Грижа за тялото » Отслабване » Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Тренировка във фитнес центъра погълне голямо количество време и пари. Причина за категоричния отказ от закупуване на абонамент може да се превърне в срамежливостта или мързел, а също и символ на женското "не". Междувременно е известно, на диети далеч няма да стигнеш далече. Няколко стръмни виражей – здравей, обвисшая кожа , поникшая гърди и отпуснати мускули!

Спорт в домашни условия за отслабване избират не само пестелив младите дами. Обучение в спокойна домашна обстановка позволява да се насладите на трафик, вместо размисъл "как изглеждам от страни?". Но един качанием преса или зареждане на сутринта красива фигура не вылепишь. Да бъде скулптор – това означава да се обърне внимание на всеки детайл. Плосък корем и отпусната на бедрата – не най-убедителен тандем. Как да тренирате у дома, нали?

Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Спорт в домашни условия: подготовка за занятия

Ясен план за тренировки – първата стъпка по пътя към поставената цел.

Без графика домашен фитнес-лошото събитие.

Изберете най-малко три дни в седмицата, които ще бъдат грундирани фитнес. Обозначьте време, удобно за тренировки – когато няма никой у дома, когато не трябва да мисля за готвене или миене. Инструктори препоръчват да занимания в периоди на 11-13, 17-19 часа, извеждайки тренировка минимум 1,5 часа. Спазвайте дистанция между хранене и кола, влак съдържание на 1,5-2 часа.

План – добро, изпълнението му – още по-добре.

Дисциплина – второто правило на успеха.

Не се поддавайте на изкушения и жалби изобретательной г-жа Мързел, която ще намерите един милион причини, за да ви праведен път. Ако в определеното за обучение време от нищото възниква необходимост поутюжить (да се готви, да се прехвърлят неща в гардероба, или просто да подремна часок) – не уступайте, се бори с изкушението ги прескочите от фитнес. Навик да тренират в домашни условия с течение на времето ще стане по-силна, а занятията ще започнат да донесе еуфория.

Важно е всичко – обстановка, температура, облекло за тренировки. Да се проветри помещението, включете музика, да носят памучни гамаши и удобна жилетка, усмивка и пристъпи към онова, гориво, които подтянет гръдните мускули, засилване на пресата, приподнимет бедрата и премахване брич.
Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Релефна фигура без грам излишните мазнини – без ефект photoshop, а е резултат на упорит труд.

Спорт в домашни условия: инструменти и упражнения

Първият е "аксесоар", който трябва да се държат на една ръка разстояние по време на всяка домашна тренировка – вода. В фитнес залата за това напомня на инструктор, както и други членове на клуба, ЗОЖ, вкусно пие чиста питейна вода в почивките между елементите на треньор. Дом за вода най-често се пренебрегва. А междувременно поддържане на водния баланс е изключително важно!

На всеки 20 минути тренировка – 200 мл вода.

В списъка на бюджета оборудване:

 • скачане на въже,
 • гири,
 • обръч с утяжелением,
 • мат.

Закупуване на скъпо оборудване – лукс и лукс, а не належаща нужда. Всяка проблемную зона, може да се изработи с минимален тратами.

Използвайте пространството наоколо.

Стълба на входа – чудесен кардиотренажер, който ще ви предпази от закупуване на "чудовището" StairMaster.

Пол – прекрасна платформа за лицеви опори, коремни преси и багажник-апликации.

Стол – здрава опора, когато махах рита и растяжке. Разбърква се и среща упражнения, нагружая всяка от зоните.

Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Стартов комплекс упражнения за отслабване в домашни условия

 • Загрейте мускулите, за да ги пълноценен на работа и намаляване на риска от нараняване. Загрявка – основен елемент от всяка тренировка. Отиди в продължение на пет минути, или побегайте, високо повдигане на коленете. Завършване на тренировка махами ръце, въртене на раменете и дланите, имитация на плуване.
 • Поработете над задните части, външната и вътрешната страна на бедрата. Ефективни коремни преси (от 20 пъти), lunges напред редуване на краката си (15 пъти), махи крак нагоре от легнало положение на своята страна (от 30 пъти), "под наем". Започнете с един подход, постепенно се изравнява броя до три.
 • Укрепване на гръдните мускули, адаптиране на формата на гърдите. Легнете с гръб към пода, свийте краката в коленете, вземете в ръце с дъмбели. На вдишване се разтварят сгъната в лакътя ръка в ръка, на издишване – заведете на нивото на гърдите си (15 пъти). Увеличаване на броя на подходи, увеличаване на масата на гири.
 • Направете преса – горните, долните и наклонени му мускули. Легнете на пода, вдигнете прави краката нагоре до вертикала с тялото (ПИ). Повдигна таза от пода и да се разтягат бедрата към гърдите. Върнете се в ИП (от 20 пъти). Всяко усукване, преки, диагонал на гърба и двойни, отлично укрепват съобщения, формиране на ценните "кубчета". 50 скручиваний – iron-малко.
 • Усукване на обръч помага за изгаряне на мазнини в зоната на талията и бедрата, ще подобри обмяната на веществата и ще укрепи мускулите на цялото тяло. Върти обръч хула трябва да бъде не по-малко от 15 минути. Използвайте мускулите на корема и приберегите енергични движения на бедрата и гърдите си за по-подходящ случай.
 • По енергийните разходи скокове на скакалке превъзхождат бягане! 15 минути на минус 200 калории. Не трябва да се опитват да скочи по-горе. Достатъчно малки пружинистых скокове в средно бързо темпо, за да се организира мазнини незабравимата пердах.
 • Не забравяйте за заминке – финалната част на всеки треньор. Направете няколко упражнения за разтягане. Вашите мускули вече достатъчно загрят и стречинг донесе удовлетворение.

Комплекс от упражнения може и трябва да се ревизира, допълване и разширяване на обучение по свой вкус.

Спорт в домашни условия за отслабване. Бюджетен инвентар. Комплекс от упражнения и упражнения

Алтернативен спорт в домашни условия за отслабване

Стандартен набор от упражнения – класика, която може да се окаже скучен за любителите на нови преживявания. В този случай не трябва да се отказваме от мечтите си направи фигура в домашни условия, а да се възползват от алтернативни тренингами. В тяхното число – йога и бодифлекс.

Йога е не само и не толкова на определени асани, като пълно преосмисляне на всички навици и принципи.

Занимания по йога са пълни с мир и увереност, увеличават жизнената енергия, стрес, подобряват работата на всички органи и системи, правят тялото лека, гъвкава и мека. За философи и романтици!

Дихателна гимнастика бодифлекс – уникален метод на насищане на организма кислородам с изразен жиросжигающим ефект.

Твърдят, един час бодифлекса изгаря не по-малко от 3000 калории! 15-минутна ежедневна тренировка е повече от достатъчно, за да постигне положителни резултати вече в рамките на първите две седмици на треньор.

Не перегибайте пръчка с тренировки в домашни условия. Набързо и плам – първите врагове на устойчиви резултати. Не бързайте. Среща с красива фигура ще се проведе само в случай, че вашата дисциплинированности.