Грижа за тялото » Диети » Шарени диета

Шарени диета

За да се разбере колко актуален е проблемът за отслабване, достатъчно да прочетете форуми в интернет, в които огромен брой потребители обсъжда стотици системи за хранене и диети. Някои от тях първоначално не внуши доверие, други обещават да бъдат ефективни.

Шарени диета

Диета насърчава бързото и ефективното намаляване на теглото

Например, една от потенциално асистенции е райета диета. На първо място се препоръчва за хора с много голямо тегло за бързо отслабване.

Рассчет калорични продукти

Малко за същността и принципите на райета диета

Шарени диета

Диетата позволява да ядат храната

Шарени диета има няколко разновидности или, така да се каже, нива на трудност. Обединени те общия принцип: през ден трябва да се направи разтоварване на кефире. В останалите дни храната може да бъде:

  1. Ако човек иска да губят тегло комфортно, на райета диета той има възможност да има любими храни. Разбира се, всичко трябва да бъде разумно. Ако яде една само картофи картофи и торти с мазни кремове, а след това разгружаться на кефире, губят тегло е малко вероятно. Така че продуктите са за меню "обикновени" дни е по-добре да избират по-малко диетични.
  2. Много от тях са избрали вариант на райета диета, в която постене ден се редува с деня на PP (правилно хранене). Изключване от диетата на храни, за които може да се оправя или да подкопае здравето, плюс разтоварване на нискомаслено сирене кефире, чередуемые в продължение на 14 дни, са в състояние да даде прекрасен резултат под формата на значително отслабване, промяна на хранителните навици, пречистване и възстановяване на организма.

Проба меню шарени диета

Шарени диета

Откажете се от вредните храни

Предназначаемая за хора с наднормено тегло, шарени диета означава рязко намаляване на консумацията на енергия в "по-обикновени" дни. Това е до 1500 ккал на ден.

За да не се случи мъчително чувство на глад, а намаляването на теглото се случи равномерно, трябва да се яде 5-6 пъти на ден, но не за една нощ.

  • Най-добрата закуска в обикновен ден шарени диети ще бъде каша, но не повече от 200 г. Сложни въглехидрати ще помогнат на организма да се зареди с енергия за ден, който иде. Ако каша стои напречно на гърлото, може да се замени с локално парно бъркани яйца и зърнени хлебцем.
  • След няколко часа след закуска можете да ядете бял кисело мляко и плод, и плодове е добре да се ядат през първата половина на деня.
  • За вечеря е добре 100-граммовая порция варено пилешко месо или риба със зеленчуци.
  • За следобедна закуска можете да ядете салата от зеленчуци със сирене или адыгейским сирене.
  • Вечерята трябва да бъде лека и белковым. В този прием на храна е за предпочитане да има извара, варени или задушени, риба, зеленчуци.

Правила за обработка на деня

Шарени диета

Сутрин можете да се насладите на чаша черно кафе

Всеки втори ден на райета диета – разтоварване на кефире. Трябва да се прави правилно. Ферментирали напитки трябва да бъдат свежи и нискомаслено. След това той ще очисти организма, нормализира работата на червата и ще допринесе най-бързата загуба на тегло. Дневната норма е до 1,5 л кисело мляко, пие му трябва на 5-6 приема.

Освен кисело мляко на разтоварване са разрешени чиста вода, зелен чай и чаша черно кафе сутрин.

Прегледи и резултатите шарени диета

Шарени диета

Шарени диета трае 2 седмици

От 2 до 10 кг за две седмици – това са резултатите на райета диета, изразено по форуми потребители на интернет. Посочва, че броят на загубените килограми зависи от менюто на обикновените дни и смущения, понякога на установените при разтоварването на кефире.

Можете да прочетете, че такъв вариант за отслабване често избират тези, които вече седеше на две седмици кисело мляко система на хранене и сега иска да затегне резултат. Шарени диета е им е по-лесно.

За някои е достатъчно три-четири дни, за да свикна с нов режим на хранене. Те казват, че са готови да се удължи шарени диета за един месец, да губят по този начин още повече наднормено тегло. Но това не се препоръчва. Подобна честота на разтоварване и ограниченията на менюто в "по-обикновени" дни е достатъчен стрес за организма, който може да доведе до изтощение и да има и други негативни последици.

Има и хора, които много бързо соскочили с шарени диета. Оказа се, те не понасят киселото мляко като цяло или в по-големи количества. Някои идваха на чувствата си подсладите ферментирали напитки, но това е бил засягащи техните резултати.

Също така не си струва да експериментирате с шарени диета за намаляване на теглото тези, които страдат от повишена киселинност на стомаха.