Ако искате сладък, добавете банан. Като цяло, отучайте себе си от сладко. По-нашия, по-ленивому, това трябва да правите малки стъпки — с течение на времето все по-малко и по-малко.

Ето така — кратко и ясно. Мързеливи също могат да отслабнете, – че те не са хора, нали? Ето аз отслабнах :)

P. S. Мисля, здравословна мързел още никого не са повредени. От такъв мързел, изобретени колела, перални машини и мультиварки. А ако имате и 4 минути на ден, за да бързо да приведе тялото си в ред - прочетете книгата "Как да отслабна за 4 минути на ден?" . Това е също за тези, които в умерени мързеливи :)

Ами ако статията се оказа полезно за вас, а след това не забравяйте да кажете за него на приятелите си — ако не обленившиеся, нещо твърде заети сред тях точно ще има, и ще ви премного благодарен.