Грижа за тялото » Отслабване » Класация на най-добрите чайове за отслабване

Класация на най-добрите чайове за отслабване

 

Възможно ли е да се постигне намаляване на телесното тегло без усилия?

Лекарите по въпроса за отслабване са единодушни: няма нито един ефективно и безобиден чудо-средство в света, което можеше да бъде трайно намаляване на теглото без усилия от ваша страна. Отслабнете възможно само чрез прилагането на комплексни мерки: да се преразгледа начина на живот, изграждане на хранене, увеличаване на физическата тежест.

Преглед на най-добрите производители на чай за отслабване

Заслужават доверие на руските производители: "ЛЕОВИТ нутрио" ООД "Алтайски кедър", "Эвалар", ООО "Торговый дом ЦЭРЕРА" ООД "Фитэра". В състава на продуктите не е стабилизатори, синтетични оцветители и пълнители, вкусови подобрители. Има само естествени компоненти.

В процеса на подготовка на статия разгледахме различни производители, и разбрах, че много средства китайско производство са в неговия състав забранено вещество sibutramine . Върху опаковката информация за нея няма.
Sibutramine – психотропно вещество, забранено за употреба от Европейската агенция по лекарства (ЕМЕА). Информация за него може да прочетете тук -

Че да не се купуват?

Много чайове за отслабване, произведени в Китай, са опасни за здравето. Те не допринасят за намаляване на теглото, което води до само диуретичен и слабително действие. Към тези продукти се отнасят:

"Магически лотос" – китайска компания "Kunming Lingcao Biotechnology Co."
"Жуйдэмен" – китайският холдинг "Шен Ча-Чудесен чай"
"Da Li"- китайска търговско-промишлена компания "Дадоха"
"Li Da" – една и съща фирма;
"Златна топка" - китайска Гуандунская акционерно дружество.

Да не се купуват чайове, съдържащи:

  • амфетамини
  • эфедру, крушину, сенну, гинко билоба — без консултация с лекар
  • тиратрикол — тироидный хормон

 

Класация на най-добрите чайове за отслабване

Чай "Похудин"

Оценка: 10 от 10


Предимства: съдържа естествени съставки, като подправки, и най-добрите сортове на Индийския чай. Регулира обмяната на веществата, действа по основни направления – въглехидрати, мазнини и протеин метаболизъм. Действие на чай се постига, благодарение на подобряване на храносмилането и контрола на апетита. Интересно е, че част от състава на чай хром пиколинат може значително да намали апетита за сладки храни, което е най-честата причина за затлъстяването. Предвидено напълване липсата на витамин В и С, което е много ценно, като се има предвид разхлабващо действие.Напитка нормализира обмяната на веществата, което е много важно за предотвратяване на наддаване на тегло след прекратяване на приема.
Типичен отзив:
"Аз вече пия чай Похудин от Леовит, много готин. И там през цялото време не искам и корема изчезна. Хубаво нещо".
"Успя бързо да отслабнете, че беше доста неочаквано и е много доволен".

Билков чай Алтай №3 за отслабване с кассией и мента

Рейтинг : 10 от 10

Предимства: в състава на чай са включени изцяло натурални билки и плодове: листа от живовляк и касия, corn silk и трева, мента, живовляк и володушка, плодове кориндра и шипка. Чай има положителен ефект върху тялото, благодарение на мощния очистительному ефект и наличието на естествени витамини и микроелементи. Много жени се радвали на възможността чай за подобряване на състоянието на кожата и косата. Билков чай Алтай №3 не само допринася за естественото намаляване на теглото, но и показва с емоционална лабилност, т.е. при повишено нервно и психическо напрежение.А чай няма ясно изразено сънотворно действие, той действа като леко успокоително средство.
Типичен отзив:
"Saw след раждането. Ефекта е забележителен. Подобрена кожа и коса, тегло дойде в норма".

Чай "Сибирски" оод Хибискус"

Рейтинг : 9 от 10

Предимства: Препоръчваме на тези, които имат проблеми на стомашно-чревния тракт, както и наднорменото тегло се наблюдава точно по тази причина. Особено той е показан за тези, които страдат обичайно запек. Благодарение на балансирания състав, чай отлично наладит обмяната на веществата, нормализира работата на червата и ви спасява от запек. Намаляване на теглото се случи по естествен път. Интересно е, че този чай може да подобри здравето като цяло и повишаване на имунитета. Може да се приема чай преди началото на грипната епидемия.В състава на чай са включени изцяло натурални билкови съставки, които работят като здравни средство и средство за превенция на редица заболявания.

Недостатъци: може да се наблюдава изразено слабително действие.

Типичен отзив:
"Когато пих за първи път, то още от сутринта куршум, спускащи се в тоалетната. Човек трябва да бъде уверен, че в съседство ще бъде нашият любим фаянсовый дружок".

Чай "Эвалар био за контрол на апетита"

Рейтинг : 10 от 10

Предимства: популярният продукт от руската компания "Эвалар". Компания "Эвалар" - признат лидер на руския пазар, продуктите на която се радва на заслужено доверие. Може с увереност да се каже, че съставът на чай включва само онези компоненти, които са посочени върху опаковката. Компоненти са абсолютно безвредни за организма и са в състояние да окажат положителен резултат върху организма. Чай не оказва очистително действие и се препоръчва за употреба в почти всички дози. Имат приятен вкус, чай утолит глад през нощта.Намаляването на теглото се постига по естествен и безвреден за организма начин.
Типичен отзив:
"Проблемът с наднорменото тегло при мен – вечер жор. От чай има за една нощ, не иска".

