Грижа за тялото » Почистване на организма » Полисорб за пречистване на организма - оценки, цени, ръководство за употреба

Полисорб за пречистване на организма - оценки, цени, ръководство за употреба

Полисорб за пречистване на организма - оценки, цени, ръководство за употреба

Пречистване на организма е изключително важна процедура за всеки човек. В края на краищата в процеса на жизнена дейност човек използва много вредни вещества и съставки, които установява в организма се натрупват под формата на шлаки и токсини. Има много начини за почистване. Много се използва лекарството Полисорб за прочистване на организма .

Този ефективен начин да не е естествен, а заедно с това при правилната му употреба, той може да помогне за прочистване на организма от вредни вещества. Най-добре се ползват естествени или естествени начини за почистване, по-специално, накъсана се хранят. Но, за съжаление, малко човек се придържа към дробного хранене, в този случай все още се възползват от наркотици Полисорб. По този начин може да се почисти много системи на тялото, избавяне от токсини и отрови, тиня и окислени храни.

Какво е Полисорб

Полисорб е энтеросорбентом. Това е съвременно средство, което е лечебно. Тя се свързва с токсините и да ги откаже, както и патогенную микрофлору, отрови и алергени. При лекарството полисора широк спектър на действие. Този прах се разтваря във вода, при това в червата, той не кристализира. Предимството му е в това, че той напълно се извежда по естествен път, заедно с каловыми на масите. Активно вещество, находящее в състава на Полисорба – това е силициев диоксид.

Действието му започва веднага след приемането. Достатъчно за това е само на 3-4 минути. Му могат да вземат всички, дори и децата, както и бременни жени в период на кърмене. Важно е, че лекарството Полисорб не бие на портфейла. Неговата ниската стойност ви позволява да го купуват хора с различни средства. Малка цена на лекарството – това е предимство, лекарството се предлага под формата на прах, в пакет по 3 грама. Това е дневната норма.

Действие Полисорба

Активно вещество препарата е силициев диоксид. Ако приема на лекарството Полисорб вътре, след сорбция вещества ще бъде 300 м2/г. Този процент е много по-голяма, ако сравняваме с други сорбентами.

Практически съвет: В организма на човека има огромен брой лимфните съдове, капилярите и кръвоносните съдове. Именно те допринасят за предотвратяване на отрови, алергени и биоактивни вещества върху лигавицата на червата. След това те се абсорбират. За да спрете този процес и се нуждаят от почистване.

Действие на препарата има за цел да преминат през червата. Полисорб се свързва вредни вещества, по-късно те излизат от тялото заедно с изпражненията. Освен това, в организма на човека, едновременно се изчиства кръвта и лимфата. Пречистена кръв преминава през всички вътрешни органи.

Цените на Полисорб

В представена по-долу ние представяме средните цени на Полисорб, в зависимост от вида на опаковката:

ОпаковкаЦена
Саше, 3 г.от 2 USD
Буркан, 12 г.от 4 USD
Буркан, 25 г.от 7 USD
Бурканче, 50 г.от 12 USD

Указания за употреба Полисорба

Има някои указания за употреба Полисорба за прочистване на организма. Ако се придържаме към нея, а след това предозиране, еднозначно, няма да се случи. Трябва да се разбере, че прах се приема задължително само с течност. За тази цел се използва половината чаша или една четвърт. Трябва този разтвор се приготвя непосредствено преди да го приема. Решението не се приема след хранене, си е задължително да се пие един час преди прием на храна. Дозата се изчислява за всеки човек поотделно въз основа на телесното тегло.Така, за еднократна прием трябва да се вземат деца, с тегло до 10 км от 0,5-1,5 чаена лъжичка., до 20 кг – 1 чаена лъжица. Но на всеки 10 кг тегло трябва да се добавят по 20 г на прах, което е около една чаена лъжица.

Моля, обърнете внимание: При прием на Полисорба с други лекарства, ефектът на последните може да намалее. Но ако е необходимо техниките на други лекарства, важно е да се правят паузи от около един и половина часа. За тези, които не знаят как да пият Полисорб, трябва да се разбере, че в състава му има синтетични компоненти, при това вреди на флората на червата, те не са. Важно е, че след като пакета отворена, да я съхранява може да се дълго преди да се използва. Ако открит пакет се съхранява дълго време, тогава ефективността може да стане по-малко.

Да се съхранява на това e невъзможно и вече готовата смес. Неразредено прах вземе, е строго забранено. Желания ефект прах без вода няма да даде, но да наруши функционирането на пищеварительно тракт може. Ако лекарството се прилага дете, а след това само трябва да е предписано от лекар и под неговия строг контрол. За деца почистваща терапия не трябва да продължи повече от 10 дни. Знаят, как правилно да вземе Полисорб за прочистване на червата може да се укрият от множество странични ефекти. Полисорб е ефективен при почистване, освен това всеки човек е полезно да се пречистят от токсини.Правя само това е важно правилно. Желания ефект не успеят да постигнат незабавно, тази процедура изисква усилия и търпение.

