Грижа за тялото » Диети » Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Когато, като нито през лятото, да изпробвате всички предимства на диня диети? Такъв режим на хранене и удоволствие ще донесе и полза. Особено, ако сте обожавам диня. Освен това, обикновено такава диета е не е дългосрочно, за да "седнете" няколко дни на монодиете не ще много труд. Чувството на глад ще присъства на вас, но рядко, а ефективността ще се вижда вече в първите дни.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Освен това, бери ще ви помогне за прочистване на организма от шлаки и токсини, да се насити на неговите полезни микроелементи, подобряване на състоянието и цвета на кожата, придават жизненост. Обърнете внимание и на противопоказанията, и за това, как правилно да изберете бери.

Меню

Меню на диетата може да бъде най-разнообразна. Например, най-строг — това е, когато може да се яде само един диня и нищо повече. Трикове може да бъде и 5-6 на ден, но това трябва да бъде само този продукт. Ако искате да се пие, ами изведнъж това се случи, то може да се пие минерална вода без газ или зелен чай.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Ако возьметесь за себе си и да може да издържи повече от 5-7 дни, след това минус 10 кг за една седмица — гарантирано!

Има още един вариант, диня диета, тя е малко по-лесно, но силно не се заблуждавайте. По времето разчитайте вече дни на 10. На динята може да добавите няколко филийки хляб (ръжен, зърно, от пълнозърнесто брашно). Твърде хляб не се е отнесъл, но ако чувствате глад, това не се лишавате от допълнителен продукт.

Важно е от такава диета и правилно да отидете . След края яжте плодове и зеленчуци, зеленчукови салати, продължавайте и се консумират диня. Между другото, моля, имайте предвид, че на 30 кг тегло е само 1 кг диня.

Видео:

Арбузно-кефирная диета

Има и такава. Веднага, не се плашете от такава комбинация от продукти, диетата наистина работи.

Меню за всеки ден може да изглежда приблизително така:

Ако в първия ден се чувствах не много добре, тогава отслабване е желателно да се прекрати и да се консултирате с вашия лекар. В този случай можете да изберете само арбузную диета за 3 дни като детокса.

Арбузно-кефирная диета ще ви помогне да се нормализира обменните процеси, насищане на организма полезни микроелементи и извежда токсините.

Арбузно-пъпеш диета

Звучи просто невероятно. Изглежда, в тази диета може да издържи много дълго. Пъпеш и диня почти на 95% се състои от вода и, между другото, съдържат максимум 40 калории на сто грама продукт.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Съдържа фибри ще ви помогне да се оттегли от тялото вреден холестерол, нормализира работата на червата. Динята съдържа много витамини, калий, магнезий. Диня ако четка, която вычистит всичко вредно, което се е натрупало в червата.

В пъпеш и много магнезий, а още желязо и витамини. В крайна сметка, мина от само полезно.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Как може да изглежда вашият ден на тази диета:

 • на всеки 2-3 часа, за да яде някой от продуктите;
 • пъпеш и диня не се смесват, а да се яде отделно един от друг;
 • препоръчително е да се пие само минерална вода;
 • понякога между храненията може да се консумира кисело мляко;
 • такава диета ще даде възможност за 10 дни да се хвърлят до 7 кг.

Характеристики

При този режим на хранене има своите основни принципи:
 • въпреки факта, че на диня и пъпеш придават чувство на ситост, дълго време не е достатъчно, така че ще трябва да придружават чувство на глад;
 • тази диета дава диуретичен ефект, имайте предвид това, ако планирате, например, дълго пътуване;
 • желателно е по време на такава диета не зареди организма с физически упражнения или тежка работа.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Диета има противопоказания : ако имате присъства желчекаменная болест, захарен диабет, тежки заболявания на бъбреците. Освен това, ако наскоро вашият организъм е подложен на интоксикация, нещо от този обработка на деня и да се откаже.

Как да изберете най-подходящия диня?

Има няколко често срещани народни съвети, които да ви помогнат да изберете хубава и узряла диня:
 • повърхност от узрели диня трябва да бъде матово покритие;
 • вземи го в ръцете си и докоснете: узряла диня издава глух звук;
 • а сега се опитайте да си малко сдавить: узряла диня започва буквално се пращене;
 • вижте на месото: ако тя е твърде ярко червен цвят, дори и с лилав оттенък, значи бери, напоена с нитрати. Основа от кора, жълт на цвят? Това също е показателно за съдържанието на вредни вещества;
 • ако малко целулоза се разбърква в чаша вода и тя ще се превърне в цветен, такъв диня категорично не трябва да се консумират храни. Може да бъде отровен.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Мнения и резултати

Арбузную диета за отслабване, препоръки и резултати за която само най-положителните, препоръчват много фитнес треньори и диетолози.

Елена, 34 г. Москва:

Светлана, на 24 г., Санкт-Петербург:

Илона, на 30 години, Нижни Новгород:

Видео:


Във всеки случай, преди да се използва някакъв необичаен режим на хранене, организмът трябва да се подготви. Защото всяка диета е стрес за организма.

За начало опитайте се просто да се намали количеството на порциите познатата ви храна трябва да се сменят някакви високо-калорични храни се с билки, плодове, зеленчуци.

Диня диета за отслабване: прегледи и резултатите, менюта, функции

Пийте повече вода: ако се чувствали глад, опитайте се да заглуши си с чаша чиста вода. Така, постепенно тялото ви ще свикне с по-малко количество храна и да се подготвят за факта, че в следващите няколко дни ще го хранят изключително диня или пъпеш.