Грижа за тялото » Диети » Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Добър ден, скъпи приятели. Днес искам да ви разкажа за това как да отслабнете ефективно. Става дума за най-много, може би, лека диета. В края на краищата нищо няма да готвя! Ярък пример за такъв отслабване – Ксения Бородин. Тъй като тя го е направил и какъв е този комплекс. Така че, отслабване за една седмица в домашни условия: етапи на диета, меню, коментари.

"Отслабване за една седмица" — това е система на хранене, разработен от фирма "Леовит нутрио". Комплексът включва нискокалорично меню. Подходящ този диетата на първо място на тези, на които някога се готви специални диетични ястия. Цялата готвене се свежда до изливане на съдържанието на пакетчета с вряла вода. Също така системата е оптимална за тези, които много време прекарва на работа. Не е необходимо да таскаться с судочками, а малки пакетчета се вписват дори в джоба на дрехата.Да се отдадете на броене на калории, също не е необходимо. Всичко вече е направено!

Тази програма учи за малки порциям, с нея ще отвыкните от преяждане. За една седмица на тази диета можете да се отървете от 1-5 кг.

Продукти, които влизат в състава на комплекса са насочени към пречистване на организма. А също и за корекция на обмяната на веществата и изгарянето на мазнини. В период на диета при необходимост може да се готви на допълнителни продукти. Какво точно е позволено – има ли инструкции към диетата.

В допълнение на стандартните 7 дневен курс, Леовит предлага експресни отслабване за 3 дни. Принципът е един и същ — нискокалорично меню. Въпреки ограничените калории диета е балансирана. Продукти от опаковки, имат всички необходими минерали и микроелементи. Менюто включва зърнени храни, супи, гарнитури, кафе, капучино и диетични шоколади. Гладни сте, не точно останеш.

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Какво има в опаковката? Там са лиофилизирани храни. Те са вакуумно-сублимация изсушаване, която позволява да се запазят всички полезни вещества и витамини. При това се запазва тяхната консистенция, вкус и аромат.

Съдържание

Фази на диетата "Отслабване за една седмица"

Ксюша Бородин перфектно отслабнах благодарение на този комплекс. Това разбира се не се случи за една седмица. Ксения придерживалась на комплекса дълго време, докато не приучила себе си да се хранят правилно. В продажба можете да видите различни сундучки "Отслабване за една седмица". Можете да се ограничи до едноседмично меню, ако целта ви няколко килограм. Ако имате "наполеоновите планове", ще отговарят поетапно отслабване, която предлага "Леовит нутрио". Отслабване по този комплекса ще се проведе в 3 етапа.

1 етап – почистване

В първия етап ще придобие сундучок "Пречистване на организма". Менюто в него е изчислена за 5 дни. На този етап се отделят токсините от организма и ускоряват метаболизма. Освен това, можете да се отървете от излишната вода. В първите три дни на калории да не надвишава 950 калории. 4-ти ден постене – общо 245 калории.

Отслабване за една седмица програма на хранене прочистване на организма дело на седмица, ЛЕОВИТ нутрио

636 .

5 ден калоричност на диетата не надвишава 886 калории. Случва активното прочистване на организма. Много се отбележи подобряването на състоянието на кожата. На 6-7 ден ви е позволено да се консумират на протеинови продукти. Да се готви може да бъде самостоятелно или да закупите продукти "Отслабване за една седмица". Препоръчва се също така да се пие не по-малко от 3 чаши минерална вода без газ на ден.

2 етап – намаляване на телесното тегло

На този етап ще ви се наложи сундучок "загуба на тегло". Тази седмица ще продължат да се придържат към правилното хранене. Калории всеки ден, не надвишава този етап 850 калории. През тази седмица можете да включите прием на витамини.

Активни жиросжигающие компоненти на диетата ще доведе до намаляване на теглото. Също така ще имате намалява апетита. Благодарение на балансирания меню ще се ускори обмяната на веществата.

3 етап – определяне на резултата

На този етап ще трябва да се затегне резултат. Важно е да се придържаме средна калоричност — на ден не повече от 1800 ккал. Въглехидратите в този храната трябва да бъде не повече от 150 г.

Продължи етап може да е от един до три месеца. В този етап вие трябва да придобият диетично хранене от компанията Леовит. Също така е задължително веднъж седмично да купуват сундучок "Постене ден". И веднъж месечно сундучок "Експресна диета за три дни".

