Грижа за тялото » Форми за корекция » Какво е корекция на фигурата, ефективни методи и техники за намаляване на теглото

Какво е корекция на фигурата, ефективни методи и техники за намаляване на теглото

Какво е корекция на фигурата, ефективни методи и техники за намаляване на теглото

Кой от нас не е седнал на диета. Млечни, кефирная, холивуд – всички те обещават бързо отслабване в проблемните зони. Но в действителност ние получаваме само разстройство на червата и изтощение на организма. Да се запази здравето и нервите ще помогне посещение на център за козметика, която е специализирана в корекция. Грамотен специалист ще ви обясни, какво е корекция на фигурата, начини и методи за бързо отслабване.

Докосване до тялото на правилните места, най-честата причина за прибягване до косметологическим процедури. Грозно гънки в областта на корема, целулит, ушите на бедрата, двойна брадичка всичко това са в състояние да определят модерните технологии за отслабване. Процедура за корекция на фигурата, не само премахване на излишните мазнини, а също и връщат младостта и красотата на кожата. Момичета, които са се възползвали от корекция на фигурата с помощта на специален апарат, потвърждават неговата ефективност и бързина. Но преди лятото, остава само един месец. Скоро ще започне плажен сезон, ваканция и спа романи.Затова е толкова важно да си върне стройность фигура, леко оплывшей за зимните месеци.

Какви видове корекция изберете

Любительницам нестандартен подход и натуральности подходящи методи за борба с наднорменото тегло, като масаж, апликация и акупуктура, но при това смятат, че ефектът от такава корекция дълго време остава незабележима. За да не попаднат в капана и време, за да се определи всичките си недостатъци, специалистите съветват да се обърне внимание на такъв вид отслабване, като апаратна корекция на фигурата, какво е това?

Всички те са разделени на:

 • инжекционни – озонотерапия, мезотерапия, "инжекции на красотата"
 • масаж – вакуум масаж, механичен масаж
 • безынъекционные – липолизата, миостемуляция, обвивка, акумпуктура, прессотеропия и т.н.
 • оперативна корекция на фигурата – abdominoplasty, липосукция

Като се използва един от методите за корекция, с помощта на козметик да се създаде идеална фигура за кратко време. И лятото ще прекарам като кралица в очакване на нови фенове със своята красота.

Внимание! Избиране на вид косметологического отслабване и корекция вземем под внимание времето на желания резултат.

Корекция на фигурата с помощта на "инжекции на красотата"

Ужасна сила в нашата красота придава тънък, въздушна фигурка. Но понякога в огледалото виждаме кръг, на тъжния колобка. Да се отървете от излишните гънки ще инжекционни методи за корекция на фигурата.

Препоръчваме видео: Мазнини под въпрос

Как те действат:

 • Тънки игли под кожата се вкарва смес от активни вещества
 • Мастните слой намалява
 • Ефектът е забележим след известно време, само след първата процедура
 • Мазнината се отделя от организма по себе си чрез черния дроб и бъбреците
 • Кожата се стегна, и да стане еластична
 • Процедурата е минимално болезнени

Лекарства, обикновено се включва в себе си кислород, озон, или хиалуронова киселина. Но при наличието на индивидуална чувствителност (алергия) процедурата е противопоказан. Също така използва процедурата не може за бременни, които имат сердечнососудистые и онкологические заболявания.

Мезотеропия

Към днешна дата най-популярни, тъй като го използват козметика от доста време. За корекция на фигурата, като се използва смес от продукти с кислород, която да карат под кожата.

Озонотерапията

Също така с помощта на тънка игла се инжектира смес от лекарства. Озонът е основният компонент на инжектиране. Ефикасен и ефективен метод придава на кожата еластичност, а фигурата на стройность.

Ваксини за красота

Нов ефективен начин за моделиране на фигурата. В основата на лекарството е хиалуроновата киселина. Метод значително се различава от озонотеропии и мезотеропии оборудване. За него се използват специални игли с кръг на върха.

Препоръчваме видео: Инжекционни липолитики в практиката на лекар-козметик

Масажно моделиране на фигурата

За хора, които не са подходящи химически или лазерна корекция, може да се използва симулация на масаж. Също тяло влиза в допълнителни методи за корекция на фигурата и намаляване на теглото към вече наличните.

Условно тяло се разделя на:

 • ваккумный масаж – вакуум нагнетает апарат, например Starvac
 • Биомеханический
 • Ръчно

Във всички времена тяло е било, е и си остава ефикасен начин за отслабване. Различни са само начини за въздействие и цена.

Хардуер масаж

Посока на действие на апарата се извършва с помощта на вакуумни чаши с допълнителна експозиция химикалка или роликовой ядро. Ефект от процедурата става видимо след преминаване на пълния курс от 10-12 процедури.

