Грижа за тялото » Целулит » Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Стройни бедра и много здрава попа — това е мечтата на всяко момиче, но, уви, повечето от тях само мечтаят за това, не е въплъщението в реалност. Доста проблематично е да има стройна фигура, особено когато се извършва от неправилно хранене и пасивен начин на живот. Освен това на женската физиология е такава, че дори един излишен килограм в попе, бедрата или дори корема дава за себе си да знам.

Всички тези фактори могат лесно да се скрие под дългата пола, но в крайна сметка лятото е вече в носа и трябва да се вземат подходящи мерки за привеждане в ред своите бедрата и задните части. Можете да направите това в домашни условия, тъй като често посетительницы фитнес и спортни зали нямат данни за проблеми. В този материал се учим, как да се отървете от целулита по бедрата и ханша и тази ще помогне на нас такъв начин, като приключи.Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Обвивка на бедрата у дома

Още в древните векове, хората са използвали този метод, за помощта му е просто безценна.

Именно с помощта на тайна не може само да се отървем от излишните килограми в областта на бедрата и задните части, но също и да ги направи по-еластична и изискани. Предимство на този метод е, че ефективността, тъй като още след първата процедура ще забележите положителния резултат под формата на премахване на няколко сантиметра.

При това не е необходимо да бързаме в козметични салони и други заведения, за да господар проведе обвивка на тялото за приличен хонорар. В края на краищата да приключи възможно и в домашни условия, което е много по-икономично и по-ефективно.

Какво е необходимо, за да се прави обвиване на тялото за премахване на целулита в домашни условия? Това е достатъчно, за да се знае същността на провеждане на методика и, разбира се, технологията, какво в действителност може да разберете от нижеизложенного материал.

Ползи тайна

Ефективността на този метод е съизмерим с инвалидизиращи фитнес упражнения в спортното зала. Но, за съжаление, малко хора могат да си позволят да посещават такива заведения, така че да не изостава и да бъдат винаги във форма, може да се прилагат маски в домашни условия.

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Освен, че е тайна, задните части и бедрата ви позволяват да направите тези места са еластични, гъвкави и добро, така може да се получи в допълнение и такава полза :

  • отделянето от организми токсини и шлаковых кичури;
  • намаляване на обема на места, където се извършват директно от процеса на тайна;
  • при един сеанс такива процедури се случва процесът на насищане на кожата покрива всички полезни микроелементи и минерали;
  • подобряване на обмяната на веществата и стабилизиране на кръвоносната система.

При положителен резултат може да се постигне без да е необходимо посещение на спортни зали и фитнес клубове. Единственото нещо, което трябва да се ускори получаването на крайния резултат е намаляване на потреблението на високо-калорични храни и преминете към правилно хранене. Това е достатъчно, за премахване от диетата цялата на мазни, солени, копченную и консервирана храна.

При това задължително трябва да се уверят, че дневната доза пиене на вода е най-малко 2 литри. В допълнение към обертываниям не ще бъде повече от тяло, което не само е полезно за тялото, но и от съществено значение за отпускане на мускулните влакна.

Ползи тайна от целулита в областта на бедрата и попе става видима още след първите процедури, проведени в домашна обстановка. Как се извършва опаковане, помислете нататък.

Възможности тайна за бедрата си от целулита

Освен това, че поведението на маски в домашни условия, с цел да се отървем от целулита в областта на бедрата и задните части могат да бъдат себе си, така че за това има и различни варианти. Преглед на основните възможности за потребителите в домашни условия.

Обвиване с водорасли

За провеждане на процедурата водорослевого тайна трябва да се закупи във всеки аптечном параграф такива растения в перемолотом формата, като водорасли или фукус. За приготвяне на средства, трябва да се изсипва вряща вода, три супени лъжици на прах данни растения, след което се оставя за 15-20 минути, докато водорасли подута.

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

След подуване на тези растения, трябва да полученото средство върху проблемните зони на тялото — бедрата, задните части и дори не корема. След като бъде нанесен слой водорасли върху проблемните области на тялото, на върха трябва да увийте ги с фолио. Отгоре може да приключи данни места с хавлиена кърпа, тъй като средство за много по-ефективен, ако процесът тайна се извършва при температура не по-ниска +20 — +25 градуса.

След това отида на почивка в час, а след това отстранете фолиото и вземате душ. Веднага след първия прием на този тайна се наблюдава подобряване на състоянието на кожата, тъй като водорасли се съдържа голям запас от витамин комплекс и минерали.

Медовое обвивка

Ползите на меда е безгранична, тъй като този сладък продукт е богат на съдържанието на тези витамини, като А, В, С, Д, Н, К, както и минерали: калий, фосфор, манган, желязо, цинк, фосфор и много други. Прилагането на мед се осъществява не само вътре, но и за провеждане на процедура за потребителите. При кожни воалите насыщаются всички микроелементи, които допринасят за подобряване не само състоянието на кожата, но и нива, както и да я прави еластична.

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

За приготвяне на разтвор от мед за тайна трябва да е на водна баня да се затопли мед в количество до 100 грама. При това е важно да се отчете, че медът трябва да се използват само натурален, без добавки на захар и т.н. Освен това, в разтопен мед, можете да добавите няколко капки от различни масла от цитрусови плодове, което също положително влияе на организма. След това може да нанесете мед върху бедрата и задните части, с цел да се отървем от целулита.