ВСИЧКИ ТАЙНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Меню на системата "Отслабване за една седмица"

Тази система предлага 6 вида меню. Основното, средиземноморско, вегетарианско и традиционно меню. А също и "експресна диета за три дни" и "постене ден".

Традиционно меню

Тази диета е много близо до разказа на менюто на много домакини. Ястията тук е предимно на славянската кухня. Това е супа, супа, супа пилешка и по-кавказски. Този хранителен режим дава възможност да се хвърлят 2-5 кг за една седмица. Основни ястия включват картофено пюре, макаронени изделия, елда, макарони. От напитките – все същото, че и в главното меню.

Отслабване за една седмица традиционно меню с месо, новост комплекс, 5 дни, ЛЕОВИТ нутрио

724 .

Главно меню

Това меню е подходящ за всички освен за вегетарианци. Комплексът е оценен на 7 дни, през това време може да загуби 2-4 кг. Менюто включва зеленчукови и месни супи и борш. Основни ястия-месни и зеленчукови, зърнени храни също са включени. Дамски чанти ще намерите тестени изделия, гъби и риба. От напитките, това е чай жиросжигающийи капучино със същия ефект. Както и кафе, желе, компот.

Вегетарианско меню

Сундучок помогне да отслабнете вегетарианците, както и на всички любители на растителните храни. Това меню е много добре влияе на общото състояние на кожата. Като първите ястия тук, зеленчуци и сирене супи със зърнени храни, гъби. На второ и зеленчуци, зърнени храни, тестени изделия. От напитки чай за отслабване, на компот, желе.

Средиземноморско меню

Този хранителен режим е най-полезен, тъй като е обогатен с микроелементи и витамини. В това меню са включени френски, италиански, испански ястия. Дамски чанти ще намерите супа-пюре, полента, както, зърнени култури, паста, паеля и дори пудинг. От напитки: чай, млечице, кафе.

Отслабване за една седмица средиземноморско меню комплекс, 5 дни, ЛЕОВИТ нутрио

744 .

Меню обработка на деня

Тук всичко е просто, диета, изчислена на 360 калории на ден. На закуска една лека супа, чай жиросжигающий. На обяд отново на супата лек и компот. Закуска плодов батончиком, и почистващ киселем. За вечеря супата от коприва и спанак, чай.

Тридневна експресна диета

Меню проектирана по начин, който калории на ден не надвишава 400 ккал. Тук има зърнени храни, леки супи, шоколад с плодове и дори горещ шоколад.

Какво мислят лекарите за диета Леовит

Тази диета е преминал всички необходими клинични изследвания. Ги прекарвали в ГУ ПО Хранене РАМН. Специалистите са убедени в ефективността му, а също така отбелязаха следните положителни моменти:

  • достъпна цена диета и ред за кандидатстване
  • можете да използвате у дома, на работа и дори на пътуването;
  • комплексът включва вкусно и бързо хранене;
  • намаляване на теглото се случва постепенно. Без да се застрашава здравето;
  • ястия на тази диета не съдържа вредни компоненти. Това ви позволява да използвате комплекс дълго.

В много от коментарите на хората пишат, че този комплекс ги съветват диетолози. Естествено, както при всяка диета и тази има своите противопоказания. Всички хронични ЧРЕВНИ заболявания изискват консултация с лекуващия лекар. Също и диета не може да се използва от бременни и деца. В детска възраст натурални продукти е за предпочитане. Че същото се отнася и за бременни, всяко отслабване — това е стрес за организма. Как може да реагира плод на такъв стрес не е известно.

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Противопоказания подробни инструкции за диета. Така че всеки може да реши за себе си и интересите му този комплекс, или не. Продължителността на диетата не трябва да надвишава 10 седмици. Тъй като в нея се използват единствено лиофилизирани храни. Трябва непременно да направите почивка. Ако такива продукти се използват веднъж на ден, може да се прекъсне не се прави.

Отслабване за една седмица в домашни условия: за мнения и резултати

Проштудировав интернет в обект на коментари, стигнах до заключението, че диета наистина ефективна. Искам да споделя с вас вижданията си вече применивших комплекс. А също така ще ви цитирам за по-голяма яснота снимка похудевших — преди и след.

Елена: една Седмица седи на традиционното меню. Никакви проблеми не е имал, има не искам. Отслабнах с 2 килограма, резултатите са доста.

Фиона: Аз съм един сундучок използва 2 седмици. Направи така, в един ден ядох само пакетче супа и каша. По калориям оказа на не повече от 200. В събота готвеше сама, тушила или грудку пилешко, или риба. През месец използва 2 групи. Повече от всички харесали месо набор от традиционния. Отслабнах с 6 кг.