Чай "Похудей" Серес

Рейтинг : 10 от 10


Предимства: чай от ООО "Торговый дом ЦЭРЕРА", вкусна и ароматна напитка, съдържаща само естествени съставки. Добре влияе на работата на стомашно-чревния тракт. Препоръчва прилагането на лица, склонни към запек. Често хората, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт, страдат от възпаление на лигавицата на червата. Това е пречка за приемане на много лекарства, съдържащи билки. В този случай, чай не е дразнещо действие върху червата и може да се използва в продължение на дълго време.Интересното е, че този чай не е противопоказан при бременност, тъй като повечето подобни чайове. Обърнете внимание на продукти на ООО "Торговый дом ЦЭРЕРА", достойно за доверие и която е достъпна за купувачите.
Типичен отзив:
"Добра новина е, че може да се пие чай, е бременна. Такъв продукт – това е необичайно"

Билков Чай "Супер Слим"

Рейтинг : 10 от 10

Предимства: чай може да се препоръча на хората, които се нуждаят от прием на антоцианини и сеннозидов. Този чай може да се нарече лечебен, макар и не твърде дълъг получаването му, несъмнено ще има превантивно действие. Съдържание в чая витамини и микроелементи благотворно влияние върху организма.
Билков чай за Супер Слим лимон показва на хората, страдащи от високо кръвно налягане и склонност към образуване на кръвни съсиреци. Напитка, оказва тонизиращ ефект.

Билков чай "Супер Слим листа от касис" – правилно подбран състав на чай е не само добре почистващ червата средство, но е и източник на витамин "С", тъй като съдържа шипка. Чай има леко успокоително действие благодарение на мелиса. Редовният прием на този продукт, не само постепенно намаляване на тегло, но и ще подобри настроението и съня.
Типичен отзив:
"Високо кръвно налягане, с опит. Трудно е да се намери по-подходящ продукт като мен".

Билков чай "АЛТАЙ №24" фитнес чай

Рейтинг : 10 от 10


Предимства: препоръчва на активни хора, занимаващи се със спорт и с големи физически натоварвания. Показан е също при умствено претоварване. Тъй като в състава на чай е включена сена, дълъг прием не е необходимо. Не трябва да се злоупотребява чай във втората половина на деня. Продуктът има тонизиращ ефект, придава сила и подобрява настроението, така че може да предизвика безсъние, ако се консумират на нощ и в големи количества. Входящи в състава на продукта зелен чай с високо качество, за да се ускори обмяната на веществата, ще обогатят организма с микроелементи и витамини.Намаляване на апетита, а заедно с това и намаляване на теглото, постигнати благодарение на способността на напитката да се ускори обмяната на веществата и регулира нивото на глюкоза в кръвта. Освен, че напитката е показан за подобряване на работата на сърдечно-съдовата система и повишаване на имунитета.
Типичен отзив:
"Пиеше чай за една нощ, не беше прочела преди това информация. Е безсъние. След това разобралась. Чувствам се просто чудесно!"

Чай "Летят " оод"

Рейтинг : 4 от 10
Класация на най-добрите чайове за отслабване
Широко е много по-свръх популярен чай за отслабване, така че не бихме могли да го заобикалят внимание в нашата класация. Но на висока оценка е не се получи.
В анотацията към чай, производителят посочва само естествени съставки, с обещания за бърз и мощен ефект. Чай представен като красота, пречистване на организма от токсини и жаропонижающий. Ви обещават да се отърве от многогодишни токсини на черния дроб, лечение на жлъчния мехур, за почистване на кожата.
На практика, всичко е малко по-различно. Като се има предвид недоверието на китайските производители и резултатите от тестовете,препоръчваме да придобият продукти от тези на руските производители, които доброволно са преминали през сертифициране. Само в такъв случай може уверено да се каже, че на вашия организъм не ще бъдат ощетени.

Типичен отзив:
"Похудительного ефект не е само черво почистила. Първо успя прокакаться, а след това не е имало нищо! Стомаха само през цялото време крутило и пукать иска".

На какво да обърнем внимание при избора на всеки чай за отслабване?

Опаковка трябва да има състав на продукта, с посочване на фармакологични свойства. Непременно индикация схеми на прием и противопоказания.
Ако легален продукт, върху опаковката трябва да бъде посочен адрес на управление на производителя и името му.
Ако в състава на чая влизат диуретици и лаксативи вещества, трябва да получат съвет от лекар . Със загубата на токсини, които така изплаши потребителите производителите, тялото губи много полезни вещества, без които е невъзможно нормалното му функциониране. Така, загуба на калий и калций, има много лоши последици за организма, особено това се отнася за жените след четиридесет години.
Много търговски дом в Русия предлагат, например, продукти на китайската Компания ЛЮйШАНЬЦЗЮ. Тази компания доставя на цяла серия от различни лечебни чайове, продавани по целия свят. Производителите твърдят, че техните суровини от екологично чист и не съдържа психотропни вещества. Въпреки това, бих искал да обърна внимание на това, че много от резултатите от изпитване, проведено в различни години от независими експерти, редовно се оказват ниско качество на продукти на китайски производители.
И в заключение още веднъж искам да напомня - организми са различни, ако един чай помага и харесва - тогава друг човек може напълно да се обърне и да не ти хареса. Ето защо на чай за отслабване може да се прочете такива противоречиви отзиви. Както ние сме се опитали да се включат в нашия рейтинг на качествени и безопасни за здравето чайове.
Но нито един, дори най-високо качество чай за отслабване, не е в състояние да извърши чудо! Той може само да помогне по трудния път към идеална фигура в комбинация с диета и физически упражнения!

Внимание! Такива противопоказания, е необходима консултация със специалист