Биомеханический

Съвсем нов метод на масаж за отслабване. Корекцията на фигурата се извършва чрез механично въздействие на специални уреди. Само няколко центрове могат да предлагат на супер модерната процедура.

Препоръчваме видео: Как да Отслабнете с Помощта на Масаж? Казва ЕКСПЕРТ

Ръчен масаж

Класически вид на всяка салонной процедури. Опитен масажист понякога дори по-добре от всеки апарат. Той не само премахване на наднорменото тегло, но и ще получи по-добре за здравето. Тъй като тук е възможен индивидуален подход към всеки сайт фигура. Колкото и да е вид масаж за корекция на фигурата ви не са избрали, трябва да се вземат предвид особености на нейното въздействие. При тази процедура не се използва лек натиск, само дълбоко мощен натиск. Затова се усеща лек дискомфорт в областта на прилагането.

Внимание! На хората с травма на гръбначния стълб е противопоказано използването на този вид масаж.

Безнъекционные методи за отслабване и моделиране на фигури

Нежна, които са уязвими, момичета избират безболезнен метод за моделиране на фигурата. Тук са включени, както на традиционните хардуер въздействие, така и по-екзотични методи акупуктура и обвивка.

Миостимуляция

Процедурата е напълно безболезнена, ще усетите само леко изтръпване. В основата на миостимуляции е въздействие върху кожата на апарата на електрически импулси. Към тялото с помощта на електроди се сервират високочестотни импулси малкия напрежение. Процедурата не само се избавя от наднорменото тегло, но и стяга мускулите, което прави фигурата стройна. Както и се случва микромассаж на горния слой на кожата. Което благоприятно се отразява на нейната еластичност. Слушалката е прикрепен към тялото, здраво коланите, но при това ви позволява да се отпуснете напълно и да не предизвиква дискомфорт.

Липолизата

Този вид хардуер моделиране на фигури включва въздействие по няколко начина:

 • Ултразвук – частотное въздействие с ултразвукови вълни
 • Лазерен – насочена радиация се подава чрез специален гъвкав чадър, директно под кожата
 • Електрически – се използва подаване на електрически импулси, чрез въвеждане на фини игли под кожата. Или налагане на електроди.
 • Препаратный – въвеждане на инжекции фосфатидилхолин.

Внимание! Лазерен липолизата и електрическа се извършва с помощта на анестезия. Локално вводящийся в област корекция на фигурата, за която след това да влияе апарат.

Пресотерапия

Апробированная безоперационная техника за отстраняване на недостатъци на фигурата. Един вид масаж, може да се отнася до хардуера масаж, защото използва въздействието на налягането върху тялото. Телефонът изглежда като надуваем костюм, и с различна сила на натиск кара тялото качествено подобряване на лимфоток. Изрично ефект след провеждане на процедура на чертежа не е отразено. Но пълен курс ще даде ефект на възстановяване на метаболитните процеси, като по този начин ще започне активното изгаряне на мазнините.

Акупунктура

Още преди появата на съвременните технологии, древните китайци са знаели много за красива фигура. Процедурата е не само ефективен, но си има една особена атмосфера. Грамотен специалист въздейства върху всички сетива на човека.

Препоръчваме видео: Какво се случва в резултат на акупунктура за отслабване.

А именно:

 • Обоняние – аромотерапия
 • Допир – приятни, меки ленени кърпи
 • Зрение – коллоротерапия, в кабинета на майстора винаги меки анти-стрес цветове позволяват да се отпуснете напълно
 • Слух – процедура, придружени с музика за релакс

Въздействайки върху определени точки тончащими игли, master настройва тялото за активното изгаряне на мазнините. Процедурата се счита за повече.

Обвивка

Ефективността на процедурите е доказано, но желания резултат изисква дълъг курс. Така че отзиви за процедурата са смесени. И резултатът зависи от използвания наркотик за тайна. Тя може да бъде специален химически състав, или естествени смес.

Като например:

 • Шоколад
 • Водорасли
 • Мед
 • Сол

Внимание! Разгънатата, индивидуална процедура и се подбират в зависимост от чувствителността на кожата към лекарството.

Оперативни техники

Такива сложни хирургически процедури, операции могат да се извършват само в специализирани клиники. Най-често се прилага липосукция – нежния начин на хирургична корекция. Abdominoplasty – сложна пластична процедура, фигурата се моделира чрез премахване на подкожната мастна тъкан и част от кожата. Избора как да се направи фигурата си стройна, а кожата здрава и еластична, не опирайтесь на това колко струва процедурата. Най-добре е да се намери косметологический център с добри отзиви и още на място да се ръководят в избора на лекар-козметик.Това е необходимо поради индивидуален строеж на фигурата и организма.