Алина : не Ми помогна, но аз и не е преминал курс. Храната не е вкусна, постоянно искаше да яде. Всичко ми е на един вкус: и зърнени храни, и супи, и желе гадни какъв! Уникално повече не иска да купи, да отслабнете искам но не е така.

Ксения: Аз за една седмица отслабнах с 3 кг и е спечелила гастрит. Тогава стана да се хранят, както обикновено и всички мои килограм при мен се връщат.

Stasoo: Взимаше програма за 5 дни. Хареса е, че има закуска, обяд, вечеря, не е нужно да си ежедневие, всичко е познато. Всичко, което трябва да заври вода и се налива нещо, което в чантата. Вкусни ястия. За 5 дни скинула 2,5 кг.

Ела : Аз за два месеца скинула 8 кг. Харесва, че не трябва нищо да се готви и съответстват на калории. Сварено и яде. )) Подсадила на тази диета сестра с приятелката си

Снимки преди и след

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Предимства и недостатъци на диетата "Отслабване за една седмица"

Предимства на комплекса е преди всичко в спестяване на време. Винаги ще има няколко минути, за да се изсипва сместа с вряла вода. Простотата на приготвяне позволява да не се нарушава графика за прием на храна. Дори и в рамките на работното време на тази диета позволява бързо хранене. Лиофилизирани храни по-добре консервирани.

Компанията Леовит не използва оцветители и овкусители. А също и консерванти. Така че този вид продукти е безопасно за здравето.

Безспорен плюс на тази диета са разнообразни ястия. При ниска калоричност всеки може да избере меню, което му харесва. В този комплекс не е забранено мач сублимированное меню с конвенционалните продукти. В крайна сметка храната се получава частична, пълноценна, хранителна.

Всички напитки от менюто имат специален състав. Благодарение на него се подобрява обмяната на веществата, намалява апетита. Премахва токсините и подобрява перистальтика на червата. Калории не трябва да се контролира, тъй като в менюто на всички посчитано.

Отслабване за една седмица в домашни условия: диетично меню Леовит

Недостатъците са:

  • Не съществуват достоверни факти колко сублимированное храната пълноценно. Така че се злоупотребява им все още не си струва. Конвенционалните продукти трябва да включва в диетата си.
  • Кафе от менюто съдържа диуретик, кофеинът, гуарану. При хипертоници и хора с болни бъбреци могат да бъдат негативни последици.
  • Всички ястия от менюто се изсипва вряща вода. А това означава, че много витамини се разпадат. Това се отнася особено на фолиева киселина и на витамин C.

Цени и от къде мога да си купя продукти Леовит

Искам да ви посъветвам, където можете да закупите този комплекс.

- Лесно е разбира се в сайта на производителя — ЛеовитОнлайн . Но за доставка в региони може да бъде дълга и дороговатой. Така че продължавайте да търсите продукти в сайтове за онлайн аптека с регионалните складове — Хапчета.ру и Аптека.ру .

Ето примери стоки с цени:

Отслабване за една седмица традиционно меню с месо, новост комплекс, 5 дни, ЛЕОВИТ нутрио

25 USD

Отслабване за една седмица средиземноморско меню комплекс, 5 дни, ЛЕОВИТ нутрио

25 USD

Отслабване за една седмица програма на хранене прочистване на организма дело на седмица, ЛЕОВИТ нутрио

22 USD

Биослимика шоколад протеин йогуртовый с лимон 40 грама, ЛЕОВИТ нутрио

2 USD

Рецепта за здравето на желе почистване (горещи разплод) банка, 400 г, ЛЕОВИТ нутрио

11 USD

Отслабване за една седмица екстракт от зелено кафе 0,5 60 бр, ЛЕОВИТ нутрио

17 USD

Аз вярвам комплекс "Отслабване за една седмица" несъмнено заслужава внимание. Освен, че тя наистина помага да отслабнете, той се учи не да преяждат. Между другото, по време на тази диета са добре дошли физически натоварвания. Без фанатизъм, разбира се. Тъй като диета е нискокалорична, е повишен тренировките може да изтощи организма. Но този спорт не е бил отменен. Туризъм , фитнес, такси и т.н. ще ви помогне да запазите резултата отслабване.

Може би имате опит в използването на тази диета? Нека да споделят резултатите. Не забравяйте да се абонирате за актуализации . Всички все още.

С уважение, Олга Sologub