Таблица за разреждане на лекарството в зависимост от теглото на

ТеглоДозатаКоличеството на водата
До 12 кг½ Чаена лъжичка на ден30 мл
12-21 кг1 чаена лъжичка на прием30-40 мл
21-31 кг1 ч. л. с хълм, на рецепция50 мл
31-41 кг2 чаена лъжичка на прием70 мл
41-51 кг1 супена лъжица. л. с хълм, на рецепция100 мл
Повече от 60 кг2 супени лъжици супени лъжици на прием110-150 мл

Показания за употреба

Пречистване на организма може да се наложи в най-различни случаи. Лекарството Полисорб показва се прилага при някои кожни заболявания, които включват:

 • Псориазис
 • Диатез
 • Екзема
 • Дерматози
 • Дерматит
 • Акнето сыть
 • Алергии.

Коментари за прочистване на организма Полисорбом свидетелстват за това, че можете да го използвате не само, прилагането на вътре, освен това Полисорб се използва като маска за лице. Характеристика на такава маска е, че тя предпазва от обриви и акне. Много просто е изработена маска, за този прах се разтваря в малко количество вода. Цялата маса да нанесете на лицето и измийте след половин час.

Препоръчваме видео: Елена Ева разказа цялата истина за Полисорб!

Ефективно приема на лекарството Полисорб при:

 • Грипповых заболявания
 • Туберкулоза
 • Болки в гърлото
 • Недомоганиях носа и ушите
 • ОРИ

По време на бременност лекарството също е много ефективно да се прилагат. За организма на майката и на детето, че не е вредно, но от токсикоза и гестоза той избавя "на ура". Той се бори и със симптоми на дерматоза при бременни жени. До редица заболявания, при които е полезно да се пие Полисорб, може да се дължи на ангина пекторис, тетанус, морбили, онкологични заболявания, варицела, гапатит, бъбречна инфекция, язва на стомаха и т.н. Полисорб може облекчаване на възпалението на всички органи, той е изключително ефективен при различни инфекции. Между другото, това е прах облекчава махмурлука и е отлично профилактично средство.Препаратът премахва холестерол, антигени. Освен това тя не предизвиква алергични реакции.

Противопоказания за приложение на

Много положителни отзиви не говорят за това, че лекарството няма противопоказания. Не трябва да се приема лекарството при ранните случаи на чревни кръвоизливи. Той е Противопоказан при язвена болест, при атония на червата.

Внимание! Срещат случаи на индивидуална непоносимост вещества на лекарството.

Употребата на Полисорба може да бъде изпълнен с появата на странични ефекти, особено запек, алергични реакции и диспепсия. Прием Полисорба не трябва да продължи повече от 14 дни. Причина за това е възможността за нарушаване на усвояването на калций и витамини. Заедно с Полисорбом препоръчва приема на калций под формата на таблетки и витамини.

Препоръчваме видео: Полисорб

Полисорб за отслабване

Много момиче, които желаят да приведе в ред своята фигура, може да бъде интересен факт е, че Полисорб е ефективен начин за отслабване. Това означава, че в процеса на намаляване на телесното тегло може да се консумира на прах не само да се очисти организмът, но и като средство, уменьшающее чувство на глад.

Моля, обърнете внимание: Това означава, че Полисорб намалява апетита, това се случва по следния начин: ако се консумират Полисорб преди хранене, а след това в червата той ще започне да набъбне, оттук се появява чувството за ситост.

При този прах не е съдържанието на калории като цяло, но насита, той дава на тази, от която имаме нужда за худеющего човек. Му не ще да се яде прекалено много. Този фактор дава възможност да не се допуска глад на организма, като по този начин процеса на отслабване преминава плавно, без стрес за организма и за психическо състояние. За съжаление, специфични инструкции за прием на Полисорба като средство за отслабване – не, но отзиви говорят за това, че побиться намаляване на теглото може да бъде, ако се пие на прах, разреден в чаша чиста вода, 30 минути преди хранене.Когато се пие тя трябва да се четири пъти на ден в размер на 1-2 грама на 10 кг тегло. Курс на такива за загуба на тегло не трябва да надвишава 10 дни.

Съвети за намаляване на теглото в период на прилагане на Полисорба

Полисорб сам по себе си не е средство за отслабване като такъв. Той само помага да се бори с апетита, със своето наднормено тегло. Но този метод трябва да бъде не само в периода на отслабване. Най-важното, което трябва по време на отслабване е да бъдат внимателни. През месец оптимално да отслабнете до 4 кг, не повече.

Важно: следи за себе си, за своето състояние. А това ще помогне за правилното хранене. За радикално прочистване на важно да се направи всичко, за да всички органи устоя на този товар. Важно е, че в този период трябва да се придържате към балансиран режим на хранене, а и като цяло водят здравословен начин на живот.

Съществувам някои правила, които ще ви помогнат да постигнете желаните резултати много по-бързо.

Сред тези правила се прилагат:

 • Изчисляване на калории храна
 • Спорт
 • Да се хранят накъсана, на малки порции по няколко пъти на ден
 • Не се допуска глад
 • Не да ядат вредни храни
 • Пийте повече вода и билкови чайове
 • Има повече протеини, въглехидрати и мазнини, трябва да бъдат в достатъчно количество.

Трябва да се разбере, че прилагането на Полисорба – това не е панацея и не е единственият начин за отслабване, а само допълнение към общия комплекс от дейности.