След нанасяне трябва да окутать данни места с фолио и да се скрият топла кърпа. По време на тайна може да се пие горещ антицелулитен чай без захар от натурални билки. След един час, може да махнете фолиото и да се вземе топъл душ.

Има още една рецепта за приготвяне на медения разтвор за провеждане на процедура за маски в домашни условия. За това трябва да се претоплят 1 супена лъжица мед и се добавят горчица на прах и зехтин. Сместа трябва да се разбърква добре и нанесете на проблемните места.

Важно ! С тази смес трябва да бъдат много внимателни, тъй като тя ще бъде много силно горят кожна покривка, така че максимално време на тайна не трябва да надвишава 0,5 часа.

Сместа трябва да се прилага на тънък слой, след което приключи проблемните места с фолио. След 0,5 часа трябва да се вземе душ.

Приключи ябълков оцет

Провеждат може да се приключи и с помощта на ябълков оцет. За целта трябва да използвате ябълков оцет и вода в съотношение 1 към 2. В състава се допуска добавяне на аромамасел лимон, мандарина или портокал. Нанесете сместа необходимо, с помощта на марля или тампон, който е напоена и внимателно се нанася върху кожата. След изтеглянето трябва да приключи проблемните зони с помощта на храна филм и укутаться в одеало или махровое кърпа.

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

След един час може да се снима филм и да се изкъпе. В седмицата е позволено провеждането на 2-3 сесии на потребителите, както и цялостния курс трябва да се състои от 8-12 сесии. След приключване на последната сесия могат да се открият значителни подобрения.

Обърнете внимание ! процедури тайна се препоръчва да се правят на гладно за един-два часа преди сън. При това е важно да се следи времето за провеждане на сеанса.

Шоколад обвивка

Използва се за извършване на процедурата тайна и шоколад. Но този вариант е най-скъп, тъй като е важно да се използват настоящия продукт. Шоколадът се характеризира с положително въздействие върху кожни воалите, в частност, наблюдава и хидратация на кожата, подобряване на обмяната на веществата, а също така стимулира синтеза на колаген.

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

За да се приготвят парченца смес за тайна, трябва да се вземат по 200 грама какао се разтварят в 0,5 литра мляко. Вместо какао, може да използвате шоколад, който трябва предварително да се стопят.

Нанесете сместа върху проблемните участъци на кожата и увийте ги с фолио. След прилагането на шоколад тайна кожата става гладка, еластична и с приятен вид. разрешава се редуват някои видове потребителите, което позволява да се повиши ефективността, да се избавите от целулита и подобряване на състоянието на бедрата и седалището.

Препоръки

Има редица някои препоръки, с помощта на спазването на които, може да се повиши ефективността на въздействие на потребителите. И така, препоръката е написано следното :

  1. По време на изпълнение на сесията е забранено да се движат или се намира в студена стая.
  2. Максималният брой процедури с интервал от 2-3 дни не трябва да надвишава 15 сеанса.
  3. Задължително трябва да се консумират течности в продължение на целия ден, но не и преди лягане.
  4. За нанасяне на сместа върху кожата трябва да се използват специални тампони или марля.
  5. Преди прилагането трябва да се извърши почистване на кожата покрива търкане за тялото или с други средства.

След всяка процедура задължително трябва да се вземе топъл душ, но негорячий.

Коментари

Отзиви от наши читатели ви позволява да разберете някои интересни подробности за ефективност и скорост на методика тайна, с цел да се отървем от целулита в домашни условия.

Кристина, на 29 години :  "Техника меден тайна само на височина. Аз опитах няколко опции (един и шоколад), но меден метод наистина работи. Освен положителния ефект под формата на намаляване на обемите, забелязах подобрение на кожата покрива. Кожата на попе и бедрата стана по-еластична и подтянутой. Сега аз смело мога да нося къси шортики и отиде на разходка. Провела съм тайна с мед в домашни условия, а в допълнение към мед и аромамаслам аз допълни маслиново масло, което позволява добре да се втрие в състава на кожата.Много е важно да се отчете фактът, че колкото по-добре се случва нежно втриване в кожата, толкова по-ефективен резултат. Затова не се страхувайте от този лесен и безплатен начин да стане още по-красива."

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Марина, 25 години : "Тайна с помощта на водорасли е не само позволяват да се намали обемът на бедрата, но и за подобряване на състоянието на кожата. Вече след първия сеанс забелязах, че кожата просто се превръща в копринена, мека и по едно време еластична и подтянутой. Максимално прилагала тайна за задните части, че направи себе си е доста трудно. На мен ми помогна мъж, така че ми оставаше само да се отпуснете и да се очаква положителен резултат. След 3 сесии съм изненадан след измерване на обема на бедрата, а след 3 седмици започнах да забелязвам резултат в огледалото.Сега сесии тайна е свършило, и сега се е преместило на масаж, който прави ми съпруг през деня. Искам само да кажа, че тя също е чудесен начин да стане по-тънък."

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Катрин, на 28 години : "Опитах обвиване с използването на ябълков оцет и се почувствах резултат от първия път. За 10 сесии намалява в количества до 6 см, а сега на практика техника с използване на мед и горчица. Разбира се, резултатът е впечатляващ, не само, че ефективно разсейва кръвта, така и след сеанса се усеща парене в продължение на 2 часа. След процедурата се вземе студен душ, тъй като дори топло причинява усещане за парене в областта на бедрата и седалището. Надявам се, че този начин ще бъде много по-ефективно от първата, в противен случай всички мъки ще бъдат напразни."

Тайна от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия